Izbira prve erotične igračke

Izbira prve seksualne igračke

Si želite začiniti seks in doživeti močnejši orgazem? Erotične igračke vam lahko to in še veliko več omogočijo, vendar trenutna zelo velika ponudba marsikoga spravi v neprijeten položaj. Če ste nekdo izmed tistih, ki se veliko predolgo sprašujejo, katera igračka je najprimernejša za vas, potem vam bomo z nekaj nasveti poskušali pomagati mi.
Za vse vrste naših izdelkov lahko preberete tudi naše podrobne vodiče, kako izbrati in uporabljati erotične igračke.

Najprej se pozanimajte o podrobnostih izdelka

Ponudba erotičnih igračk je velika. Celo takrat, ko tip željene igračke že najdete (dildo, vibrator, masturbator itd.), je dobro najti in se pozanimati o vseh podrobnosti izdelka, ki si ga želite. Raziskovanje je najlažje opraviti preko spleta, v varnem zavetju svojega doma. Če vas zanimajo vprašanja o izdelkih, ki jih sicer nimamo v ponudbi, lahko le-te prav tako naslovite na nas, saj vam bomo z veseljem odgovorili na njih.

Mere

Če govorimo o penetracijski igrački, potem bodo ob naših izdelkih navedene naslednje mere:
Dolžina – skupna dolžina igračke od vrha do njenega konca.
Vstavljiva dolžina – največja dolžina, ki jo je moč vstaviti. Pri rabbit vibratorjih je to najpogosteje do klitoralnega nastavka ali do testisov pri dildu.
Premer – širina izdelka, ki je najpogosteje izražena v merski obliki »od-do«, ki nam pove o najmanjšem in največjem premeru dela igračke, ki ga je moč vstaviti vase. V kolikor je navedena samo ena vrednost, govorimo o najširšem delu igračke ali je le-ta preprosto enako široka po vsem svojem vstavljivem delu.
Obseg – obseg igračke »od-do«.
Material – material, iz katerega je igračka narejena. Več o vrstah materiala lahko preberete tukaj
Polnjenje – preverite, katera vrsta baterij je za igračko potrebna in ali pakiranje le-te že vsebuje ali jih je potrebno kupiti posebej. V kolikor ima igračka polnljivo baterijo, k njej verjetno ne bo spadal klasičen polnilec, temveč samo kabel z USB priključkom, ki ga lahko uporabljate s klasičnim USB adapterjem ali vtičnico.

Opis izdelka

Pri branju opisa izdelka poskusite oceniti kvaliteto in prednosti le-tega, saj na slikah ali videih vsega ni mogoče videti. Preberite, kakšna je igračka na dotik, ali ima fleksibilno telo, kakšne vibracije omogoča, za katero stimulacijo je najprimernejša itd. V opisu lahko najdete tudi informacije o vodoodpornosti, skrbi in shranjevanju izdelka ter o vrsti lubrikanta, ki se priporoča.

Poglejte fotografije

Na naši spletni strani se trudimo, da zraven proizvajalčevih fotografij izdelka dodamo še lastne, ki smo jih naredili v našem foto-studiu. Naš namen je, da vam izdelek pokažemo iz vseh možnih kotov. S fotografijami izdelka v roki vam želimo olajšati predstavljanje njegove dejanske velikosti.

Poglejte video

V videih so najpogosteje predstavljene zunanje karakteristike izdelka, kakor vam podobno kot pri fotografijah omogočamo lažje predstavljanje velikosti izdelka v roki.

Ali je dražje res boljše?

Temu ni nujno tako. Erotične igračke imajo nekaj cenovnih razredov, pri čemer nizka cena še ne pomeni nujno tudi nizke kvalitete. Pri izdelku se osredotočite na obliko, ki vam je všeč oz. za katero mislite, da vas bo najbolje zadovoljila. Pri tem se izogibajte slabim materialom (najboljši je silikon). Pri penetracijskih igračkah pa ne pozabite na misel, da je manj velikokrat več.

Manj je več

Penetracijske erotične igračke, kot so vibratorji, dildi in razne analne igrače, pogosto izbiramo po predhodni spolni izkušnji. Toda erotične igračke na dotik niso popolnoma enake penisu ali prstom, zaradi česar vam priporočamo, da si kot prvo izberete nekoliko manjšo igračko.

Kako se naj prepričam, da je ravno ta igračka popolna zame?

To žal ni mogoče. Naše telo, naša anatomija in naše spolne želje ter navade se od posameznika do posameznika razlikujejo. Težko ali celo nemogoče je predpostaviti, kakšen učinek bo določena erotična igračka imela ravno na vas. Dokler je ne preizkusite, ne boste mogli zagotovo vedeti, katera velikost vam ustreza, kakšna fleksibilnost je za vas najprimernejša, kako velika intenziteta vibracij vašim erogenim conam prija in niti kakšna oblika bo zadela vašo G in preostale točke.

Zaupajte svojemu občutku

Ena izmed najpomembnejših stvari pri izbiranju prve erotične igračke je vsekakor notranji čut ob popolni izključitvi sramežljivosti. Že na podlagi same oblike izdelka si boste o njem ustvarili določeno mnenje. Če vam je oblika všeč, potem zaupajte svojemu občutku.
Erotične igračke vam omogočajo, da ponovno odkrijete svoje telo in mu ponudite užitke na nek popolnoma nov način. Ker se med seboj razlikujemo, mogoče ne bo vsak že v prvem poskusu uspel najti igračke, ki ga bo zadovoljila. Zaradi tega naj vam iskanje in izbiranje najprimernejše erotične igračke predstavlja sladke težave, saj vam bo le-ta, ko boste našli pravo, omogočila ponovno spoznanje sebe in vašega partnerja ter vama ponudila možnost uživanja v razigranem in začinjenem spolnem življenju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.