Zaradi trenutnih razmer PRIPOROČAMO plačilo s PayPalom ali z bančnim nakazilom Preberi več Opusti

Ženska ejakulacija – najdite svojo G-točko!

Pronađite svoju G-točku

G-točka je skrivnost, okoli katere se že stoletja vodijo polemike. Ali zares obstaja to področje, ali res doprinese takšno zadovoljstvo, ali jo imajo vse ali le nekatere ženske, ali ženska res lahko “ejakulira” s stimulacijo G-točke? Vsa ta vprašanja so povezana s skrivnostno G-točko in njenim obstojem.

Ta znamenita točka resnično obstaja. Poimenovana je po nemškem ginekologu Ernestu Grafenbergu, ki jo je odkril in prvi o njej spregovoril. To izrazito, občutljivo spolno področje v velikosti graha, je bogato z živčnimi končiči, nahaja pa se okoli 5cm od vaginalne odprtine, na sprednji steni vagine. Za razliko od ostalega tkiva, ki je gladko, je to področje malo zadebeljeno in bolj grobo na dotik in zelo enostavno jo je najti.

Stimulacija G-točke pri nekaterih ženskah povzroča veliko zadovoljstvo in neskončne orgazme. Ampak, ker so si ženske med seboj različne je povsem normalno, da pri nekaterih ženskah stimulacija te točke ne predstavlja nekega posebnega vzburjenja. Ni vam potrebno skrbeti zaradi tega, saj so ženske različno občutljive na različne dele telesa, na primer bradavičke in tako je tudi občutljivost G-točke različna, zato bo vsaka ženska drugače doživljala igro s tem erogenim področjem.

Stimulacijo G-točke do ženske ejakulacije

Eno še posebaj zanimivo vpršanje v zvezi z G-točko, je ženska ejakulacija. Dokazano je, da ženske s stimulacijo G-točke lahko ejakulirajo oz. iz vagine spustijo določeno količino bele ali prozorne tekočine. Za razliko od moških, ki ejakulirajo med orgazmom, se ženska ejakulacija, ki jo sproži stimulacija G-točke, dogaja tik pred orgazmom. Čeprav ni nujno, da se bo to res zgodilo, vseeno obstajajo ženske, ki s stimulacijo G-točke redno ejakulirajo.

Raziskave potrjujejo še eno zanimivo teorijo v zvezi z resničnostjo in smislom G-točke. Sicer se je prvotno verjelo, da je njena vloga izključno užitek, vendar so znanstveniki dokazali, da G-točka
pomaga med porodom in da se z njeno stimulacijo prag bolečine pri ženskah zviša za 80%.

Kako jo stimulirati?

Kar se tiče načina stimulacije G-točke obstaja dejstvo, da je to področje včasih težko in nerodno stimulirati s penetracijo, vendar pri nekaterih položajih in z malo prakse je tudi to izvedljivo. Najboljši je položaj od zadaj, poznan kot doggy položaj. Moški, ki želite ženski ponuditi vrhunsko zadovoljstvo, vendar te znamenite točke ne morete “doseči” s penetracijo, uporabite prste ali pokukajte tukaj in izberite igračko, ki se uporablja za stimulacijo G-točke. Ena izmed njih je vibrator, ki je na vrhu malo zakrivljen in s tem namenjen ravno za igro z G-točko.

S3000010275

Kaj pa moški? Ali so oni nepravično prikrajšani za dodatno vrsto spolnega užitka. Nič ne skrbite-niso. Moška različica G-točke je prostata, mala žleza na sprednji strani analnega kanala. Primarna naloga prostate je proizvodnja semenske tekočine, vendar pravilna stimulacija pri moških lahko privede do eksplozivnega orgazma. Nekateri moški pričajo, da so s stimulacijo prostate doživeli najintenzivnejše orgazme, vendar strokovnjaki potrjujejo, da stimulacija prostate tudi pozitivno deluje na njeno zdravje. Tako so tudi moški obdarjeni z G-točko, ki zaradi svojega nudenja užitka ne bi smela biti zapostavljena.

Men Only – Prostate Massager Curved

G-točka ni mit, ampak je resnična. Potrudite se, najdite jo in uživajte v eksplozivnem orgazmu!

Image: Tiplyashin Anatoly/Bigstock.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.