Moško ljubosumje na vibrator

ljubomora na vibrator

Ljubosumje na vibrator res ni nekaj novega in težko boste slišali ljudi v jeseni svojega življenja, kako govorijo da “v njihovi dobi ni bilo nikakršnega ljubosumja na vibrator” – odkar stoji svet obstajajo tudi spolne igračke, z namenom zadovoljevanja z nečim kar niso lastne ali tuje genitalije ali ostali deli telesa in tudi od kar obstaja, na primer kumara, obstaja tudi neka oblika ljubosumja na to kumaro in vso njeno seksualizirano sorodstvo in dolgo vrsto potomcev. V tem članku bomo v obliki vprašalnika predstavili najpogostejše anksioznosti, skrbi in podali napotke za moške glede vibratorjev.

Ali res mora biti tako velik? Zakaj ni vzela manjšega? In kaj sedaj to pomeni?

Velikost je vsekakor spolzek teren za mnoge moške poglede na vibrator. No, niti obseg in premer nista za v smeti, ko se govori o požiranju cmoka ob pogledu na najtemnješi kot predala s spodnjim perilom. Ni kaj veliko za povedati glede tega strahu, razen to da je zelo pogost. In da na koncu ne glede na to kaj ima v predalu, ste njena izbira Vi.

Sem ji res kupil prevelikega in zato pravi da ji je prevelik ali to govori samo zato, da me pomiri?

Ne. Resnično, vse ženske ne želijo imeti čim večjega dilda ali vibratorja, ker se preprosto mora nekje potegniti meja. Verjemite nam, da smo pogosto priča situaciji, ko mož želi podariti “nekaj posebnega”, vendar se na koncu izkaže da je izdelek vseeno preveč poseben za njihovo partnerko in je ta znak pozornosti na koncu neuporaben.

No, vsaj ni vzela realističnega, ta izgleda kot kiparski izdelek.

To verjetno pomeni, da ne razmišlja o drugih moških med uporabo, ker če bi imela realističnega, to verjetno pomeni, da sanja o drugem frajerju. Ni nujno. Ženske nimajo problema z domišljijo in si lahko s samo osnovno opremo, recimo prstom, brez da zamislijo, da je ta prst od nekoga drugega. Enako lahko povežemo uporabo vibratorja in dilda – samozadovoljevanje s celotnim spektrom igračk lahko spremlja sanjarjenje o trenutnem partnerju, nekom drugim ali neki drugi.

Ali lahko vibrator zamenja “pravo stvar”?

Ne more. Konec koncev, niti “prava stvar” ne more zamenjati vibratorja.

To pomeni, da ji jaz nisem dovolj?

Ne, to ne pomeni to. Pomeni pa, da imate partnerko z odprtim pogledom na lastno spolnost, ki želi sebi (in vrjetno tudi vam) nuditi užitek. Spolnost med človekoma, ne bi smela imeti kvote, ne bi smela biti standardizirana in predpisana, ter podpisana izpod obeh zainterisiranih strani enkrat za vselej. Želja po povečanju užitka, odkrivanju in raziskovanju zadovoljstva, z igračkami ali s katerim drugim načinom, ki doprinese raznolikost, je tisto kar ne dopušča fraz kot so “enkrat mesečno”, “ajde, že dolgo nismo” in “uf…ne da se mi”, ki vam dolgoročno lahko uničijo razmerje.

Ali je lahko “preveč raznolikosti”…?

Načeloma ne. Če je vaše spolno življenje preveč raznoliko, nepredvidljivo in spontano, prežeto z navdušenjem in strastjo, potem dvomimo, da imete skrbi. Kljub vsej raznolikosti, uporabi igračk, gledanju porničev ali kaj drugega, se lahko zgodi, da vztrajate v vedno eni in isti “nori” pozi in na koncu to nekako postane norma in predpis, torej je to razlog za skrb. V kolkor partner/ka med seksom vedno poseže po denimo arsenal igrački in se ne spomnite kdaj ste nazadnje imeli seks s samo nanujnejšimi, biološko predhodno dolečenimi igračkami, obstaja težava in pogovor je edina rešitev.

Ali sem ji lahko zadosten kljub vibratorju?

Če ste ji bili zadostni pred vibratorjem, ji boste tudi po tem. Če ji niste bili zadostni niti prej, se najverjetneje to ne bo spremenilo zaradi vibratorja. V bistvu, vibrator ne spreminja ženske narave in ne vpliva na način, da po vibratorju ženska (niti deli njenega telesa) niso več isti. Če bi bilo temu tako, bi se že zdavnaj iztrebilo vibratorje, vse do zadnjega.

Kako naj se obnašam ob vibratorju?

Raziskujta in uporabljajta ga skupaj kot tudi katerokoli drugo igračko, izpopolnjujte seks in zavedajte se, da igračke niso vaša konkurenca, ampak vaši sodelavci in soborci pri iskanju drugačnih orgazmov, vnašanju raznolikosti v odnos in vzdrževanju razigranosti, navdušenega pogleda na seks in užitek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.