Vodnik za začetnike – čutna masaža

cutna masaza

Spolni odnos je že sam po sebi zelo intimen, toda njegova percepcija je izjemno individualna in se razlikuje od posameznika do posameznika. Nekdo ima raje grobe igrice, medtem ko drugi neizmerno uživa v dobrem starem »vanilla« seksu. Nekateri pari so bolj tradicionalni, spet drugi radi raziskujejo neznano. Vse to je odvisno od odnosa med partnerjema, trenutku, razpoloženju, želji itd.

Toda v nečem se večina parov strinja. To je, da mora spolno življenje biti pestro in ustvarjalno, vse s ciljem po ohranjanju pozitivne spolne atmosfere in preprečevanju monotonosti ter ustaljenosti v spolnem življenju.

Eden izmed zelo dobrih načinov, da se spolni odnosi ne pretvorijo v rutino, je predigra. Ta ponuja veliko različnih možnosti. Predigra zares nima meja. V kolikor ste domišljavi, je lahko istočasno zelo vzburjajoča in zabavna. Eden izmed predlogov za idealno predigro in vrhunski užitek je vsekakor čutna masaža.

Čutna masaža je del spolne aktivnosti, ki sprošča in pripravlja na sam spolni odnos. S čutno masažo lahko partnerju ponudite nepričakovano sproščanje, ugodje in vzburjenost. Vse samo z dotikanjem.

Masaža pomirja, zmanjšuje občutek napetosti in izziva občutek zadovoljstva ter sproščenosti. Vsem je namreč znano, da masaža spodbuja cirkulacijo. Limfni obtok se zaradi masaže pospeši, kar pomaga pri odstranjevanju škodljivih stvari iz organizma.

Masaža je vsestransko koristna aktivnost, zaradi česar jo morate, če je še niste, preizkusiti. Pozitivni učinki masaže bodo presenetili partnerja kakor tudi vas, ki masirate. O tem, koliko presenečenja bo prinesla ena dobra čutna masaža, pa niti nočemo govoriti.

Gremo lepo po vrsti. Najprej poskrbite za prijetno in sproščujočo atmosfero v prostoru. Tega po želji zatemnite, nastavite sproščujočo in partnerju všečno glasbo, prižgite kakšno dišečo svečo itd.
Kheper Games – Massage Seductions
K partnerju pristopite s samozavestjo, s katero mu boste jasno izrazili in pokazali vašo željo po nudenju užitka. Nikakor pa se masaže ne lotite, če si tega ne želite ali to delate, da bi dobili nekaj v zameno. To ni dovoljeno! Osredotočite se na partnerja in na užitek, ki mu ga želite ponuditi, čeprav boste v tej seansi uživali tudi vi.
Loverspremium – Body Pressure Massager
Poskrbite, da bodo vaše roke tople in gladke. Po želji lahko uporabite olje za masažo, saj bodo z njim vaše roke nežnejše, kakor bo tudi trenje, ki se zna zgoditi zaradi suhe kože, manjše.
Durex – Play Massage 2 in 1 Aloe Vera, 200 ml

Odločitev pri katerem delu telesa želite začeti, prepuščamo vam. Pomembno je le, da bo masaža čutna, nežna in lagodna. Božajte partnerja in se z dotiki posvetiti celemu telesu. Na zadržujte se predolgo na enem delu telesa, temveč se premikajte. Toda to počnite čutno in lagodno, brez pretirano močnih pritiskov in grobih premikov. Ko ste mnenja, da ste se celotnemu telesu dovolj posvetili, pričnite z izzivanjem erogenih con. Približujte se jim, vendar se izogibajte neposrednega dotika. Na tak način boste v partnerju prebudili vzburjenje, ki bo neverjetno zraslo. Vi pa lahko pričakujete, kaj vas bo čakalo po tem.

Partnerja razvajajte. Naj na vsakem delu svojega telesa skozi vaše dotike začuti vašo željo. Želel bo več. V to smo prepričani, kakor vam tudi zagotavljamo, da vam bo to želel vrniti.

Vzajemni užitek je zagotovljen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.