Kako vpeljati spolne igračke v vaše življenje?

Dodavanje igračaka u vaš seksualni život

Spolne igračke so odličen način za uvajanje sprememb, dodatnega vzburjenja, zadovoljstva in zabave v vaše spolno življenje. V kolikor do sedaj niste preizkusili niti ene spolne igračke, se sedaj opogumite, obiščite sex shop, izberite nekaj privlačnega, nekaj kar vznemirja vašo domišljijo in zaigrajte neko nedolžno ali pa kakšno bolj kinky igrico v vaši spalnici.

Predvsem pa ne pozabimo na partnerja. Morda ste že seznanjeni z odnosom svojega prtnerja do uporabe različnih spolnih igračk, v kolikor niste prepričani kakšno je njegovo ali njeno mnenje in odnos do tovrstne spolne zabave, je sedaj čas za pogovor. Ne bojte se odprto pogovoriti, izrazite svoje mnenje in predloge. Povprašajte za partnerjevo mišljenje. Vendar previdno, možno je da se bo partnerjevo mnenje glede spolnih igračk razlikovalo od vašega. V tem primeru bi lahko prišlo do nesoglasij, presenečenja, razočaranja. Zato raje ne “butnite” ven s svojo idejo tako direktno, rajši mu počasi in postopno namignite. Razložite mu svoje poglede in mu oz. ji dajte vedeti, da so spolne igračke nekaj čisto normalnega v današnjem svetu spolnosti. So zabava in užitek, ki bodo osvežili vaš odnos in vpeljali pestro zabavo in zanimive novosti v vašo spalnico.

Morda vas bo vaš partner presenetil z dejsvom, da razmišlja enako kot vi, vendar se je zaradi strahu pred obsojanjem in nerazumevanja raje zadovoljil samo z domišljijo. V tem primeru bi bilo zelo dobro, da se vsaj eden od partnerjev opogumi in poskuša vpeljati novost, v že malo dolgočasen, klasičen spolni odnos.

Zdaj, ko ste se seznanili s partnerjevim mnenjem je čas za izbiro igračke 🙂

V kolikor ste novi na tem področju spolnosti, poleg tega pa še nesigurni kaj bi izbrali za svoje vroče igrice pod rjuhami, priporočamo, da začnete počasi in izberite “light” igračke, za uvod v drugačen svet spolne zabave. Preizkusite prevezo za oči, katere namen je odvzem čutila vida, na ta način pa ojačate občutljivost ostalih čutov celotnega telesa na različne dražljaje. Izberite mehke lisice in zaigrajte igro dominacije. Seks trgovine imajo v današnjem času resnično veliko izbiro zanimivih vibratorjev in masturbatorjev, upajte si in izberite nekaj od tega za svojo ali partnerjevo fantazijsko zabavo. Čez čas bo vaša domišljija narasla in boste točno vedeli katera je naslednja igračka, ustvarjena prav za vas.

Sprememba spolnega vsakdana v obliki spolnih igračk bo zagotovo koristila vam in partnerju, z njihovo pomočjo boste popestrili ustaljene navade v spalnici, razširili boste svoje spolno obzorje in z vsako novo, zanimivo igračko boste vi in vaš partner obogatena z neko drugačno izkušnjo in zadovoljstvom.

Image: Eillen/Bigstock.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.