Priročnik za začetnike – seksi igre za predigro

Priročnik za začetnike – seksi igre za predigro

Ne glede na to, ali ste v razmerju že leta ali ste ravnokar spoznali nekoga novega, seksi igre za pare so odličen način, da v svojo zvezo dodate vznemirjenje. Čas je, da odkrijete, kaj točno si vaš partner želi, doživite nove stvari ter ustvarite nepozabne norčije.

Predigra ni samo poljubljanje, objemanje in crkljanje, temveč tudi igranje z čutili, erotične masaže in igre za pare. Razvajajte sebe in svojega partnerja z fantastično predigro.

Igre za pare
Kheper Games – 4Play

Seksi igre za pare v obliki kart, metanja kock ali standardnih namiznih iger ustvarjajo občutek povezanosti in igrivosti med pari ter dvigajo spolno napetost. Seks je zabaven in v njem je treba uživati, seksi igre kot uvod v spolni odnos pa so odličen način za doseganje tega. Med igrami za pare lahko najdete vse od kompletov za romantične igrice do kinky kompletov za tiste, ki si želijo eksperimentiranja.

Senzualne masaže
Kheper Games – Massage Seductions

Senzualne masaže so idealen način za čustveno in telesno povezovanje s partnerjem. Za mnoge od nas je dotik našega partnerja zelo vznemirljiv, zato je masaža ena izmed najintimnejših oblik dotika in odličen način za sprostitev telesa in uma ter popolno predajo spolnim užitkom. Masažna olja ali sveče so idealna za to, ni boljšega načina, da partnerju pokažete, da vam je privlačen, kot je senzualna masaža, ki to izraža z vsakim dotikom.

Igre čutil
Rianne S – Ana's Trilogy Set 1

Ko eno čutilo zmanjša svojo funkcijo, se ostala okrepijo. Iz tega razloga igranje z zavezami za oči, vezanjem in draženjem s peresi ustvarja neustavljiv občutek pričakovanja in napetosti. Vsekakor ne izpustite tega zelo zanimivega dela predigre, saj nikoli ne veste, kam vas bo pripeljalo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.