Vodnik za začetnike – Bathmate črpalka za penis

Vodnik za začetnike - Bathmate črpalka za penis

Ta revolucionarna črpalka je bila izumljena leta 2006 v Angliji, ko je John Oakes, njen ustvarjalec (sicer inženir in strokovnjak za hidravliko), želel pomagati prijatelju, ki po poškodbi hrbtenice ni mogel več doseči erekcije. Po preučevanju zračnih črpalk, ki so takrat obstajale na trgu, je zaključil, da je prostor za napredek zagotovo prisoten – in legenda je bila ustvarjena. V kratkem času je Bathmate postala vodilna v povečevanju in vzdrževanju zdravja penisa tako po kakovosti kot po številu prodanih primerkov.

Z rednim vadbenim delom je penis pogosto in kakovostno prekrvavljen, kar prinaša izjemno čvrste erekcije in povečuje spolno zadovoljstvo. Z uporabo Bathmate črpalke je mogoče doseči in ohraniti erekcijo, prav tako pa so zasnovane tako, da povečajo krvni obtok, okrepijo mišice ter povečajo dolžino in širino penisa.

Razlika med zračno in vodno črpalko

Črpalke za penis na splošno delujejo tako, da s pomočjo mehanizma za črpanje ustvarjajo pritisk v cilindru. Zrak se pod pritiskom obnaša nepredvidljivo – ko se črpa, če vakuum v cilindru ni enakomeren, pride do neenakomernega pritiska na penis, kar lahko povzroči podlitje krvi, izbočenje tkiva ali upogibanje penisa.
Za razliko od zraka, je voda pod pritiskom stabilna – ko s črpanjem izločate vodo iz cilindra, se pritisk enakomerno porazdeli po celotni dolžini in širini penisa, kar omogoča enakomerno širjenje tkiva brez podlitij in izbočenj.

Kako uporabljati Bathmate vodno črpalko?

Črpalko uporabljate, ko je penis v sproščenem stanju. Ne glede na to, ali jo uporabljate pod tušem ali v kadi, je priporočljivo, da se predhodno vsaj 5 minut sprostite v topli vodi, da spodbudite krvni obtok in izboljšate učinkovitost črpalke.

Na vrhu Bathmate črpalk ima ventil, ki omogoča regulacijo pritiska v cilindru. Zaprite ventil in napolnite cilinder s toplo vodo. Ne poskušajte uporabljati črpalke s hladno vodo, saj mora biti mošnja sproščena, hladna voda pa bi povzročila, da se koža skrči in povleče testise navzgor. Topla voda tudi spodbuja erekcijo in cirkulacijo krvi v penisu.

Črpalko namestite tako, da se iz cilindra izlije čim manj vode in da mehki rob udobno sedi na sramni kosti, ne da bi prešel testise. Držite prst na ventilu na vrhu in pritisnite črpalko proti sramni kosti, da dobro zatesni. Če črpalka ne tesni dobro, je morda potrebno skrajšati sramne dlake ali nanesti lubrikant.

Za ustvarjanje vakuuma odprite ventil in počasi črpajte proti sramni kosti. S pritiskanjem proti telesu iz cilindra izpodrivamo vodo, kar povzroča pojav vakuuma, ki penis napolni s krvjo in povzroči erekcijo. Z dodatnim črpanjem izpodrivamo še več vode in vakuum postane močnejši ter erekcija večja. Ne smete biti nestrpni – pritisk v črpalki je potrebno postopoma in počasi povečevati, da ne pride do poškodb. Črpajte z enakomernimi in počasnimi gibi samo toliko, kot je potrebno, da dosežete erekcijo. Ko dosežete želeni pritisk, je priporočljivo, da pritiska ne sprostite 5 minut, po potrebi pa počasi in previdno pritisnite črpalko, da povečate pritisk.

Po 5 minutah sprostite pritisk s pomočjo ventila na vrhu, naredite premor in zmasirajte penis.

Najdaljše trajanje vadbe, ki ga priporoča proizvajalec, je 15 minut – to je, tri seje, v katerih penis držite pod pritiskom v črpalki po 5 minut, z odmori vmes.

