Pohištvo za seks – kaj, kako in zakaj?

Pohištvo za seks

Legendarni komiki iz The Oniona na smešen način opisujejo prehod v odraslost z nakupom klubske mizice – ko smo bili mladi, smo lahko brez te mizice, a z odraščanjem se zdi, da se pojavi potreba po mizici, na katero bomo odložili lonček s cvetjem ali knjigo. Podobno paralelo lahko zagotovo potegnemo s pohištvom za seks.

Seveda za seks ne potrebujemo specializirano pohištvo, niti seks ne more biti vrhunski, odličen in zadovoljiv brez njega. Toda z investiranjem v specializirano pohištvo za seks vlagamo v srečnejšo seksualno prihodnost – skozi boljše in raznolike poze, fizično lažjo in manj utrujajočo penetracijo in na splošno erotičen občutek, da smo del svojega doma prostorsko podredili izključno seksu – kar je lahko izjemno vznemirljivo.

Vrste pohištva za seks

Pohištvo za seks je lahko kakršenkoli manjši ali večji dodatek, ki olajša seks, omogoča možnosti novih poz ali z omejevanjem gibanja spodbuja raziskovanje dominacije in submisivnosti.

Seks gugalnice
Fetish Fantasy – Spinning Fantasy Swing

Pravi vrhunec razkošja v seksu – gugalnice, ki se namestijo na strop prostora ali imajo samostojno stojalo, omogočajo popolnoma breztežnostno penetracijo. Medtem ko eden od partnerjev leži, lahko drugi penetrira z gibanjem bokov ali z guganjem same gugalnice, brez napora v hrbtenici, kolenih ali rokah, zaradi česar bo seks prijetnejši in bo trajal veliko dlje. Poleg tega gugalnica omogoča odkrivanje mnogih novih položajev, ki so brez nje težko izvedljivi.

Blazine, naslanjači in tabureji
Liberator - Black Label Wedge/Ramp Komplet

Trdni kosi pohištva (izdelani iz trde pene ali so napihljivi), ki vam nudijo stabilno oporo in izboljšajo penetracijo – bodisi tako, da dvignejo medenico za optimalno stimulacijo G-točke ali intenzivno, globinsko penetracijo, bodisi tako, da s spremembo kota zmanjšajo pritisk na spodnji del hrbta tistemu, ki penetrira.

Rjuhe za seks
TABOOM - PVC plahta, 225 x 180 cm

Zelo preprosti, a izjemno močni dodatki za večji užitek v seksu – zavedanje, da se med seksom lahko popolnoma prepustite in naredite kakršnokoli razdejanje, ki si ga želite, in pršite na vse strani brez potrebe po podrobnem čiščenju po dejanju. Ne glede na to, ali prakticirate analni seks, seks med menstruacijo, še posebej kreativno sejo masturbacije ali najbolj običajen seks, je ideja, da se lahko popolnoma prepustite in ne skrbite za nered, lahko izjemno vznemirljiva in sproščujoča.

Sistemi za vezanje
Sportsheets - Under the Bed Restrain System

Odkrijte igro čutil ali raziskujte dominacijo in submisivnost s sistemi, ki omogočajo hitro, enostavno in preprosto vezanje na posteljo brez trajnih namestitev. Lisice za noge so med seboj povezane s trakovi in njihovo shranjevanje je zelo diskretno – običajno so pozicionirane pod vzmetnico do trenutka, ko jih potrebujete – takrat jih izvlečete in ste pripravljeni na igro.

Gugalnice za vrata
Fetish Fantasy - Fantasy Door Swing

Čeprav ne gre za gugalnice v klasičnem smislu besede, tudi te omogočajo občutek breztežnostne penetracije – z namestitvijo na vrata ne zahtevajo nikakršne trajne namestitve in jih lahko hitro in enostavno namestite ali odstranite. Vrata odprete, prenesete trakove na drugo stran, zaprete in zaklenete vrata, in gugalnica je pripravljena za uporabo. Ne omogoča možnosti guganja, vendar lahko uživate v penetraciji, kjer vaša kolena in hrbtenica niso obremenjena.

Zaključek

Pohištvo za seks vam lahko olajša naporne malenkosti, povezane s seksom (kot je naknadno čiščenje ali izogibanje določenim pozam zaradi bolečine ali nelagodja) ali, če imate prostor, ustvariti svojo pravo ječo za seks – kjer bo samo bivanje v njej vas navdihnilo in vzburilo oba.

Pohištvo za seks v vsakem primeru prinaša določeno “dodano vrednost”, to je razkriva vam dimenzijo seksa, o kateri običajno ne razmišljamo niti je nismo zavedni. Poleg reševanja konkretnih težav, takšno premišljevanje lahko izrazito pozitivno vpliva na odnos in vas navdihuje k novim, vznemirljivim avanturam.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.