Uvod v roleplay – igranje vlog

Uvod u roleplay

Veliko je tistih, ki si skrivaj želijo odigrati nekakšen hot scenarij v svoji spalnici, vendar se obremenjujejo kako se bo celotna situacija odvila, ali bo vzburljiva tako kot so si jo zamislili ali pa bo vse skupaj izpadlo nerodno in smešno, brez željenih rezultatov. Ne skrbite, tudi če izpadete nekoliko smešni v svoji vlogi ali kostimu, raje se sprostite in se prepustite igri, konec koncev je najhujše kar se vam lahko zgodi ob morebitni napaki, smeh, ki pa nikoli ne škodi, ravno nasprotno, tudi on je dobrodošel in zaželjen del zabave.

Katere so najpogostejše fantazije, ki se zelo dobro vklopijo v roleplay spolne igrice?

Moški v svojih fantazijah radi gostijo medicinske sestre, pri katerih jim je všeč njihova bela uniforma, pozornost in nega. Prav tako jim vzbudijo domišljijo šolske situacije, kjer so oni navihani učenci, pod nadzorom atraktivne in stroge učiteljice. Naslednja situacija, ki vsakemu moškemu dvigne razpoloženje in še vse kaj drugega 🙂 je situacija v kateri privlačna escort dama ni najboljše volje, vendar se njemu kot stranki ne more upreti.

Ženske pa se v roleplay mislih družijo z moškimi v raznih uniformah. One v svojih fantazijah rade igrajo vlogo zlobne upornice, ki se upira navodilom policista, ki jo pripre z lisicami ali pa jo brani pred napadalci. Prav tako ženske pogosto razmišljajo o sceni, v kateri igra glavno vlogo postaven vodovodar, električar ali računalničar, ki v stanovanje sicer pride poslovno, vendar se ne more upreti čarom gospodinje.

Prav tako se v roleplay fantaziji, pogosto nahajajo taksisti, avtoštoparke, zapornice in zaporni pazniki, striptizete, striptizerji, zdravnice, maserke, vojaki, vse je odvisno od spolnih želja in zmogljivosti domišljije.

Roleplay defenitivno razbije monotonost in dolgčas v spalnici. Vloge lahko igrate v kratkih scenah, brez pretirane priprave in posebnih rekvizitov, vendar pa za popolno zabavo lahko izberete nekaj iz roleplay igralnega pribora, s čimer boste še dodatno dvignili atmosfero.

V zdravem spolnem odnosu, v katerem vlada skladnost, razumevanje, sproščenost in zabava, je vse dovoljeno in raznolike domišljijske igrice so dobrodošle, na partnerjima pa je, da vneseta spremembo v spolni vsakdan in da poskrbita za atmosfero in tudi takrat, ko ne gre vse po planu.

Image: PH.OK/Bigstock.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.