Abeceda spolnih igrač

Abeceda spolnih igrač

Ne znajdete se med številnimi imeni, kategorijami in nenavadnimi napravami? Če se sprašujete, čemu služi določena igrača ali vrsta igrač, bo Libido.si abeceda spolnih igrač odgovorila na vsa vaša vprašanja.

Analne kroglice
Performance - Advanced Silicone Anal Beads

Med najbolj priljubljenimi igračami za raziskovanje analne stimulacije, analne kroglice so zaporedje kroglic enakega ali postopoma vedno večjega premera, ki omogočajo odkrivanje novih, fantastičnih načinov draženja med seksom ali masturbacijo ter povečanje intenzivnosti orgazma pri izvleku ob vrhuncu.

Analni dildo
Cal Exotics - Boundless 11,5 cm Slim

Analni dildo je posebej zasnovan za analno uporabo in se razlikuje od standardnega dilda. Ponavadi so manjšega obsega in imajo dodano teksturo ali širšo osnovo za dodatno stimulacijo.

Analni vibrator
Rocks Off – Petite Sensations Plug

Podobno kot analni dildo je tudi analni vibrator posebej zasnovan za analno uporabo. So ožji, z ožjim vrhom za lažjo vstavitev in širšo osnovo, ki zagotavlja, da ostane na mestu. Vibracije stimulirajo živčne končiče sfinkterja in rektuma med seksom, predigro ali masturbacijo.

Ball Stretcher – razteznik mod

Fantasy C-Ringz - Rock Hard Cock Pipe
Ball stretcherji spadajo med bondage opremo, nosijo se okoli moda in njihov cilj je potiskati testise navzdol ali jih ločiti.

Bič

Guilty Pleasure – Braided Bull Whip
Bič je vrsta tolkala z enim vrhom, narejen iz bolj fleksibilnega materiala (kot so usnje, umetno usnje, guma itd.) in je namenjen izkušenejšim uporabnikom.

Barve za telo
Shunga - Body Paint Chocolate, 100 ml

Dodatki za predigro. Omogočajo risanje po partnerjevem telesu, nekatere barve za telo pa so tudi užitne, kar dodaja dodatno erotično dimenzijo.

Bondage seti
Blaze - Ultimate Bondage Set

Seti več igrač ali bondage dodatkov, kjer lahko po ugodnejši ceni dobite vse, kar potrebujete za izvajanje določenega scenarija – vaše prve bondage izkušnje, igre čutil, analne stimulacije, različne bondage scene itd.

Bondage sveče
Fetish Collection - Hot Wax Candles

Posebne sveče z nižjo točko gorenja, tako da z njihovim voskom lahko na koži zagotovite sladek občutek ščemenja, ne da bi opekl partnerja/ico.

Bondage trak
TABOOM Luxury - Bondage Tape 15m

Posebna vrsta lepilnega traku, ki se drži samega sebe, ne pa tudi za kožo, kar omogoča kompleksnejše vezanje.

Bullet vibrator
PowerBullet – Bullet Point

Ena najbolj priljubljenih spolnih igrač, bullet vibratorje odlikujejo majhne dimenzije, velika moč in visoka stopnja univerzalnosti – od samostojne igre do predigre, od raziskovanja erogenih con do natančne stimulacije klitorisa do vrhunca.

Butt Plug
Anal Fantasy – Silikonski Butt Plug, mini

Butt plug ali analni čep je eden izmed najbolj priljubljenih analnih igrač. Pogosto imajo ozek vrh, da olajšajo vstavljanje, postopno debelejši del in nato spet ožji del, kjer ga anus “drži”, ter širšo bazo, ki zagotavlja, da čep ostane na mestu. Priljubljeni so za nošenje med seksom ali masturbacijo pri ženskah in moških, saj povečajo intenzivnost orgazma.

Butt Plug / vibrator / dildo za napihovanje
Seven Creations – Inflatable Vibrator

Butt plug ali vibrator za napihovanje je priljubljen med ljubitelji občutka polnosti, ki ne marajo ali ne želijo občutiti penetracije igrače z velikim obsegom ali za tiste, ki želijo postopoma dodajati intenzivnost stimulacije.

