10 enostavnih nasvetov kako postati boljši ljubimec

kako postati bolji ljubavnik

Nekaj zagotovo drži – seks nas veliko bolj izpopolnjuje in osrečuje, če vi in vaš partner v njem popolnoma uživata. Pri tem ne mislimo, da se morata posvetiti tantričnem seksu ali brati Kama Sutro, da bi vzdramili njen svet. Nikakor, obstaja nekaj zelo enostavnih stvari, ki jih lahko izvede vsak moški in na ta način svoje spolno življenje dvigne na višji nivo, ter svoji partnerki nudi nepozabne trenutke.

1. Higiena

Vonj našega telesa je tisto kar nas privlači, bodimo odkriti, ona ne želi imeti opravka z nekom, ki ima neprijeten vonj. Vzdrževanje higiene je eden od odločilnih dejavnikov, še posebej, če je seks na obzorju. Stuširajte se ali vsaj osvežite, preden zlezete pod rjuhe. Velika verjetnost je, da bo ona uživala in se želela stiskati k vam, če boste dišali sveže in čisto! Prav tako ne pozabite na čiste lase in urejeno frizuro. Frizuro pristrižite in popravite tudi tam spodaj!

2. Pogovarjajta se

Komunikacija je lahko najpomembnejši vidik dobrega ljubljenja. Vprašajte jo kaj si želi, kako se počuti in kako bi lahko izpopolnili svoje ljubezenske veščine. Pogovor o seksu, ne samo, da bo koristen, ampak bo že sam po sebi deloval kot odlična predigra. Izmenjajta si fantazije, ta pogovor vaju bo zagotovo še dodatno vzburil.

3. Ustvarita si skupni čas

Tako kot je pomembna spontanost v seksu, tako je tudi načrtovanje. Vzemita si čas za uživanje en z drugim. Vse skrbi in obveznosti poskusite pustiti zunaj spalnice. Verjemite, to bo vplivalo na neverjetno dober seks, kot tudi na poglobljeno intimnost med partnerjema. Ni vam potrebno pisati razporeda v planer, samo dajte ji vedeti, da določen večer ali jutro želite uživati z njo.

4. Upočasnite

Hitri seks ima svoje prednosti in občasno je neverjetno vzburljiv in vroč, večinoma pa poskušajte upočasniti. Ženska vam bo resnično hvaležna, če jo počasi pripeljete do pravega razpoloženje in ji date prostor in čas, da doživi nepozaben vrhunec s svojim lastnim tempom. Če potrebujete pomoč, na tržišču obstajajo stimulansi in kondomi, ki vam bodo na naraven in prijeten način omogočili nadzor erekcije in dali vaši dragi čas, da uživa v popolnosti.

5. Utrdite osnove

Preden začneta ekspiremintirati s pozami, tehnikami in scenariji, utrdita osnove. Ne bodite tako prepričani, da v že večkrat prakticirani misionarski pozi “lovite” pravo točko. Raziskujte, vprašajte se kako, vendar najboljši način za utrjevanje te veščine je povratna informacija, s strani vaše partnerke. Ne oklevajte z vprašanjem.

6. Uporabljajte igračke

Spolne igračke, masažna olja in svečke, lubrikanti… vse to bo vaše spolno življenje popeljalo na občutno višji nivo. Skupaj izberita igračko, ustvarita atmosfero in poiščita popolno igračko za v vajino spalnico, vse kar potrebujeta je računalnik ali laptop, internetna povezava, udobna postelja ali fotelj in volja! Uživajta v pričakovanju dostave, naročene pošiljke… čaka vaju nepozaben, razigran večer!

7. Spoštujte meje

Dober ljubimec pozna razliko med predlogom vznemerljivih novosti v spalnici in med forsiranjem partnerke, da sprejme nekaj nad čemer ni navdušena. Preverjanje vajinih omejitev v postelji je lahko zelo vzburljivo in se konča s pravo nagrado, vseeno pa je pomembno prepoznati kdaj “ne” resnično pomeni “ne”. Če jo boste poskušali nagovoriti v nekaj česar si resnično ne želi, boste po vsej verjetnosti uničili pozitivno razpoloženje.

8. Ne zadržujte se

Če vam vaša partnerka izgleda lepo, seksipilno in vzburljivo, ne oklevajte – povejte ji to! Dajte ji vedeti, da je lepa in privlačna, to pri ženskah dela čudeže. Včasih so celo besede odveč. Strasten poljub kar iz lepega, bo močno razburkal njeno strast.

9. Dajte pozornost vsem njenim erogenim conam

Razumemo, da imate fokus na prsih in mednožju, vendar obstajajo tudi druga mesta na njenem telesu, ki hrepenijo dotiku in pozornosti. Ušesne mečice, vrat, stegna, pregib kolena, stopala, vse to so erogene cone.. Obstajajo masažna sredstva, ki se lahko uporabljajo kot lubrikant… poskusite jih!

10. Bodite nesebični

Na vsake toliko časa, mora dober ljubimec vso svojo pozornost in trud usmeriti v zadovoljevanje želja partnerke, brez pričakovanja vračila. Seveda ni potrebno, da pride v navado to enostransko zadovoljevanje, vendar pa se ji na vsake toliko časa popolnoma posvetite. S tem ji boste pokazali, da vam je pomembno, da se počuti posebno in kako jo želite popolnoma osrečiti. Ta del zgodbe pa ima tudi majhno, skrivno prednost, ona vam bo to zagotovo želela vrniti. In to zelo hitro!

Image: ginasanders/Bigstock.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.