Kontakt

Za vsa vprašanja o izdelkih ali naročilih nas lahko kontaktirate preko spodnjega kontaktnega obrazca ali preko emaila. Trudimo se na vse e-maile odgovarjati sproti.

E-mail: info@libido.si

Na vse emaile poslane med vikendom ali na praznik, bomo odgovorili prvi naslednji delovni dan.

Potrebujete pomoč? Odgovore na večino vaših vprašanj, lahko najdete v naši bazi najbolj pogosto zastavljenih vprašanj.

• Libido.si je izključno spletna trgovina, nimamo izložbenega prostora, niti fizične poslovalnice v kateri bi lahko opravili nakup ali dvignili paket.

• Če vas zanima kako naročiti, kliknite tukaj.

Pošiljanje e-pošte

  Ime

  E-mail

  Sporočilo

  Pogosta vprašanja (FAQ)

  Naročanje na spletni strani Libido.si je hitro, enostavno in popolnoma diskretno. Naročite lahko na 2 načina: 1. Uporabite sistem internetne trgovine - (24/7) 2. Pošljite e-mail na narocilo@libido.si - (24/7) Podrobnosti o načinu naročanja, si lahko preberete tukaj.
  Razumemo, da vam je popolna zasebnost in diskretnost izjemno pomembna. Da bi vaša intimnost ostala samo vaša, vse proizvode pakiramo IZJEMNO diskretno v standardni, netransparentni kartonski škatli ali natransparentni zaščitni kuverti, z zračnimi blazinicami. Na paketu so navedeni izključno vaši podatki, ter podatki podjetja, ki pošilja paket, Obelisk d.o.o. Nikjer na paketu ni navedeno “Sex Shop”, “Libido.si” ali kakršna koli asociacija iz kje prihaja paket, ter nihče (vključno z dosavljalcem) ne more predvidevati vsebine paketa oz. kdo ga pošilja. Več o diskretnem pakiranju in izzgledu paketa si lahko preberete tukaj.
  CENIK: Dostavna služba – (naročilo do 50 EUR): 3,90 EUR Dostavna služba – (naročilo nad 50 EUR): BREZPLAČNO Več o dostavi si preberite tukaj.
  Naročila od ponedeljka do petka do 12:00 ur odpošiljemo še isti dan in dostavimo in 1-2 delovni dni V primeru popoldanskih naročil se dostava opravi drugi delovni dan. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi delovni dan.
  Za naročanje registracija ni obvezna, naročate lahko kot registriran ali neregistriran uporabnik. Z registracijo lahko spremljate zgodovino svojih naročil in dodajate izdelke na listo želja, spremenite lahko svoj naslov in geslo.
  Če ste naročili preko sistema spletne trgovine, prosim preverite vaš email (in nabiralnik vsiljene pošte). Na navedeni e-mail naslov, ki ste ga uporabili pri naročanju, vam bo po odpremi pošiljke, dostavna služba poslala e-mail obvestilo, v katerem je navedena številka pošiljke in link na Track & Trace sistem, preko katerega lahko spremljate potek odpreme paketa. Na voljo smo vam za vsa dodatna vprašanja.
  Plačevanje je možno z gotovino s plačilom po povzetju ali preko nakazila (internetno bančništvo) in preko PayPal storitve. Več o možnostih plačevanja, si preberite tukaj.
  Kupovanje v spletni trgovini Libido.si je varno in diskretno. Zavezani smo k spoštovanju vaše zasebnosti in varnosti. Več o varnosti kupovanja si lahko preberete tukaj.
  Razumemo, da je preko interneta težje izbrati idealen izdelek in ravno zato, vam na Libido.si omogočamo enostavno vračilo in zamenjavo izdelka v roku 14ih dni. Če niste zadovoljni z izdelkom, ki ste ga naročili ga lahko vrnete in povrnemo vam polni znesek vašega plačila. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti neuporabljeni, ne nošeni in ne odprti, ter vrnjeni z vsemi prejetimi deli in v originalnem pakiranju. Zaradi higienskih razlogov Libido.si v nobenem primeru ne bo sprejel vrnjenih, izdelkov, ki so odprtih in / ali uporabljeni. Več o pogojih za vračilo ali zamenjavo si lahko preberete tukaj.