Ideje za sexy božična darila

Ideje za sexy blagdanske poklone

Božič je čas obdarovanja in če iščete originalno, izvirno in prdvsem uporabno darilo za užitke, razmislite o erotičnih igračkah. Poznate koga, ki ne bi dobil velikega nasmeška na obrazu, ko bi iz škatle namesto kape in šala, nogavic, copatov ali parfuma izvlekel nekaj sexy, zabavnega in vzburljivega?

Zadnjih nekaj let, spolne igračke niso več tabu. Ljudje so odprti za spolno ekspiremintiranje, raziskovanje, ter uživanje. Spodaj vam predlagamo različne ideje za darila. Preberite, raziščite, ter izberite, zabavno in sexy darilo, za vam posebno osebo, katerega se bo še dolgo spominjala in uporabljala skozi celo leto.

DARILA ZA NJO

Vibratorji

Entice – Marilyn

V to kategorijo spadajo izdelki, ki se uporabljajo v predigri, solo igri, ter med seksom. Glede na naše izkušnje, ženske najraje uporabljajo rabbit vibratorje in stimulatorje klitorisa. Ne boste pa zgrešili niti, če podarite ljubezenska jajčka ali bullet vibrator. V prvi vrsti glejte na kvaliteto – izdelki iz silikona so najboljša in varna izbira.

Sexy perilo

Obsessive - Roseberry negliže in tangice

Lep in kvaliteten komplet sexy perila, je darilo s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Vska ženska se želi počutiti zaželjena, zapeljiva in lepa. Bodite pozorni na bravo, ter vsekakor na velikost in embalažo. Okusna dekoracija darila, bo delovala kot dodatek temu sladkorčku.

Keglove kroglice

Magic Motion – Smart Kegel Balls

Verjetno ste že slišali kaj so in kako se uporabljajo. No, za tiste, ki ne veste, Keglove kroglice so namenjene krepitvi mišic medeničnega dna, izboljšajo občutljivost vaginalnega področja, posledično pa tudi vzburjenje. Krepijo mišičevje, ožajo vagino in nudijo bolj prijeten in ožji občutek med seksom. So odlična preventiva in terapija za težave s sečnico in mehurjem (npr. Inkontinenca). Keglove kroglice tudi olajšajo porod, ter krepijo vaginalne mičice po porodu. Torej, Keglove kroglice oz. bolj poznane kot vaginalne kroglice, so potrebne vsem damam. Zagotovo ne boste zgrešili, če podarite lepo zapakirane in kvalitetne kroglice.

Analne igračke

Play With Me - Candy Heart Butt Plug

Lahko so vibrirajoče ali pa ne, lahko se uporabljajo med seksom ali med predigro. Upoštevajte pa, da niso vsi ljubitelji analnih igric in igračk, zato jih ne kupujte, če niste popolnoma prepričani, da je to to, kar si partner želi.

Kolekcija 50 odtenkov sive

Fifty Shades Freed - Pleasure Overload Set

Vaša draga je prebrala vsa poglavja popularne knjige “Petdeset odtenokov sive”? Če ste prepričani, da je knjigo kar požirala je čas, da preidete na naslednji nivo. Čas je, da začnete svojo škatlo z igračkami, polniti z igračkami iz uradne zbirke”Fifty Shades of Gray”, ter spalnico zapolnite s strastjo.

DARILA ZA NJEGA

Obroček za penis

Lit-Up - Silicone Stimu-ring 8

Za vse moške željne ekspiremintiranja s spolnimi igračkami, je obroček za penis odlična izbira. Omogoča močnejšo in daljšo erekcijo. To kar je moškim všeč pri uporabi obročka za penis je, da vizualno in občutno poveča penis, zaradi zadrževanja večje količine krvi v penisu. Poskusite s takšnim darilom, moški niso zahtevni. Ne boste verjeli, kako lahko takšna malenkost razveseli.

Mastrubator

Fleshlight - Stamina Training Unit Value Pack

Pri izbiranju mastrubatorja bi bila naša izbira darilo, znamke Fleshlight ali Tanga. Verjetno ste že slišali za medgalaktično popularne mastrubatorje Fleshlight. To je darilo, ki bo zagotovo izpolnilo vse njegove fantazije!

Črpalke za penis

Bathmate – Hydromax X50 Xtreme

Zanimivo darilo, zagotovo, ko govorimo o kvalitetnem izdelku, kot npr. Znamka Bathmate. V kolikor vaš partner želi črpalko za povečanje penisa ali kot pomoč pri doseganju erekcije, v vsakem primeru bo to darilo na mestu in v obojestransko korist.

DARILA ZA PARE

Vibratorji za pare

We-Vibe Sync

V to kategorijo spadajo igračke, ki istočasno stimulirajo ženske in moške.Vibratorji za pare so predvsem igračke v obliki črke C, kjer se en del vstavi v vagino, drugi del pa prekrije klitorisni del in ga tako neposredno stimulira. Najbolj kvalitetne igračke te vrste, izdeluje znamka LELO in We-Vibe.
Priporočamo igračko št. 1 za pare – ultrapopularen We-Vibe Sync. Z možnostjo uporavljanja preko mobilne aplikacije, to je popolno darilo za pare, ki so na oddaljenih lokacijah, seveda pa so namenjeni tudi vsem ostalim.

Vibrirajoč obroček za penis

We-Vibe – Pivot

Če želite odpreti vrata, ki vodijo v svet sexy igračk, začnite s to vrsto igračke. Enako primerna je za ženske in moške, ta igračka je absolutno must have. Močnejše erekcije za njega, vibracije za vas. Med izbiranjem obročka za penis, kot darilo, se osredotočite na kvaliteten material, kot je silikon.

Roleplay oblačila

Baci – Šolarka No. 4

Vsi se radi igramo in vsi imamo radi spremembe. Ustvarite najbolj nore sexy fantazije, s sexy kostumi in uniformami. Policistka, stevardesa, sobarica, medicinska sestra.. scenarij je na vas.

Igre za pare

Kama Sutra igraće karte

Popestrite svoje ljubezensko življenje in vnesite malo napetosti ali kinky scen. Igrajte se, uživajte, kdo ve, kam vas bo igra odpeljala!? Zmagovalec izbira.

Darilni seti igračk

Rianne S – Ana's Trilogy Set 3

Odlično darilo za pare, ki bi želeli poizkusiti vse in takoj! To so seti, ki vsebujejo različne igračke, z značilno temo, določene vrste – za BSDM ekspiremintiranje, romantično, različnih barv. Seti so v lepi embalaži in so idealni za darilo.

Image:PH.OK/Bigstock.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.