Butterfly ali metuljčkov vibrator
Cal Exotics - Silicone Remote Venus Butterfly

Znan tudi kot “metuljček“, vibrator je zasnovan za nošenje v spodnjem perilu ali z uporabo pasu, pri čemer neposredno stimulira klitoris in sramne ustnice. Nekateri modeli so namenjeni tudi diskretni igri v javnosti zaradi daljinskega upravljalnika ali nadzora preko aplikacije.

Chastity play – igra z zadrževanjem
Lock-A-Willy

Igrače za zadrževanje preprečujejo seksualno stimulacijo nosilca in so lahko v obliki pasu, opasa ali kletke. Namenjene so lahko kratkotrajnemu ali dolgotrajnemu nošenju, njihov namen pa je povzročiti seksualno frustracijo, da povečajo intenzivnost stimulacije po nošenju.

Crop
Fetish Collection - Crop Whip

Šiba ali jahačeva biča je vrsta udarne igrače, katere del, ki pride v stik s kožo, je zelo majhne površine, zato je udarec usmerjen na majhen del kože in bolečina je intenzivnejša.

Delay ali geli za zadrževanje
Pjur – Superhero serum, 20 ml

Geli za zadrževanje so pripravki, ki zmanjšujejo občutljivost penisa in tako omogočajo odložitev ejakulacije.

Dildo
Dildo Collection – Realistic Dildo 17,5 cm

Dildo je ena izmed najstarejših in najbolj priljubljenih igrač, je na voljo v mnogo barvah, oblikah in velikostih in je idealna izbira za ljubitelje penetracije in občutka polnosti.

Dual density (tehnologija dvojne gostote)
Lovetoy - Dual Layered Silicone Dildo, 22 cm

Dvojna gostota pomeni uporabo dveh vrst materialov različne gostote, da se doseže čim bolj realističen občutek pri penetraciji – trša, vendar prožna sredica je prekrita z mehkim in nežnim slojem, kar daje občutek kot pravi penis v erekciji.

Dvostranski / dvojni dildo
Dildo Collection - Silikonski dvojni dildo, 40 cm

Vrsta dolgega dilda, pri katerem sta oba konca namenjena penetraciji. Lahko so povsem ravni, pri čemer sta konca namenjena skupni penetraciji, ali v obliki črke C, ki jih je mogoče uporabljati v paru ali samostojno.

Elektrostimulacija
Anal Fantasy - Electro Stim Prostate Vibe

Elektrostimulacija je lahko implementirana v katero koli spolno igračko (od dilda, čepa za zadnjik, vibratorja, penisa obročka, ščipalk za bradavičke…) in z njo povzročate občutke, podobne vibraciji, vendar veliko bolj prodorne, kar povzroča krčenje mišic. Igrače z elektrostimulacijo imajo več stopenj moči, tako da lahko intenzivnost prilagodite svojim željam.

Flogger
Fifty Shades of Grey - Satin Flogger

Flogger je vrsta biča z veliko rese, njegov udarec je razpršen na več mestih in povzroča intenzivno, oštro bolečino, vendar se lahko uporablja tudi v igri čutov, saj z njegovimi konicami lahko stimulirate kožo.

Gag
Blaze Deluxe - Breathable Ball Gag

Gag je del bondage opreme, katere namen je preprečiti govor, omejiti gibanje ust ali prisiliti partnerja, da drži usta odprta. Poleg utišanja je namen gaga prisiliti tistega, ki ga nosi, da svoje želje izrazi na drugačen način, medtem ko mora dominantna stran to prepoznati.

Handsfree / mega masturbator
Pipedream Extreme – Fuck Me Silly Masturbator 2

Handsfree masturbator je večjih dimenzij, oblikovan kot trup ali določeni deli telesa. Zaradi velikosti in teže ga lahko tako ženske kot moški uporabljajo brez rok, kar daje izjemno realističen občutek.

