Varen nakup

Kupovanje na spletni strain Libido.si je popolnoma varno in diskretno. Spletna trgovina Libido.si se zavezuje upoštevati vašo zasebnost in varnost.

SSL šifriranje
Vaši podatki so zaščiteni z SSL šifriranjem. Vse strani spletne trgovine Libido.si so zaščitene z uporabo Secure Socket Layer (SSL), protokol z 128-bitnim šifriranjem. SSL šifra šifrira podatke za preprečevanje nepooblaščenega dostopa med njihovim prenosom.

Zasebnost
Obelisk d.o.o ne odstopa osebnih podatkov kupca tretji osebi, brez predhodnega, izrecnega ali pisnega soglasja kupca, ki prejme izključno osnovne podatke o kupcu / uporabniku.

Zavezujemo se uporabi maksimalne stopnje varnosti, za zaščito kupca in preprečevanje morebitnih zlorab informacij. V postopku realizacije nakupa, bomo uporabili samo nujne informacije.

Zaposleni spletne trgovine Libido.si niti v enem trenutku nimajo dostopa do številk Vaše kreditne kartice. Dostopna jim je le številka pooblaščene transakcije. Podatki o karticah se ne shranjujejo v našem sistemu, številka kreditne kartice se neposredno preverja in avtorizira v pooblaščenem centru kartične enote. Številke kreditne kartice ne pišite nikamor, razen v za to predvideno polje.