Izjava zasebnosti

Libido.si ne odstopa osebnih podatkov kupca tretji osebi, brez predhodnega, izrecnega ali pisnega soglasja kupca, ki prejme izključno osnovne podatke o kupcu / uporabniku.

Zavezujemo se uporabi maksimalne stopnje varnosti, za zaščito kupca in preprečevanje morebitnih zlorab informacij. V postopku realizacije nakupa, bomo uporabili samo nujne informacije.

Vedno se kupcem daje možnost izbire o uporabi njihovih podatkov, vključno z možnostjo odločitve o tem ali želijo oz. ne želijo, da se njihovo ime odstrani z liste, ki se uporablja za tržne namene.

Vsi podatki kupca so strogo varovani in so dostopni izključno zaposlenim osebam, katerim so podatki nujni za tekoče poslovanje. Vaši podatki, ne bodo prodani, zlorabljeni ali posredovani tretji osebi.

Vsi zaposleni so odgovorni za upoštevanje načel zasebnosti.

Piškotki
Na spletni strani www.libido.si se uporabljajo t.i. piškotki (cookies) – besedne datoteke, ki jih večina spletnih mest, naloži v naprave uporabnikov, ko ta obišče določeno spletno mesto. Datoteke nastajajo kadar. brskalnik na napravi uporabnika zazna spletno mesto, ki jo je ta obiskal in nato te datoteke pošljejo informacije brskalniku, ki nato ustvari besedilno datoteko (piškotke). Ob vsakem ponovnem obisku bo spletno mesto pridobilo podatek o naloženem piškotku in prepoznalo napravo uporabnika, ter mu tako omogočala več spletnih funkcij in boljšo uporabniško izkušnjo.

Izpostavili bi, da spletna stran www.libido.si ne more dostopati do drugih datotek na računalniku uporabnika ali pridobiti dostop do informacij, katerih nam uporabnik sam pred tem ni posredoval. Spletna stran www.libido.si NE uporablja piškotkov, ki omogočajo dodajanje programa ali vstavljajo virus v Vaš računalnik.

Zbrani podatki, vključujejo z IP naslovom uporabnika, informacije o brskalniku, jeziku, operativnem sistemu in ostale standardne statistične podatke, se zbira in analizira izključno v anonimni in masovni obliki. Internetna stran www.libido.si uporablja Google Analytics statistiko. Z informacijo o tem kako uporabniki uporabljajo našo spletno stran, lahko občasno izberemo tudi kakšna druga orodja podobna Google Analytics.

Tudi za namen načrtovanja vsebinskih objav primernih Vašim interesom in prihodnjim tržnim kampanjam uporabljamo orodje Google Analytics Demographics and Interest Reporting, kjer lahko uporabljamo podatke Googlevega oglaševanja na podlagi zanimanja ali informacij o publiki tretje strani (npr. starost, spol, interesi), s storitvijo Google Analytics. Podrobne informacije tretje strani o tej storitvi, kot tudi o možnostih uporabnika, pri urejanju nastavitev piškotkov, ki so potrebni za to, so dostopni na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Če se ne strinjate z uporabo piškotkov, jih lahko izbrišete (ali preprečite) na Vašem računalniku ali mobilni napravi s pomočjo Vašega spletnega brskalnika.
Ker je namen piškotkov izboljšanje in omogočanje potreb našega spletnega mesta in njegovih procesov se zavedajte, da s preprečevanjem ali brisanjem piškotkov lahko onemogočite delovanje lastnosti te strani ali povzročite njeno drugačno delovanje in izgled v vašem pregledniku.

Z uporabo te spletnih strani ste soglašate z načinom pridobivanja in uporabe podatkov opisanih v tej Izjavi, s shranjevanjem in dostopom piškotkov na Vaši napravi.