Hog tie
Fetish Fantasy - Extreme Hog-Tie

Hog tie je vrsta zveze v bondageu, ki vključuje vezanje zapestij na rokah in nogah skupaj, da se popolnoma prepreči gibanje.

Igre za pare
Tease & Please - Truth or Dare Couples Edition

Različne vrste iger, katerih cilj je narediti predigro bolj raznoliko, to je skozi zabavo spodbuditi pare k novim in drugačnim seksi dejavnostim. Pri večini gre za izpolnjevanje nalog, kar je idealno za uresničevanje skritih fantazij.

Intimni tuš / klistir
Aneros – Prelude Premium intimno prho

Izdelek za vzdrževanje intimne higiene pred analnim seksom sestavlja mehak rezervoar za tekočino in konico, ki se vstavi v anus. Z njim na varen način sperete rektum in se pripravite na analne igre brez presenečenj.

Kegelove kroglice
PMV20 - Vita

Keglove kroglice olajšajo izvajanje Keglovih vaj, s katerimi krepite vaginalne mišice iz več razlogov – močnejši vaginalni mišice vodijo do močnejših in pogostejših orgazmov, pomagajo obnoviti tonus vaginalnih mišic (po porodu ali v starejši dobi) in preprečujejo težave z inkontinenco.

Klasični vibrator
Toy Joy – Retro Ultra Slimline Vibe

Klasični vibrator je falusne oblike, a popolnoma raven in nerealističen. Vibrira po celotni dolžini, pogosto ima zožen vrh, ki se lahko uporablja za natančno stimulacijo klitorisa in drugih erogenih con. Lahko so popolnoma gladki ali z gubastimi teksturami in so najpogosteje izdelani iz trdih, togih materialov, da dobro prenašajo vibracije.

Klitoralne in bradavične črpalke
Temptasia - Advanced Pussy Pump

Klitoralne in bradavične črpalke ustvarjajo vakuum in s črpanjem omogočajo boljšo prekrvavitev. Klitoris, sramne ustnice ali bradavice se začasno povečajo, kar poveča občutljivost in moč orgazma.

Lateks
Što je BDSM

Lateks je naravni material s specifičnimi lastnostmi – vonja in elastičnosti – značilen po visokem sijaju, ki ga dobimo z poliranjem s posebnim sredstvom ali silikonskim lubrikantom.

Lay-on vibrator
Cal Exotics - Slay Pleaser

Stimulator klitorisa posebej zasnovan tako, da ležiš nanj, kar je idealno za ženske, ki sicer raje masturbirajo v takem položaju.

Lisice
Blaze – Lisice za noge Diamond

Priljubljen pripomoček za vezanje je lahko “klasične” lisice, torej kovinske, s ključem in mehanizmom za sprostitev, ali mehke lisice iz trde tkanine. Ne glede na to, za katere se odločite, gre za vsestranski pripomoček za vsako igro čutil, predigro ali bondage scenarij.

Lisice za vrata
Ouch - Door Restraint Kit

Lisice za roke z dodatkom pasu, ki se pritrdijo na zaprta vrata. Z njimi je možno v običajnem okolju brez trajnih namestitev narediti bondage igralnico.

Lubrikant
System JO - H2O Lubricant, 480 ml

Nepogrešljiv ob mnogih seksualnih igračah (vibrator, dildo, Keglove kroglice, masturbator …) in pri analnem seksu. Lubrikanti se vedno bolj uporabljajo v predigri in seksu, ker zagotavljajo prijetnejši, drseč občutek.

Luksuzni vibrator
Lelo - Soraya 2

Luksuzni vibratorji vključujejo posebno pozornost namenjeno oblikovanju, uporabi najboljših materialov ter izjemni tehnologiji in/ali tehnološkim inovacijam z nekoliko višjo ceno.

