Vodnik za začetnike – črpalke za penis

penis_pumpe

Obstajata dva glavna razloga zakaj ljudje kupujejo črpalke za penis. Prvi je povečanje penisa, drugi pa ustvarjanje in zadrževanje erekcije. V tem članku bomo poskušali pojasniti kaj je črpalka za penis, čemu služi, kako se uporablja, ter navedli pomembne stvari na katere je potrebno biti pozoren med izbiranjem in uporabo črpalke za penis.

Kaj je črpalka za penis in kako deluje?

Črpalka za penis je cilinder s črpalko (in z merilcem tlaka- odvisno od modela), ki se namesti preko penisa, ter s črpanjem vleče zrak in tako ustvari vakum. Na voljo so vodne in zračne črpalke. Postopek delovanja vakumske penis črpalke je enostaven, ko pumpate iz cilindra vlečeta zrak (zmanšujete tlak) in tako ustvarjate vakum, na ta način vlečete kri v penis, ter širite tkivo tako, da se izravna razlika v tlaku. Poleg tega penis poln krvi nabrekne – pogosto zunaj svoje standardne razsežnosti, odvisno od pritiska.
Po končani vaji je penis poln krvi, vendar je učinek začasen. Osnovna teorija glede povečanja penisa s črpalko za penis je ta, da redna uporaba povzroči mikro poškodbe na celični ravni, penis pa se posledično zaceli v večjem stanju med posopkom obnavljajnja (odmora).

Črpalka za doseganje in zadrževanje erekcije

Primarna naloga črpalke za penis je, da pomaga ljudem ki imajo težave z doseganjem in zadrževanjem erekcije. Po kratkem črpanju in zadrževanju penisa pod pritiskomv cilindru, se cilinder odstrani, okoli korena penisa pa namestimo obroček za penis in pripravljeni ste za akcijo. Recimo. Ta tehnika resnično deluje pri ljudeh, ki ne morejo doseči erekcije, na ta način pa jo lahko dosežejo in na kratko zadržijo. Ponovili bomo na kratko. V primeru, da erekcijo ustvarite na mehanski način, bo kri takoj, ko prenehate s črpanjem in odstranite cilinder počasi stekla nazaj v telo. Seveda bo obroček za penis nekaj časa zadržal kri, vendar ne pričakujete “čudežev.”
V kolikor imate težave z doseganjem erekcije, je črpalka za penis defenitivno nekaj kar lahko poizkusite in vidite ali je to primerno za vas. Erekcije ustvarjene s penis črpalko niso tako trde kot sicer, penis je še vseeno bolj mehek.

Povečanje penisa s črpalko za penis

Poleg doseganja in zadrževanja erekcije, se črpalka za penis uporablja kot ena izmed oblik povečanja penisa. Če smo natančni, z zadrževanjem večje količine krvi v penisu, širimo mehko tkivo penisa „corpus cavernosum i corpus cavernosum urethrae“, ter povečujemo njihovo kapaciteto, kar lahko poveča penis v standardni erekciji. Zakaj lahko? Ne obstajata dva identična človeka, niti dva identična telesa, zato je težko govoriti o možnih dosežkih, vsak mora preizkusiti in videti kako njegovo telo reagira na določen dražljaj – obstaja veliko različnih tehnik za povečanje penisa in črpanje penisa je le ena od njih. S črpalko za penis ne boste dosegli rezultaov preko noči. Uporabo črpalke za penis z namenom povečanja penisa je treba jemati kot življensko in redno prakso, ne pa nekaj kar boste uporabljali en teden in v kratkem času dobili svoj idealen penis. Redna praksa je eden od ključev do uspeha.

Več pritiska – večji penis?

Narobe. Več pritiska – večja možnost poškodbe. Če se črpanje izvaja pravilno je postopek popolnoma varen, vendar pa pretiravanje ne bo pospešilo vašega željenega rezultata. Obstajajo možnosti poškodbe: od pokanja žilic, do hematoma in zadrževanja vode pod kožo. Uporabite zdrav razum in ne pretiravajte s količino pritiska, dolžino prakticiranja in prepogosto uporabo. Da bi penis kvalitetno napredoval, je poleg rednega prakticiranja potrebnen tudi odmor. Dobra stvar je, da večina poškodb, v kolikor do njih pride, izgine po nekaj dneh.
Če primerjamo to s fitnes vadbo, tudi mišic ni mogoče dobiti preko noči, če pretiravate z utežmi –bo verjetno prišlo do poškodbe. Kot pri vseh ostalih stvareh, bodite razumni in pazljivi.

Vrste črpalk

Na voljo so zračne in vodne črpalke. V zadnjih letih je večja pozornost na vodnih. Uporaba tople vode greje tkivo, ki se nato lažje raztegne in polni s krvjo, voda podmazuje penis v cilindru in je zato uporaba bolj prijetna. Po drugi strani pa so zračne črpalke ugodnejše in sicer odvisno od model, ampak lahko vsebujejo merilnik tlaka, kar je zelo koristno, če želite spremljati napredek, ter stalno trenirati penis z enakim režimom (pritiskom).

Kako uporabljati zračno črpalko?

