Vodnik za nakup darila za njega

poklon za njega

Da bi vam pomagali izbrati popolno darilo za njega, vam na kratko predstavljamo najpopularnejše artikle za njega.

Masturbator

masturbatori

S samozadovoljevanjem si nudimo užitek in zmašujemo stres, ki je pomemben dejavnik za fizično in psihično zdravje. Mastrubator moškim nudi drugačno raven užitka in odkrivanje novih in drugačnih dražljajev, ki blagodejno vplivaju na spolnost, na splošno – vzpodbudijo domišljijo, izboljšajo sposobnost kontrole orgazma in pomagajo pri erektilni disfunkciji.

Poleg solo mastrubacije, so mastrubatorji odličen dodatek k predigri in njihova uporaba bo zbližala partnerja in vnesla novo izkušnjo v odnos.

Mastrubatorji so različnih barv in oblik. Lahko so povsem nerealistični (kot jajce) ali pa izjemno realistični in verjetne oblike (vagina, anus ali usta) – kaj od tega izbrati je stvar osebnih želja. Materiali iz katerih so narejeni, so po pravilih TPE ali TPR plastika. Lastnost teh materialov je, da so izjemno raztegljivi, mehki in prožni, zaradi teh lastnosti določeni modeli dajejo občutek prave kože, z raznoliko in zelo stimulativno notranjo strukturo. Dva najbolj znana proizvajalca mastrubatorjev sta Fleshlight in Tenga.

Obroček za penis

Hueman - Saturn Vibrating Ring

Obroček za penis zadržuje kri v penisu in na ta način ojača erekcijo in inteziteto užitka, hkrati pa zakasni ejakulacijo. Nekateri izmed njih imajo različne utore, ki nudijo dodatno stimulacijo pri penetraciji, nekateri pa enostavno izgledajo zelo učinkoviti in močni. Namen penis obročka je, da zadrži kri v telesu penisa, kar povzroči mnogo močnejšo erekcijo in poveča užitek, ter zakasni ejakulacijo, ter privede do močnejšega in intenzivnejšega orgazma.

Obroček za penis mora biti ustrezne velikosti, tako da zategne, vendar brez bolečin in nelagodja.
Za vse naše penis obročke je naveden notranji premer in obseg, tudi v opisu izdelka je navedeno koliko je posamezen obroček raztegljiv.

V kolikor nekomu kupujete prvi penis obroč, priporočamo, da izberete tistega, ki je narejen iz bolj raztegljivega materiala in ki je v neraztegnjenem stanju za 0,5 – 1 cm manjši premer od premera penisa. Na ta način obroček ne bo premočno zategnil in bo opravil svojo nalogo. Začetnikom priporočamo obroček iz raztegljivih materialov (kot sta silikon in TPR), medtem ko so čvrsti in trdi obročki (to so kovinski) namenjeni izkušenim uporabnikom.

Maser prostate

Toy Joy - Mustang Prostate Massager

Uživanje v stimulaciji prostate nima veze s spolno usmerjenostjo – spolna usmerjenost se nanaša na spol, ki nas privlači in ne tisto kar radi delamo s svojim telesom. Stimulacija prostate ima vrsto zdravstvenih koristi, poleg dejstva, da nam nudi edinstvene užitke, trdnejše erekcije in raznolike in močne orgazme.
Maserji prostate so oblikovani tako, da lažje najdejo in stimulirajo prostato oz.živčne končiče, ki nudijo neverjeten občutek in izjemno močne orgazme.

Maserji po obliki spominjajo na črko C ali obrnjeno črko T – inserkcijski del je zaukrivljen tako, da lažje dostopa do prostate, pogosto ima tudi večje ali manjše zadebelitve, za stimulacijo danke, ki med orgazmom pulzira. Zunanji del, osnova, poskrbi, da neodvisno od položaja maser ostane na mestu. Maserji lahko vključujejo manjši bullet vibrator za še intenzivnejšo stimulacijo.

