Vodnik za nakup darila za pare

poklon za parove

Igračke za pare nudijo nov in razburljiv način stimulacije, ter začinijo predigro, seks ali vnesejo nove elemente v sam odnos. Če želite popestriti skupne trenutke in vrniti oz. izboljšati intimo, so igračke odličen način, da to tudi storite.

Raziskave potrjujejo, da skupno kupovanje igračk in uvajanje igračk v odnos pare zbližuje in zagotavlja potrebno raven igrivosti in zdrav pogled na spolnost, ter dolgoročno blagodejno vplivajo na razmerje. Igračke za pare so najlažji način, da se ponovno ali boljše zbližata.

Vibratorji za pare

We Vibe - Chorus

Narejeni so iz vrhunskih materialov, odličen dizajn, ki je prilagojen anatomiji moškega in ženskega telesa, ter je izjemno kvalitetne izdelave. C vibratorji za pare so resnično invensticija v dolgoročno spolno zadovoljstvo v razmerju.

Lahko so v tako imenovani C obliki, kjer je en del vstavljen v vagino, drugi pa je nameščen na zunanji del za stimulacijo klitorisa in sramnih usnic, možna pa je tudi istočasna vaginalna penetracija. Na ta način lahko natančno stimuliramo klitoris, ki ženskam pogosto manjka ob penetraciji. Dodajanje vibracij pri penetraciji je vzburljiv in zelo neobičajen občutek, ki bo obema odprl novo dimenzijo užitka.

Vibratorji za pare so narejeni iz silikona, zato je njihovo vzdrževanje zelo enostavno, poleg še drugih prednosti – so popolnoma varni za telo in čudovito žametni na dotik. Z njimi se lahko kombinirajo izključno lubrikanti na vodni osnovi.

Daleč najbolj prodajen je We-vibe, to je največkrat prodana in najbolj poznana igračka za pare na svetu.

Obroček za penis z vibratorjem

Cal Exotics - Link Up Remote Max

Veliko žensk meni, da jim med penetracijo manjka neposredna ali močnejša stimulacija klitorisa, to pa učinkovito reši obroček za penis z vibratorjem. Narejen je iz raztegljivega materiala z bulett (ali podobnim) vibratorjem za stimulacijo klitorisa, najpogosteje z eno tipko, ki ga vključi in izključi. Odvisno od poze, obroček namestite na penis z nastavkom obrnjenim navzgor ali navzdol – nastavek bo stimuliral klitoris, vibracije se bodo širile po penisu tako, da bo užival tudi on.

Z dodajanjem vibracij med penetracijo, bo večina obročkov za penis z dodano vibracijo ojačalo erekcijo in zakasnilo ejakulacijo. Obročki za penis so odličen in priročen način, da preizkusite učinek vibracij na svoje telo.

Darilni kompleti igračk

Fifty Shades of Grey - 10 Days of Play

Darilni kompleti so fantastični za obdarovanje – cenovno so bolj ugodni, od nakupa posameznih igračk, so učinkovito pakirani in najpomembnejše, v njih boste našli različne igračke za različne stimulacije (kot so analna stimulacija, bondage set, začetni seti..) kar vam bo omogočilo, da doživite vrsto različnih stimulacij.

Kompleti so darila, ki vas bodo še dolgo zabavali, dovoljujejo vam da izkusite kakšna stimulacija z igračko vam odgovarja, ter nudijo poželjivo igrivost, ki vam jo bo doprineslo raziskovanje seta.

Roleplay oblačila in sexy perilo

Ouch - Bondage Kit – medicinska sestra

Roleplay in igranje vlog, je zanimiv način za ustvarjanje domišljije in istočasno vnašanje igrivosti in fantazije v razmerje, ter dvigovanje kvalitete spolnega odnosa.

Roleplay nam omogoča, da sebe in partnerja vidimo v neki drugačni luči in se prepustimo fantaziji v kateri bosta oba uživala. Igranje fantazij partnerja dodatno zbliža in ustvarja novo dimenzijo, nudi jim vpogled v njihov lastni svet domišljije v katerem izbirajo točno tiste vloge katere želijo in kakršni želijo biti. Poleg razigranosti in zabave, ki jo boste čutili z roleplay, bote še dodatno popestrili vaš odnos.

Sexy perilo ima zelo podoben učinek. Lahko je fenomenalna popestritev v odnosu, saj se z njim pokažete v novi luči, preizkušate lastne meje in kot rezultat se počutite samozavetno in seksi, kar odlično vpliva na oba partnerja.

Sicer odvisno kakšen scenarij ste si zamislili, vendar pa lahko izberete sexy perilo, ki je bolj diskretno zapeljiv ali pa bolj sexy perilo, ki je brezkompromisno nabit s čisto, surovo strastjo. Med odločanjem ustvarjajte sexy fantazijo, ki jo boste delili s partnerjem in katera vam bo nudila nepozabne skupne trenutke in vas bo še dolgo navdihovala.

V primeru, da sexy perilo podarjate se zdi, da je izbira težka naloga. Dejstvo pa je, da če vsaj malo veste kaj ima vaša partnerica rada ali v čem bi jo vi želeli videti, je že pol narejenega. Druga polovica pa se tiče velikosti, vendar tudi tukaj brez skrbi – vsak naš kos sexy perila vsebuje preglednico s podrobnim opisom mer, s katerimi lahko preverite katero velikost izbrati. Če ste popoln laik, je vseeno priporočljivo pokukati v njeno omaro in preveriti katere črke prevladuejejo.

Strap-on

Strap-On-Me - Curious Luxury Strap-On Harness

Strap on so vsestranski dodatek vsem oblikam seksa – vaginalni ali analni, heteroseksualni ali homoseksualni.