Lutke
Envi - ljubavna lutka

Ljubezenske lutke na napihovanje so vrsta dostopnih masturbatorjev, ki omogočajo doseganje seksualne stimulacije in penetracije v položajih skoraj identičnih s partnerjem. Dražje lutke so izdelane iz vrhunskih, realističnih materialov, ki spominjajo na človeško tkivo.

Ljubezenske kocke
Kama Sutra ljubavne kockice

Eden najbolj priljubljenih iger za pare – večinoma govorimo o dveh ali treh kockah, ki določajo dejanje, položaj ali lokacijo, in z metanjem kock pričakujemo izvajanje scenarija, ki smo ga dobili.

Masažer prostate
Shots Toys - Maser prostate

Analna igrača posebej zasnovana, da najde in stimulira prostato, ki se nahaja v anusu. Stimulacija ali “molža” prostate omogoča močnejše orgazme in z nekaj vaje tudi orgazem popolnoma brez draženja penisa. Večinoma so v obliki črke C, kjer je ena veja namenjena stimulaciji prostate, druga pa udobno stimulira perineum in drži igračo varno na mestu.

Maska
Guilty Pleasure – Maska No. 2

Maske so pomemben del igre dominacije in razmerja moči, poleg odvzema čuta vida in poudarka na podrejeni strani, dopolnjujejo številne fetish scenarije.

Masturbator
Fleshlight - Flight Commander

Masturbator je vrsta igrače za moške, ki izboljšuje masturbacijo s simulacijo občutka vaginalne, analne, oralne ali nerealne penetracije.

Medicinski fetiš
Vaginalni spekulum

Fetiš, ki je osredotočen na vse, kar je povezano z medicino – bodisi naprave, kostumi ali vloge. V svoji osnovi se medicinski fetiš osredotoča na nadzor nad telesom podrejenega partnerja s strani dominantnega, bodisi skozi igro vlog, bodisi skozi raziskovanje telesa z orodji, kot so spekul, elektrostimulacija in podobno.

O-ring
Toy Joy - Triple C-Ring Set

O-ring je ozek obroč, ki drži dildo trdno na pasu za strap-on.

Ogrevanje

Sposobnost igrače, da se segreje na telesu prijetno temperaturo s pritiskom gumba.

Ovojnica / podaljšek za penis
Malesation - Silicone Extender 2

Ovojnice in podaljški za penis so preprosta in cenovno ugodna rešitev za dodajanje stimulacije pri penetraciji z različnimi teksturami, povečanje obsega in/ali dolžine penisa ter odlašanje ejakulacije.

Ovratnica in povodec
Blaze Deluxe – Ovratnica in povodec

Ovratnica in povodec sta indikator razmerja moči v bondageu – podrejeni partner z ovratnico pokaže svoj položaj, dominantni pa ga nadzira s povodcem.

Paddler / slapper
Blaze - Paddle Diamond

Vrsta trde udarjalke iz lesa, usnja ali podobnega manj prožnega materiala, ki se uporablja za spanking. Udarec je top in intenziven ter pri tem proizvaja značilen zvok.

Pegging dildo / pegging set
Ouch - Silicone Pegger Strap-On

Dildo specifične oblike (zožen na vrhu in postopno širjenje, upognjeno telo in manjše dimenzije) izdelan za stimulacijo prostate. Gre tudi za spremembo seksualne dinamike, kjer ženska penetrira moškega z uporabo strap-ona in dilda.

Penis extender
Cal Exotics - Penis Extender

Penis extender je vrsta naprave, ki mehanično nanaša pritisk na neerektilni penis, razteza tkivo, kar s časom in redno uporabo vodi do daljšega penisa in boljšega pretoka krvi.

Penisna črpalka
Men Only - Jack Pump penis črpalka

Penisne črpalke pomagajo doseči in vzdrževati erekcijo ter povečati penis (z redno in dolgoročno uporabo). Razlikujemo med zračnimi in vodnimi črpalkami. Z uporabo črpalke se iz valja izvleče zrak in tlak se zniža, kar vodi do prekrvavitve penisa in otekanja, pogosto zunaj standardnih razsežnosti, vendar začasno.

