Roleplay ali igranje vlog – nasveti za začetnike

Uvod u roleplay

Veliko je tistih, ki si v svoji spalnici tajno želijo odigrati vroči prizor, a se bojijo, kako bo celotna situacija potekala, ali bo dovolj vznemirljiva, kot si želijo, ali pa nerodna in smešna brez želenega izida.
Ne skrbite, ali ste smešni v svojih vlogah in kostumih, sprostite se in se prepustite igri. Najslabše, kar se vam lahko zgodi, je, da se dobro nasmejete in dodatno sprostite za nadaljevanje vaše seksi avanture.

Zakaj poskusiti?

Igranje različnih vlog je dober način za prekinitev monotonije in uresničitev spolnih fantazij. Prav tako je odličen način za raziskovanje in igro s podrejenimi in dominantnimi vlogami. S pretvarjanjem, da ste nekdo drug, se pogosto sprostite in izrazite misli, besede in občutke, ki bi se jih morda sicer zadrževali.
Baci – Šolarka No. 5

Čeprav ni nujno, maskiranje lahko izjemno spodbudi, saj se boste lažje sprostili in vživeli v izbrane vloge. Nošenje maske nas pogosto osvobodi vsakodnevnih omejitev in strahov ter nam da zagon, da raziskujemo in izražamo dele sebe, ki jih sicer morda smatramo neprimernimi, čeprav to v resnici niso.

Izkoristite igranje vlog kot priložnost za dobro zabavo, eksperimentiranje in razvnetje strasti, tako v postelji kot izven nje.

Najpogostejše fantazije

Tako moški kot ženske enako uživajo v igranju vlog, meje določa le vaša domišljija. Lahko ste galantni vitez, ki rešuje zelo hvaležno damo iz krempljev nevarnosti, ali stroga laboratorijska tehnica, jezna na nerodnega pripravnika; superjunak, ki rešuje nedolžno mimoidočo s svojimi močnimi “mišicami”, ali policistka, ki se morda lahko prepriča, da ne izda kazni.

Kljub temu so najpogostejše fantazije tiste, ki temeljijo na vsakodnevnih situacijah in vlogah.
Oba spola imata radi vloge z izrazitim odnosom moči – bodisi gre za medicinsko sestro in pacienta, kjer moški uživajo v njihovih belih uniformah, pozornosti in negi. Njihovo domišljijo prav tako vžgejo šolske situacije, kjer so oni neposlušni učenci pod nadzorom privlačne, a stroge učiteljice. Ali pa radi igrajo stroge šefe, ki pokažejo tajnici, kako se priklopi USB. Seveda so tu vedno neizogibni klasični liki, kot so dostavljalci pizze, poštarji, vodovodarji in drugi mojstri. Ženske bodo enako uživale v teh scenarijih, vendar bodo v velikem številu sprejele tudi tiste, kjer so vloge obrnjene – bodisi gre za stroge šefice, neposlušne učenke ali dostavljalke pizze.

Na koncu gre vse za to, kaj vas resnično vzburja, pa tudi o tem, v čem preprosto uživate, ko se pretvarjate.
Baci – Medicinska sestra No.2

Roleplay je zagotovo sprožilec za prekinjanje monotonije in dolgočasja v spalnici. Vloge lahko uprizarjate v kratkih prizorih brez pretirane priprave in posebnih rekvizitov, vendar lahko za popolno zabavo izberete tudi nekaj igralnih pripomočkov za vloge, s čimer boste dodatno razplamteli vzdušje.
V zdravem spolnem odnosu, kjer vladajo harmonija, razumevanje, sproščenost in zabava, je vse dovoljeno, in raznolike domišljijske igre so dobrodošle. Na partnerjih je, da vneseta spremembo v spolno vsakdanjost in poskrbita za dobro vzdušje, celo takrat, ko stvari ne gredo po načrtih.

Image: PH.OK/Bigstock.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.