Srap-on lahko uporablja ona in nudi penetracijo partnerju (t.i. pegging) ali partnerici, nekateri modeli imajo še dodatni del za stimulacijo nositelja ali pa strap-on brez pasu pri katerem se en del dilda vstavi v vagino, z drugim pa se penetrira.

Moški lahko nosijo strap-on kot ločen dildo, ki se s pomočjo obročka fiksira na penis, kar omogoča dvostrasko penetracijo ali kot ločen dildo, ki je postavljen nad penis in pritrjen na pas. Drugi tip strap-ona za moške so modeli z režo, ki omogoča spolni odnos moškim z erektilno disfunkcijo (katerih reže so ponavadi premajhne, da bi v njih vstavili penis v erekciji).

Pri izbiranju strap-on igračke lahko izbirate med kompleti, ki vključujejo pas, dildo in O-obroček, ki drži dildo na mestu in med modelom, kjer je dildo fiksiran na pas in se ne more menjati ali pa pas in dildo, ki se kupita posamezno. S posamičnim nakupom lahko izberete pas in dildo, ki bosta točno po vaših željah.

Na ta način lahko v razmerje vnesete popestritev in prekinete rutino (kakršno nudi zamenjava vlog, kjer je ženska ta, ki penetrira v moškega, primer) ter omogočite vzdrževanje odnosa v situaciji, ko to iz zdravstvenih razlogov ni mogoče.

Prevleke in podaljški za penis

Performance Maxx – Realistična prevleka 8

Prevleke in podaljški za penis so vsestranski in obenem priročen način za raznolikost v spolnem odnosu. Lahko dodate samo razigrano teksturo običajni penetraciji za dodatno stimulacijo, dodate nekaj centimetrov v dolžino in obseg penisa, za nevsakdanjo izkušnjo ali pa brezskrbno uživati v odnosu brez skrbi o zadrževanju erekcije.

Prevleke so najpogosteje narejene iz mehkega in raztegljivega materiala (kot sta silikon ali guma) in njen namen je povečati obseg penisa z dodatno teksturno površino za stimulacijo partnerja, z uporabo penis obročka učvrstimo erekcijo in zakasnimo ejakulacijo zaradi zadrževanja krvi v penisu. Prevleka ne prekrije celotnega penisa, ampak samo del telesa penisa, ne pa tudi glave.

Podaljšek za penis popolnoma prekrije penis, doda mu dolžino in obseg. Za razliko od prevleke, je lahko podaljšek iz tršega materiala tako da se spolni odnos lahko nadaljuje tudi v primeru izgube erekcije.

Za uporabo prevlek in podaljškov mora biti penis v erekcijskem stanju in premazan z lubrikantom. Lubrikant nanesite v notranjost prevleke ali podaljška in tudi na zunanjo površino tako, da si boste nudili resnično prijetno izkušnjo.

Analna stimulacija

NS Novelties - Rear Assets Heart Medium

Nikakor ni omejena samo na pare, analna stimulacija je namenjena raziskovanju spolnosti, katere se pogosto poslužujejo pari z željo, da zadovoljita en drugega na nek novi način.

Priljubljene igračke v svetu analne stimulacije so analne kroglice ali butt čepi, majhnih in nemotečih dimenzij. Služijo njeni in njegovi stimulaciji med samim odosom, med oralnim seksom ali mastrubacijo, privedejo vas do močnih orgazmov, zaradi številnih živčnih končičev v analni odprtini.

Igra občutkov

osjetila

Igra občutkov je fenomenalna popestritev v spolnem odnosu, ker je za njo veliko boljše, če se partnerja dobro poznata, da vedo kako drugi reagira na dražljaj, ter kaj mu/ji odgovarja, ter kaj ima rad.

Pravzaprav tukaj ni “pravilnega” načina do katere mere se prepustiti igri občutkov – večina parov je odkrila fenomenalne možnosti perja in erotično razigranost, ki jo ta doprinese k predigri in zato ga velikokrat uporabljajo pri predigri, da bi podaljšali občutek pričakovanja, ter da bi vzburjenje priperjali na nov nivo.

Istočasen odvzem čutila vida s prevezo za čez oči je mnogim zelo erotično, saj z odvzemom vida okrepijo ostale telesne rekacije na dražljaj – s prejem, roko, jezikom ali nečem drugim – pri tem pa nastane vzburjenje, ki se ga težko opiše z besedami.

Vezanje je še ena popularna aktivnost parov, ki si popolnoma zaupajo in se želijo en drugemu popolnoma prepustiti. Ideja, da je vaš užitek popolnoma odvisen od partnerjevih želja in zahtev ali pa da ste vi v poziciji ko lahko popolnoma nadzorujete partnerjev užitek. To je izjemno erotično in nudi občutke ki bodo zelo blagodejno vplivali na razmerje na splošno, še posebej pa na seks.

Čutne masaže

Lelo - Smart Wand Massager Medium, crni

Čutne masaže so zelo priljubljena predigra zaradi večih razlogov – masaža je odlična priprava na spolni odnos, saj pomirja, zmanjšuje napetost in vzbuja občutek zadovoljstva in sproščenosti. Skupno masiranje zbližuje partnerja.

Obvezno zatemnite prostor ali prižgite sveče, ter zavrtite lahkotno glasbo, za dobro masažo je priporočljivo uporabljati olje, da bo masaža prijetna in čutna.

Poleg prstov in rok lahko uporabite tudi maserje izdelane posebej za sproščanje bolečih mišic in zategnjenih predelov telesa. Hkrati se lahko uporabljajo kot odličen zunanji vibrator tako, da po masaži ne pozabite tudi na masažo klitorisa.