Vračilo in zamenjava

Odstop od pogodbe
Potrošnik ima pravico, da v 14 ih dneh od prevzema blaga podjetju pisno sporoči (na kontaktni e-naslov), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe je strošek vračila blaga.
O odstopu od pogodbe nas lahko obvestite preko elektronske pošte info@libido.si.

Če je potrošnik blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati podjetju najkasneje v 15 dneh po sporočilu iz prejšnjega odstavka, razen, če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala ne da bi za to bil kriv potrošnik.

• Pod nepoškodovano blago je mišljeno blago, ki je zapakirano v nepoškodovani originalni embalaži in izdelka še niste uporabljali

• Zaradi higienskih razlogov Libido.si v nobenem primeru ne bo sprejel vrnjenih, izdelkov, ki so odprtih in / ali uporabljeni

• Vrnjenemu izdelku mora biti priložena kopija računa, ki ste ga prejeli ob nakupu v naši spletni trgovini

• Če nam v zgoraj navedenem roku niste sporočili, da ste prevzeli poškodovano blago in/ali blago v zmanjšani količini, z vašim podpisom o prevzemu pošiljke potrjujete, da je bilo dostavljeno brezhibno blago in v količini, ki ste jo naročili

• Če trgovec oceni, da blago ni vrnjeno v enakem (originalnem) stanju, kot je bilo ob prodaji posredovano kupcu, si slednji pridržuje pravico do odškodnine oziroma do ponovne – in tokrat nepreklicne – dostave takšnega blaga kupcu na njegove stroške

• V primeru vračila blaga se v skladu z vašimi željami dogovorimo za zamenjavo blaga z drugim blagom oz. vam vrnemo denar na TRR (vračanemu izdelku priložite kopijo računa na katerega navedite vaš TRR). Kupnino vam bomo povrnili najkasneje v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu.

• Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke in da artikle ustrezno pripravite za transport (pri tem lahko uporabite originalno Libido.si embalažo oziroma drugo ustrezno varno embalažo).

• Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo.

• Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo

• Možnost vračila ne velja za video filme, knjige in revije

• Stroške vračila blaga krije potrošnik.

Odstop od pogodbe v zgoraj navedenem zakonskem roku sporočite na naslov:
Obelisk d.o.o.
Savica Šanci 141
10000 Zagreb, Hrvaška
email: info@libido.si

Obrazec za vračilo

Koliko časa traja garancija na izdelek?
Za vse izdelke velja jamstvo do 24 mesecev, od dneva izdanega računa. Če se med garancijskim časom zgodi, da je izdelek spremenil lastnosti ali prenehal delovati, ga lahko vrnete in izdelek bo zamenjan za isti ali sorodni izdelek. V primeru, da nimamo možnosti storiti zgoraj navedenega, vam povrnemo znesek vrednosti izdelka, v roku 14ih delovnih dni, od prijave reklamacije. V primeru reklamacije, vas prosimo, da nas pred vračilom robe obvestite z e-mailom in opisanim problemom.