Zračna vs. vodena črpalka vs. extender – kako povečati penis?

Zračna vs. vodena črpalka vs. extender – kako povečati penis?

Povečanje penisa je veščina, ki se je pridobiva skozi daljše obdobje časa. Da bi bili pri tem čim bolj uspešni in zadovoljni z rezultati, lahko uporabljate eno izmed naprav, ki so posebej zasnovane za ta namen. Toda, katero izbrati?

Kaj je eno, kaj drugo, kaj tretje?

Penis pumpe delujejo na principu pritiska – z izčrpavanjem vode ali zraka iz komore spodbujajo pritok krvi v penis in širjenje tkiva, s čimer penis nabrekne onkraj svojih standardnih proporcij. Z rednim treningom lahko penis čez daljše obdobje postane večji in širši.
Men Only - Jack Pump penis črpalka

Najpomembnejša razlika med zračno in vodno črpalko je v varnosti in učinkovitosti – zrak se pod pritiskom obnaša nepredvidljivo in če vakuum v cilindru ni enakomeren, pri črpanju pride do neenakomernega pritiska na penis. V izjemno redkih primerih lahko to povzroči podplutbe, izbočenje tkiva ali upogibanje penisa. Z vodo teh težav ni – stabilna je pod pritiskom in tlak se razporedi enakomerno, kar vodi do enakomerne širitve tkiva.
Penis extender je vrsta mehanične naprave, ki (najpogosteje z mehanizmom z navoji) fizično razteza penis, podobno kot delujejo ročne vaje, kot je jelqing.
Cal Exotics - Penis Extender

Kaj je boljše zame?

Če ste popolni začetnik, je za povečanje penisa (in na splošno za kakovost erekcije) priporočena zračna črpalka. Nižja začetna investicija v kombinaciji s takojšnjim zadovoljivim rezultatom (penis poln krvi) je psihološko odličen začetek za vse, ki želijo vložiti svoj čas v boljše spolno zadovoljstvo.

Vodene črpalke so namenjene izkušenejšim uporabnikom, ki imajo izkušnje z zračnimi in želijo znatno izboljšati kakovost treninga, udobje in investirati v rezultate.

Extenderji so nekje vmes – na trgu so cenovno dostopnejši, pa tudi dražji. Če ste popolni začetnik, bi ponovno priporočili cenejše možnosti, da za preizkušanje tega zelo specifičnega učinka na penis ne bi morali vložiti velikega zneska denarja. Če se odločite, da je to pravi način za povečanje penisa za vas, lahko vedno investirate v kakovostnejši in učinkovitejši model.

Okoliščine uporabe – vidik praktičnosti

Vodene črpalke je najlažje uporabljati med tuširanjem ali kopanjem v kadi, kar bo prineslo tudi najboljše rezultate, saj bo tkivo sproščeno in ogreto (iz tega razloga se ne priporoča uporaba s hladno vodo, od katere se lahko testisi umaknejo navzgor).

Zračne črpalke lahko uporabljate kadarkoli, vendar je priporočljivo, da predhodno ogrejete tkivo z masažo, da zmanjšate možnost poškodb.

Odvisno od režima treninga, bi črpanje (bodisi z zračno, bodisi z vodno črpalko) morali izvajati vsaj enkrat dnevno, z napredkom treninga pa pogosteje.

Penis extenderje običajno nosite nekaj ur na dan, lahko jih nosite pod oblačili pri opravljanju vsakodnevnih opravil, tako da so do neke mere priročnejši za uporabo – ko jih enkrat namestite, lahko počnete nekaj drugega, medtem ko ste pri črpalki popolnoma osredotočeni izključno na vadbo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.