Penisni obroč
Performance - Camo penis obroček

Penisni obroč je seks igrača, katere namen je zadržati kri v penisu, kar vodi do močnejših in dolgotrajnejših erekcij, kot tudi takojšnje povečave obsega penisa. Penisni obroč z dodatkom bullet vibratorja prav tako nudi dodatno stimulacijo klitorisa med penetracijo.

Pero ali žgečkalnik
TABOOM Luxury - Feather Tickler

Pero je lahko eno samo (umetno ali pravo) ali cel šopek na ročaju, namenjeno stimulaciji čutnih živcev na koži v igri čutil.

Pohištvo za seks
Liberator - Wedge/Ramp Combo

Splošno ime za izdelke, ki olajšajo izvajanje položajev, omogočajo nove položaje in podobno, kot so seks gugalnice, blazine, spreaders, rjuhe in podobno.

Pinpoint (točkovni) vibrator
Zumio - X Spirotip

Posebej oblikovan vibrator z izredno ozkim vrhom, dopolnjen z manjšo kroglico, ki je namenjen najbolj natančni možni stimulaciji klitorisa, perineuma in drugih erogenih con.

Preveza za oči
Fetish Fantasy – Deluxe Fantasy povez za oči

Z očesno prevezo odvzamemo čut vida, zaradi česar postanejo druga čutila okrepljena. Voh, sluh, okus in dotik postanejo veliko bolj intenzivni in občutljivost se poveča, kar je odlična osnova za nepozabno predigro.

Rjuhe za seks
EasyToys - PVC rjuha, 180 x 200 cm

Izdelane iz PVC ali podobnega vodoodpornega materiala, rjuhe zagotavljajo, da ne glede na to, kako se prepustite igri, vaša postelja, kavč ali preproga ne utrpi trajnih posledic. Torej, lahko se prepustite najbolj sproščenim igram brez skrbi zaradi madežev.

Rabbit vibrator
Love Rabbit - Fabulous Butterfly Vibrator

Najbolj priljubljena in najbolje prodajana spolna igrača na svetu, rabbit vibrator je vrsta vibratorja, ki združuje “klasičen” vibrator za uživanje pri penetraciji in stimulacijo G-točke ter dodatek za stimulacijo klitorisa. Imajo več vibracijskih motorjev, včasih tudi z vrtečim se vrhom in vrtečimi kroglicami.

Rimming čep
Doc Johnson - A Play Experienced Rimmer

Analni čep, ki ima v ožjenju pred osnovo vrsto vrtečih kroglic. Vrtenje kroglic ponuja najbolj podoben občutek rimminga (oralne stimulacije analne odprtine), ki ga je mogoče posnemati s spolno igračko.

Seks gugalnica

Fetish Fantasy – Spinning Fantasy Swing
Kot vrsta pohištva za seks, seks gugalnice omogočajo izpopolnjevanje položajev ali odkrivanje popolnoma novih. Ločimo med gugalnicami, ki jih je treba pritrditi na strop, in “premičnimi”, ki se brez vrtanja začasno obesijo na, na primer, vrata.

Sistemi za zadrževanje
Sportsheets - Under the Bed Restrain System

To so sistemi za privezovanje, ki vključujejo komplete lisic za roke in noge ter vezi, ki omogočajo privezovanje partnerja k postelji. Namestijo se pod vzmetnico, zato ni potrebna stalna instalacija.

Sex Gadgets
Magic Motion - Magic Rise

To so spolne igračke različnih vrst, ki vključujejo uporabo inovativnih tehnologij, kot so detektorji gibanja, senzorji za zvok in podobno ali jih je mogoče upravljati prek mobilnih aplikacij, kar omogoča daljinsko upravljanje.

Seks / fuck mašina
F-Machine - Pro 4

Seks mašina je mehanična naprava za penetracijo. Ritmične gibe dilda poganja električni motor, zato je občutek, kot da vas penetrira nekdo drug.