Pred uporabo obvezno ogrejte tkivo pod toplim tušem ali z nežno masažo tkiva. Penis bi moral biti v pol erektivnem stanju. Koren penisa, celoten penis in glavo premažite z lubrikantom, da ne bi prišlo do trenja med širjenjem tkiva v cilindru. Cilinder namestite na penis (testise izpustite) tako, da se cilinder nasloni na osnovo penisa (zapre pritisk). Nato pričnemo zrak vleči iz cilindra, počasi črpamo in ustvarjamo vakum znotraj cilindra. Pritisk zmanjšujete z regulatorjem ali tipko na črpalki (odvisno od modela).

Kako koristiti vodenu pumpu (Bathmate)?

Pred uporabo Bathmate črpalke obvezno segrejte tkivo s toplim tušem ali pa nežno masažo tkiva penisa.
Penis mora bit v pol erektivnem stanju. Vodne črpalke, kot tudi samo ime pove, se uporabljajo z vodo. Črpalko napolnite s toplo vodo in jo pritisnite proti korenu penisa, da ustvarite vakum. Na nepovratni ventil na vrhu črpalke, voda med pritiskom prehaja ven in ustvarja vse večji pritisk znotraj črpalke. Pritisk zmanjšate s pritiskom na nepovratni ventil na vrhu pumpe.

Opombe:
• Pred črpanjem naj bo tkivo penisa segreto, ne preskakujte tega pomembnega koraka, če želite kvaliteten razvoj prenisa in zmanjšati možnost poškodb
• Postopek bo lažji, če skrajšate sramne dlake, saj se bo cilinder bolše oprijel kože
• S črpanjem pričnite počasi – tkivo penisa se mora privaditi na pritisk kateremu je izpostavljen
• Bolečina ni dober znak – če začutite bolečino, pomeni da pretiravate s pritiskom in povečujete možnosti za poškodbe
• Pred in po vsaki uporabi natančno očistite črpalko
• Črpalke z merilcem tlaka so odlična stvar!

Tehnike črpanja

Obstajajo različne tehnike črpanja, ki še izboljšajo vaše prakticiranje, tukaj se bomo osredotočili samo na eno. „Milking“ (molzenje) – primite cilinder in ga povlečite od telesa za nekaj sekund (seveda mora biti cilinder pod vakumom). Ne vlečite višje od cca 3cm od telesa. To bo začasno povečalo pritisk v notranjosti cilndra. Pazite da molzenje ne izvajate, ko ste pod maksimalnim pritiskom, da si ne povzročite poškodb.

Primer rutine (prakticiranje vsak drug dan):
Teden 1 in 2: 10 min dnevno
Teden 3 in 4: 15 min dnevno
Teden 5 in 6: 2x 10 min dnevno (zjutraj in zvečer)
Teden 7 in 8: 2x 15 min dnevno (zjutraj in zvečer)
Teden 9 in 10: 1x 20min, 1x 10 min dnevno (zjutraj in zvečer)
Teden 11 in 12: 1x 20min, 1x 20 min dnevno (zjutraj in zvečer)

Končni rezultati?

Kot smo že napisali, ne obstajata dve identični osebi, pri vsakem bo črpalka ali pa kateri drugi pripomoček za povečanje penisa deloval drugače. Potrebno je upoštevati različne dejavnike, kot so: način prakticiranja, dolžina prakticiranja, količina pritiska. Potrebno je upoštevati tudi ali uporabljate poleg črpanja penisa s črpalko še katere druge tehnike za povečanje penisa, npr. penis extenderje, ti. izdelke za raztezanje penisa ali pa ročne vaje za povečanje penisa.

Možnosti za rezultat so zares različne, obstajajo ljudje, ki so v 6ih mesecih dobili 3 cm v dolžino in centimeter v obsegu, vendar pa obstajajo tudi ljudje, ki v 6ih mesecih niso imeli nobenega rezultata. V prvih 3h mesecih večina ljudi vidi prve rezultate, prvi in osnovni so občutno boljše erekcije zaradi boljše prekrvavljenosti penisa. Če gledamo povprečje lahko rečemo, da se v prvih 3h mesecih lahko dobi 2 cm v dolžino in 0,5 cm v obseg. Lahko pa v prvih 3h mesecih pridobite dvakrat več-ali pa pol manj. Kot pri vseh ostalih stvareh ne pričakujte čudežov, pri povečanju penisa je potrebna rednost in vztrajnost.

Črpalka se je skozi leta izkazala kot odlično orodje za povečanje obsega penisa, ter vse več uporabnikov poroča o rezultatih o povečanju obsega. Vse je odvisno od posameznega telesa in kot smo že rekli-rutina in izvedba. Še enkrat bi radi poudarili- več ni vedno najboljše! Za najboljše rezultate lahko dodatno uporabljate ročne vaje za povečanje penisa-ampak več o tem naslednjič.

Ali so rezultati trajni?

Ker črpalka v trenutku ustvari večji penis – je psihološko gledano črpanje zelo koristno. Da pa bi ti rezultati ostali trajni, je potrebnega veliko truda in časa. V kolikor se želite podati v svet povečanja penisa, si določite leto dni za treninge in redno rutino. Ko pridete do želenega rezultata, bo potrebno počasi “zacementirati” rezultate, ter postopno zmanjševati treninge, dokler ne pridete do enega treninga tedensko, od cca 15-20min.

Črpanje penisa je zelo edinstven in zelo učinkovit način za povečanje penisa. Bodite pozorni, bodite vztrajni in verjemite, da boste dosegli rezultat. Upajmo, da smo rešili vsaj nekatere dvome glede črpalk za penis in vam pomagali v nadaljnji uporabi.