Top 7 analnih igračk za začetnike – Libido.si priporoča

analne igrače

Ste novi v svetu analne stimulacije in ne veste, kje začeti? V tem članku vam predstavljamo sedem analnih igračk za začetniško raven izkušenj – hitro in enostavno najdite preverjene izdelke!

Tu navedeni izdelki so testirani in preverjeni – brez škodljivih materialov, slabega dizajna ali neprijetnih presenečenj.

1. Analni čep za začetnike – All Time Favorites – Diamond Plug
All Time Favorites - Diamond Plug

Majhne dimenzije, prilagodljiv vrat, ki se ujema z vašo anatomijo, varen material in odlična zasnova, ki bo diskretno prodrlo. Idealen izbor za vaš prvi analni čep.

Dodatna prednost – umetni kristal na podlagi predstavlja odličen vizualni dodatek.
Dodatna prednost 2 – okrogla podlaga omogoča hkratno vaginalno penetracijo.

2. Analne kroglice za začetnike – Fifty Shades of Grey – Pleasure Intensified
Fifty Shades of Grey - Analne kuglice

Zelo fleksibilno telo, majhen premer (vsega 0,6 cm do 2,5 cm) in oblikovanje kroglic, ki je bolj elipsasto, kar omogoča manj vsiljivo penetracijo, medtem ko so kroglice dovolj izrazite, da bodo intenzivirale občutke, ko jih med orgazmičnimi krči vlečete.

Dodatna prednost – široka zanka za enostavno rokovanje samostojno ali v paru

3. Masažer prostate za začetnike – Renegade – Vibrating Massager III
Renegade – Vibrating Massager III

Je nevtralnega dizajna in, kar je zelo pomembno za začetnike, fleksibilnega telesa, tako da se prilagaja vaši anatomiji in je manj intenziven pri penetraciji kot popolnoma trdi materiali. Ima dve učinkoviti širitvi, ki dodatno stimulirata.

Dodatna prednost – vibracije. Če jih ne želite, jih lahko enostavno izklopite, vendar pri masažerju, ki jih nima, te možnosti ni.

4. Komplet analnih igrač – Ouch – Rechargeable Anal Set
Ouch – Rechargeable Anal Set, 6 kom

Komplet, ki vsebuje kar 6 igrač, vas bo zagotovo zabaval na daljši rok, sestavljajo ga specifično oblikovani analni stimulatorji manjših do srednjih dimenzij in različnih oblik.

Dodatna prednost – polnilni bullet vibrator. Poleg uporabe z vsako od teh igrač, se lahko uporablja tudi samostojno za stimulacijo drugih erogenih con.

5. Dildo za pegging – Cal Exotics – Boundless 11,5 cm Slim
Cal Exotics - Boundless 11,5 cm Slim

Popolnoma gladek dizajn, ozko, ukrivljeno telo in rahlo prilagodljiva oblika so idealni za vaša prva pegging doživetja. Podlaga je široka, tako da se bo z lahkoto namestila v pas za strap-on.

6. Analni lubrikant – System JO – H2O Anal Lubricant
System JO - H2O Anal Lubricant, 60 ml

Dovolj gost, da ostane tam, kjer ste ga nanesli, in hkrati dovolj tekoč za enostavno aplikacijo! Svilnat na dotik, se ne lepi in ga lahko uporabljate z vsemi vrstami seksualnih igrač in kondomi.

7. Intimna prha – Aneros – Prelude Premium
Aneros – Prelude Premium intimno prho

Premium izdelek, ki pa ima za to dobro podlago – je mehka in prožna, kar jo naredi udobno in varno pri vstavljanju. Omogoča vam veliko več nadzora in možnosti kot standardne intimne prhe, zaradi česar je veliko varnejša za uporabo, ne draži črevesja in je maksimalno higienska, ker ne dovoljuje vračanja zraka ali tekočine v balon.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.