Idealno sexy darilo za Valentinovo

Top 10 igračaka

Dan zaljubljencev je popoln trenutek, da v svoje ljubeznsko življenje vnesete dodatno strast in osvežitev, ter idealen povod, da svojo škatlo z igračkami obogatite s kakšnim novim detajlom. Prepričani smo, da spodaj navedena darila za valentinovo, ne bodo nikogar pustila ravnodušna.

Vibratorji

Med najrazličnejšemi igračkami za odrasle, je vibrator tisti, ki je lahko v najrazličnejših vrstah oblik in materialov, ter z različnimi možnostmi: daljinsko upravljanje, polnjenje baterije, upravljanje preko aplikacij. Preberite naš članek, kako izbrati idealen vibrator.

Sexy perilo

Popestrite večer z našo kolekcijo sexy perila, igrajta se v raznih vlogah, z našo kolekcijo roleplay kostumov in uniform.

We-vibe

Najpopularnejši vibrator za pare, narejen iz vrhunskih materialov, kjer se en del vstavi v vagino, drugi pa se namesti na zunanjo stran za stimulacijo klitorisa in sramnih usnic, obenem pa je mogoča istočasna vaginalna penetracija. We-Vibe – vibriranje v paru. Morate ga poskusiti.

Obroček za penis

Obroček za penis, predvsem, če ima vgrajen vibrator za stimulacijo klitorisa med seksom, je darilo, ki bo razveselilo oba partnerja, njemu močnejše erekcije, njej dodatno stimulacijo klitorisa med seksom – win – win.

Darilni seti igračk

Več igračk pakiranih v darilne škatle, po posebno znižani ceni, so idealen način, da v eni potezi ustvarite vašo novo kolekcijo igračk. Izbirajte med bondage seti, analno stimulacijo, igrami za pare, ter različnimi vrstami vibratorjev.

Fifty Shades of Grey kolekcija igračak

Uradna zbirka igračk Fifty Shades of Grey, oboževalce knjige in filma ne bo pustila ravnodušne.

Fleshlight masturbatorji

Fleshlight masturbatorji so ena izmed najbolj poznanih izgračk za odrasle. Sam masturbator je sicer zelo realističnega izgleda, vendar skrit v ohišje v obliki svetila. Če zares želite razveseliti svojega dragega je Fleshligt zadetek v polno!

Keglove / vaginalne kroglice

Nekatere ženske pričajo, da so svoje prve orgazme doživele, kot posledica ojačanja svojih vaginalnih mišic. Prav tako, stiskanje vaginalnih mišic med spolnim odnosom nudi resnično ozek občutek moškemu. Kaj še čakate?

Bondage seti

Bondage seti predstavljajo idealni uvod v igro vezanja in dominacije za začetnike, s katerimi ne boste zgrešili, v kolikor želite uvseti takšno vrsto spolne zabave v vaše ljubezensko življenje.

Image:mandygodbehear/Bigstock.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.