Črpalka za penis

Men Only - Jack Pump penis črpalka

Povečanje penisa in krepitev erekcije sta starodaven pojav. Penis črpalke in izpeljanke na podoben princip niso novost, vendar se po lastnostih razlikujejo od prvih modelov. Ventili so sedaj veliko kvalitetnejši, robovi so obloženi s silikonom ali podobnim mehkim materialom in omogočajo boljši oprijem na kožo, pogosto imajo nameščen varovalni ventil za sprostitev tlaka. Črpalke za penis se uporabljajo zaradi dveh pomembnih razlogov – za doseganje in ohranjanje erekcije, ter za povečanje penisa.

Pri uporabi črpalke za penis se iz valja črpa zrak in zmanjšuje pritisk, to vodi do prekrvavljenosti penisa in erekcije. Če je vaš cilj doseči erekcijo se na penis, ki je v erekcijskem stanju da obroček za penis, da zadrži kri v penisu. V kolikor pa je vaš cilj povečati penis, je potrebno redno, vendar pazljivo črpati tako da se bo s širjenjem mehkega tkiva omogočila boljša prekrvavljenost in večja erekcija.

Obstajajo vodne in zračne črpalke za penis. Uporaba vodnih je prijetnejša in koristnejša za končni cilj ( tkivo, ki je segreto s toplo vodo se lažje raztegne in polni s krvjo), zračne črpalke pa so ugodnejše in pogosto imajo merilnik tlaka, ki pomaga pri doziranju pritiska in neprekinjenem dovajanju ustrezenega postopka, kar omogoča dolgoročne rezultate.

Najbolj znane vodne črpalke, proizvaja Bathmate.

Prevleke in podaljški za penis

Performance Maxx – Realistična navlaka 7

Prevleke in podaljški za penis so vsestranski in obenem priročen način za raznolikost v spolnem odnosu. Lahko dodate samo razigrano teksturo običajni penetraciji za dodatno stimulacijo, dodate nekaj centimetrov v dolžino in obseg penisa, za nevsakdanjo izkušnjo ali pa brezskrbno uživati v odnosu brez skrbi o zadrževanju erekcije, prevleke in podaljški so priročna in učinkovita rešitev.

Prevleke so najpogosteje narejene iz mehkega in raztegljivega materiala (kot sta silikon ali guma) in njen namen je povečati obseg penisa z dodatno teksturno površino za stimulacijo partnerja, z uporabo penis obročka učvrstimo erekcijo in zakasnimo ejakulacijo zaradi zadrževanja krvi v penisu. Prevleka ne prekrije celotnega penisa, ampak samo del telesa penisa, ne pa tudi glave.

Podaljšek za penis popolnoma prekrije penis, doda mu dolžino in obseg. Za razliko od prevleke, je lahko podaljšek iz tršega materiala tako da se spolni odnos lahko nadaljuje tudi v primeru izgube erekcije.

Za uporabo prevlek in podaljškov mora biti penis v erekcijskem stanju in premazan z lubrikantom. Lubrikant nanesite v notranjost prevleke ali podaljška in tudi na zunanjo površino tako, da si boste nudili resnično prijetno izkušnjo.

Ljubezenske lutke

lutka

Ljubezenske lutke so nepogrešljiv dodatek na vsaki fantovščini ali dekliščini, ter kot popularno darilo za moške na splošno.

S pomočjo lutke lahko ustvarite spolno stimulacijo in penetracijo v položajih identičnim tistim s partnerjem. Lutke moškim z malo ali nič izkušnjami pomagajo premagati tremo in tudi izboljšajo kontrolo nad orgazmom in zakasnitvijo ejakulacije. So odličen način za vadbo veščin ljubljenja in dvigovanja samozavesti pri moških.

Najpogosteje se srečamo z dvema vrstama lutke. Dostopnejše lutke so napihljive in narejene iz PVC-ja in so malo manjših dimenzij – visoke so okoli 150cm. Odprtine (najpogosteje imajo 3 odprtine, usta, vagina in anus) so narejene iz PVC materiala, določeni modeli pa imajo lahko vložke, kot so mastrubator za boljši občutek ali vibrirajočo vagino, čeprav sama lutka ne daje realističnega občutka. Veliko dražje so realistične lutke, ki so narejene iz materialov, ki spominjajo na pravo človeško kožo in čvrsto telo in izgleda res realistično.