Spekulum
Analni spekulum

Spekulum je vrsta orodja, ki ga povezujemo z medicinskim fetišem, in se uporablja za raziskovanje vagine ali anusa ali sproščanje zunanjega sfinkterja za vstavljanje večjih igrač.

Squirting ali igračke, ki “ejakulirajo”
Evolved - Big Shot Vibrating Squirting Dildo

Pogosto so to realistični vibratorji ali dildi z možnostjo “ejakulacije” na zahtevo zaradi specifičnega mehanizma.

Stilizirani dildo
Gildo - Ocean Ripple Glass Dildo

Stilizirani dildo ne spominja na penis, to je falusne oblike, vendar brez realističnih detajlov ali so ti zelo stilizirani (kot je stilizirana glavica, ki služi za stimulacijo G ali P točke).

Stimulant
Durex - Intense Orgazmic Gel, 10 ml

Stimulanti so pripravki, katerih namen je doseči nekatere od zaželenih učinkov – boljšo prekrvavitev in občutljivost klitorisa za njo, odlog ejakulacije ali močnejše erekcije za njega.

Stimulator klitorisa
Lelo - Nea 2

Stimulatorji klitorisa so igrače manjših dimenzij in stilizirane ter nerealistične oblike, namenjene natančni stimulaciji klitorisa. Izdelani so iz trdnih in popolnoma nefleksibilnih materialov, zato odlično prenašajo vibracije.

Strap-on

RealStuff - Strap on Slim komplet, 20 cm
Strap-on običajno sestavlja pas (harness) in dildo (običajni ali z izrezom) in ga lahko uporabljajo vsi – ženske in moški vseh spolnih usmerjenosti. Strap-on omogoča penetracijo, ko ta biološko ali z zdravstvenega vidika ni mogoča, omogoča zamenjavo vlog, omogoča dvojno penetracijo, zagotavlja izkušnjo z intenzivnejšo stimulacijo (večjim obsegom ali dolžino) in še veliko več.

Strap-on harness

Strap-On-Me - Curious Luxury Strap-On Harness
Harness je pas, na katerega je mogoče pritrditi dildo z O-obročkom in tako dobiti prilagojen strap-on set. Večina harnessov prihaja z več O-obročki, ki jih je mogoče zamenjati, zato jih je mogoče kombinirati s katerim koli drugim dildom, ki ima omejilnik.

Strap on z votlino
Fetish Fantasy - Strap-on z režo z ponilno baterijo, 18 cm

Vrsta strap-ona, namenjena predvsem moškim, ki omogoča spolni odnos, če moški trpi za erektilno disfunkcijo. Izrez je običajno premajhen, da bi vanj stal penis v erekciji, vendar se to razlikuje od modela do modela.

Strapless strap-on
Dream Toys - Double Dipper

Vrsta strap-on dilda, namenjenega ženskam, ki se uporablja brez pasu in spominja na črko J. Manjši konec dilda ženska vstavi v vagino, medtem ko z večjim lahko prodre v partnerko ali partnerja.

Sponke za bradavice
Cal Exotics – Nipplettes vibrirajoče prijemalke

Namen sponk je dodati stimulacijo bradavic med predigro ali seksom in običajno prihajajo z mehanizmom, ki omogoča regulacijo tlaka, da je stimulacija točno takšna, kot jo želite.

Sponke za klitoris

Fifty Shades Darker - Beaded Clitoral Clamp
Vrsta (običajno kovinskega) dodatka, ki se postavi okoli klitorisa in tako nudi prijeten pritisk ali spodbuja poteg kožice za lažji dostop do klitorisa.

Tapping tehnologija
Cal Exotics - Throb Pulse

Stimulacija G-točke s ploščico, ki se ritmično premika gor in dol (oscilira) na vrhu igrače.

Thrusting stimulator

Naked Addiction – Thrusting Dildo with Remote 23 cm
Thrusting stimulator po navadi ne vibrira, temveč ima motor, ki posnema gibanje “noter-ven”.