Redna uporaba črpalke lahko znatno izboljša vaše spolno življenje, kot tudi poveča penis, vendar je izjemno pomembno, da sledite navodilom in črpalko uporabljate pravilno ter se izogibate pretiranemu vadbenemu režimu.

Pristopite k vadbi s Bathmate črpalko kot k kateremukoli drugemu treningu – začnite počasi in se uprite želji, da bi šli predaleč – prehitro in premočno črpanje lahko privede do poškodb. Če občutite kakršnokoli bolečino ali nelagodje, takoj prenehajte.

Kot pri vsakem drugem treningu morate za opazovanje rezultatov redno vaditi skozi več mesecev. Nepravilnost in premori v vadbi zmanjšajo ali celo popolnoma odstranijo rezultate, zato poskusite vaditi redno in sčasoma boste pridobili boljšo spolno vzdržljivost, močnejše erekcije in povečanje penisa.

Učinki črpalk za penis niso trajni – če popolnoma prenehate vaditi, se bo tkivo po nekem času vrnilo na svoje začetne mere in povečanje, ki ste ga dosegli, bo izginilo. S časom boste lahko črpalko uporabljali vse redkeje, da ohranite želeno velikost (namesto večkrat dnevno, bo vadbo mogoče izvajati nekajkrat tedensko), vendar to odvisno od vadbenega režima, ki ste ga izbrali, in individualne fiziologije, do takrat pa lahko mine tudi več mesecev intenzivne vadbe.

Katero Bathmate črpalko izbrati?

Funkcionalnost črpalke je odvisna od vaše trenutne velikosti penisa. Prevelika ali premajhna črpalka ne bo ustvarila ustrezen pritisk v valju, kar bo pomenilo izostanek rezultatov in lahko bo tudi neprijetna za uporabo.

Hydromax 3
– za dolžino penisa od 3 cm – 8 cm

Hydromax 5
– za dolžino penisa od 7,5 cm – 12,5 cm
– za obseg penisa do 15,5 cm

Hydro7, Hydromax 7, HydroXtreme 7
– za dolžino penisa od 12,5 cm – 17,5 cm
– za obseg penisa do 16,5 cm

Hydromax 7 Wide Boy
– za dolžino penisa od 12,5 cm – 17,5 cm
– za obseg penisa do 19 cm

Hydromax 8
– za dolžino penisa od 15 cm – 20 cm
– za obseg penisa do 19 cm

Hydromax 9, HydroXtreme 9
– za dolžino penisa od 17,5 cm do 23 cm
– za obseg penisa do 19 cm

HydroXtreme 11
– za dolžino penisa od 23 cm do 28 cm
– za obseg penisa do 21,5 cm

Poleg različnih velikosti, Bathmate ponuja tudi tri linije, ki so ustvarjene za uporabnike z različnimi stopnjami izkušenj – Hydro7, Hydromax in HydroXtreme.

Hydro7 je model, posebej zasnovan za začetnike, ki šele želijo preizkusiti učinke vodne črpalke, z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo, ki lahko zagotovi trajne rezultate. Ustvarja zmerni pritisk (0,35 bara), ki omogoča prijeten in varen trening.

Linija Hydromax se odlikuje z izjemno močjo (35% večjo od Hydro7 črpalke) zaradi izboljšane zasnove in izboljšanega ventila, in velja za najbolj priljubljene modele v ponudbi Bathmate. Na voljo je v široki paleti velikosti (Hydromax 3, Hydromax 5, Hydromax 7, Hydromax 7 WideBoy in Hydromax 9), tako da lahko najdete idealen model zase.

Linija HydroXtreme vam prinaša absolutni vrhunec moči, ki jo lahko dobite od penis črpalke. Je neverjetno 250% učinkovitejša od zračnih črpalk in 35% močnejša od modela Hydro7. Za razliko od modelov Hydro7 in Hydromax, vključuje dodatno ročno črpalko, s katero lahko ročno povečujete pritisk. Ročna črpalka dodatno izboljša trening in omogoča veliko natančnejše doziranje pritiska. Linija HydroXtreme je namenjena izkušenejšim uporabnikom, ki so že dosegli maksimum iz svojih prejšnjih črpalk, kot tudi moškim z večjim penisom, ki želijo izboljšati krvni obtok in doseči močnejše erekcije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.