Kako vpeljati spolne igračke v razmerje?

Dodavanje igračaka u vaš seksualni život

Spolne igrače so genialen način odkrivanja novih vrst stimulacije ali okrepitve obstoječih, in so idealne za vnos sprememb, zadovoljstva in zabave v vaše spolno življenje.
Čeprav odlične tudi pri samostojni uporabi, bodo nedvomno zasijale v odnosih – dodatno vznemirjenje, zadovoljstvo in stimulacija, ki odkriva nove užitke, vas bo dodatno povezala in poglobila odnos, hkrati pa v seks vnesla novo komponento in vedno dobrodošlo spremembo, ki je dolgoročna naložba v spolno zadovoljstvo.

Vendar, kako jih uvesti v (večletno) zvezo?

Previden pristop, pogovor, pogovor in še enkrat pogovor!

Kot pri vsaki drugi odločitvi za vnos sprememb ali obogatitev spolnih življenj je najpomembnejši pogovor s partnerjem/ico, da ugotovite, kakšen je njihov odnos. Razen če niste neposredno govorili z njimi ali veste, kakšno je njihovo mnenje, lahko njihova reakcija potencialno bude negativna, zato ne predpostavljajte, da boste na isti valovni dolžini. Začnite pogovor, bodisi neposredno, bodisi z zvračanjem krivde na nedolžnega prijatelja/prijateljico, ki so si “nekaj priskrbeli”, in to komentirajte, ali pa slučajno naletite na kak zanimiv izdelek in skupaj preučite njegove značilnosti.

Dajte jim čas

Glede na reakcijo, jim dajte čas za premislek. Naj prvotni pogovor ne bo v tonu “jaz to želim, in zdaj moraš tudi ti”, ampak neobvezno komentirajte, šalite se in tu in tam vmetavajte kakšen sugestiven namig. Dovolj jih zaintrigirajte in verjetno bodo sami sprožili to temo.

Bodite previdni

Ljudska spolnost je pogosto zelo občutljiva in že najmanjši spodrsljaj lahko pri partnerju ali partnerki prebudi negotovost, za katero sploh niste vedeli, da obstaja. Spolne igrače niso nadomestilo, zamenjava ali “pripomoček” in njihov namen ni “popraviti”, ampak dodatno začiniti odnos, ga dvigniti na novo raven in preprečiti monotonijo in dolgčas.

Raziskujte & učite se

Vzemite si čas in raziskujte, kaj bi lahko skupaj ali samostojno uživali. Želite dodati stimulacijo med seksom, odkriti nove dražljaje in načine doseganja orgazma ali dvigniti predigro na novo raven? Želite preizkusiti igro čutov, bondage, analne igre?

Spolne igrače (in ostalo, kot so seksi perilo, bondage, lubrikanti, stimulansi in podobno) danes prihajajo v mnogih barvah, oblikah, funkcijah in materialih. Kako izbrati, če nismo prepričani, kaj vse se ponuja? Naši vodniki za začetnike vam lahko pomagajo pri izbiri, kot tudi pojasnijo vrste igrač, njihovo uporabo in vzdrževanje.

Začnite preprosto

Še posebej, če niste prepričani, kaj bi vam natančno ustrezalo, je bolje začeti z enostavnejšimi, univerzalnimi “bestsellerji” – tu mislimo na bullet vibratorje kot dostopen način za eksperimentiranje z vibracijami, penis prstane z vibratorjem za dodajanje stimulacije klitorisa med seksom ali priljubljene artikle za igro čutov in lahki bondage, kot so preveze za oči, peresne krpice ali lisice.

Kupujte skupaj

Razen če niste popolnoma prepričani, kaj bi druga stran želela preizkusiti ali kateri so njegovi/njeni najbolj vznemirljivi načini stimulacije, je bolje raziskovati skupaj in se skupaj odločiti za nakup. Poleg tega bo skupno iskanje zelo, zelo vznemirljivo! Presenečenja so super, a v takšni situaciji ni potrebe zanje – igrajte na varno, izberite tisto, kar vam obema ugaja, kasneje pa lahko vedno eksperimentirate in presenetite z novo stvarčico.

Bonus – kako predstaviti novega partnerja naši zbirki?

V vsakem razmerju pride čas, ko želite novo boljšo polovico seznaniti s svojo ljubljeno in negovano zbirko igrač in ji/jemu dovoliti, da se malo poigra, ali še bolje, igrati se skupaj. Vendar, kdaj in kako to storiti? Seveda, spolne igrače, kolikor so že običajne, niso tema za prvi zmenek niti ni priporočljivo odpirati našega malega kovčka strasti ali skrbno načrtovano ječo z lascivno dvignjeno obrvjo z besedami “izberi!”, medtem ko si še nismo zapomnili priimkov. Počakajte, da se med vama razvije zaupanje in povezanost.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.