Uretralna palčka / penis čep

Steel Power Tools - Penis Plug s prstenom, 28 mm
Penis čepi so namenjeni stimulaciji sečnice. Običajno so narejeni iz kakovostnih materialov, ki jih je mogoče razkužiti (kot so medicinsko jeklo ali silikon), saj morajo biti sterilni, da ne bi prišlo do okužbe ali vnetja.

Vrv za bondage

Steamy Shades - Bondage Rope, 10 m
V nasprotju z “običajno” vrvjo, ki jo kupimo v trgovini z železnino, je vrv za bondage posebej oblikovana za uporabo v bdsm igrah, torej je namenjena vezanju ljudi. Vrv je dovolj močna, da preprečuje drsenje vozla, a tudi dovolj prožna, da se vozel sam ne zategne. Poleg tega je na otip gladka in nežna, zato ne drgne kože.

Vrteče igračke
Femme Funn - Turbo Baller

To so igračke namenjene penetraciji, ki imajo vrteči ali rotirajoči vrh, ki je namenjen posebni stimulaciji G-točke ali prostate.

Vibrator za G-točko
Love Rabbit – Awesome G-Spot Vibrator

Vibratorji posebej oblikovani za stimulacijo G-točke imajo upognjen ali odebeljen vrh, ki lažje doseže in stimulira G-točko, bodisi z penetracijo ali vibracijami.

Vibrator za pare

We-Vibe – Sync Lite
Eden od novejših spolnih pripomočkov, vibrator za pare je namenjen uporabi med spolnim odnosom za povečano stimulacijo klitorisa, da vibracije dodatno začinijo penetracijo ter za tesnejši občutek med penetracijo. Ponavadi so v obliki črke C, kjer se ena veja vstavi v vagino, druga pa stimulira klitoris.

Vibrator za prst

Fifty Shades of Grey – Secret Touching Finger vibrator
Vibrator za prst je manjše velikosti (velikost metka) z zanko, ki omogoča nošenje na prstu, kar omogoča prijetno in stabilno pozicioniranje za masturbacijo, draženje erogenih območij med predigro ali za popolno stimulacijo klitorisa med penetracijo.

Vibrirajoča jajca

LELO – Lyla 2
Po oblikovanju podobna Kegelovim kroglicam, vibrirajoča jajca so pravzaprav diskretni manjši penetracijski vibratorji v obliki jajca, idealni za igro v dvoje.

Vibrirajoče hlačke

PantyRebel - Vibrirajoče hlačke z daljinskim upravljalnikom
Ponavadi set manjšega vibratorja in hlačk z žepkom, omogoča nemoteno nošenje in diskretno stimulacijo klitorisa in sramnih ustnic.

Wand vibrator / masažer

Toy Joy – Wonder Wand masažer
Vibrator oblikovan po vzoru zdaj že klasičnih masažerjev, wand vibrator ima večjo, pogosto premično “glavo”, ki olajša dostop do težje dostopnih mest in tako omogoča masažo celega telesa, kot tudi stimulacijo klitorisa, penisa in erogenih območij. Wand vibratorji so običajno opremljeni z izredno močnimi motorji, zato so idealni za tiste, ki iščejo močnejšo, prodorno stimulacijo.

Wartenberg Wheel

Fetish Fantasy – Ltd Edition – Wartenberg Wheel
Igrača, ki se prvenstveno uporablja v senzorični igri, kjer kolesce z mnogimi špicami draži kožo in poveča občutljivost.

Wave tehnologija

Lelo - Soraya Wave
Stimulacija G-točke z premikanjem konice naprej-nazaj, kar posnema gibanje prsta, ko nekoga kličemo bliže.

Zračni stimulator klitorisa

Lelo - Sona, crno
Zračni stimulator klitorisa je posebna naprava, ki uporablja ritmične zračne pulzacije za draženje in daje občutek, ki je najbolj podoben intenzivnemu oralnemu seksu. Ne vzpostavlja stika s klitorisom kot vibrator, zato je idealen za občutljivejše ženske, ki jim je neprijeten neposreden dražljaj, in je odličen za večkratne orgazme.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.