Globoko grlo?

Globoko grlo

Globoko grlo je izraz, ki slikovito opisuje oralni seks, pri katerem penis vstopi, kot že samo ime pove, globoko v grlo.

Za tiste, ki niso ljubitelji klasičnega oralnega zadovoljevanja, je to tehnika, ki je verjetno zadnje, kar bi želeli poskusiti pri spolnem raziskovanju. Seveda bi vsak partner, četudi mu je to težko, moral to razumeti, sprejeti in ne biti vsiljiv.

Naravni avtomatski refleks, ki sili na bruhanje pri globokem vstopu predmeta v grlo, je verjetno odvrnil mnoge ljubitelje izvajanja oralnega seksa od nadaljnjih poskusov, vendar z veliko prakse se ga da zatreti, da bi obvladali to tehniko.

Priprava je pomembna

Na te pustolovščine se najprej podajte z “ogrevanjem” oziroma klasičnim felacijem. Vaš cilj je doseči stopnjo vznemirjenja, ki vas bo sprostila, a hkrati ogrela in pripravila mišice grla.
Nekateri za obvladovanje tehnike globoko grlo predlagajo vajo s prsti, zobno ščetko, banano ali drugim primernim predmetom. Morda bi bilo smiselno uporabiti tudi kakšno od seksualnih igrač, kot sta vibrator ali dildo, vendar zabava ne bo zagotovljena, če se “praksa” ne bo odvijala v okviru seksualne igre s partnerjem, oziroma če se odločite vaditi sami. Vendar, če ste ljubitelj oralnega seksa, bo penis kot predmet užitka povzročil precej manj refleksov slabosti in manj nelagodja kot drugi predmeti, ki so verjetno trši in manj naravni od mehkega človeškega tkiva. Verjamemo, da se bo vaš partner strinjal, da je pravilneje vaditi na njem kot na zobni ščetki.

Ponavljanje je mati učenja

Tako je, klasični felacio je prvi korak v vaši pustolovščini globoko grlo. Ko dosežete določeno stopnjo vzburjenja, ki se popolnoma ujema z vašo željo, da penis prodre čim globlje v grlo, ga lahko počasi začnete vleči vse globlje. Če je potrebno, ustavite dejanje, vdihnite zrak in začnite znova. Eden od nasvetov je, da poskusite pomoliti jezik. Prav tako bi bila dobra ideja, da vnaprej določite pravila in od partnerja zahtevate popolno neaktivnost, dokler niste pripravljeni sprejeti njegovih gibov in tempa. Vsekakor ne bi bilo zaželeno, da partner na samem začetku “pritisne”, ko še niste dovolj pripravljeni in vaše grlo ni sproščeno za sprejem penisa. Da bi prišli do stopnje, ko bo partner lahko diktiral tempo tega dejanja, bo potrebno nekaj časa samostojnega raziskovanja in privajanja grla in mišic na celoten dogodek.

Ne bodite razočarani, če vaš poskus ne bo takoj popoln. Želja, predaja in vztrajnost so ključi za obvladovanje te tehnike.

Mala pomoč

Če imate resnično veliko željo za prakticiranjem globoko grlo, pa vam v praksi to nikakor ne uspeva, si lahko pomagate z uporabo majhne količine Stimul8 – Deep Throat Blow Job Spraya. Ta pripravek je posebej izdelan za omrtvičenje občutka v grlu in preprečevanje refleksa bruhanja, kar vam bo omogočilo, da uspešno in čim prijetneje izvedete globoko oralno zadovoljstvo, takšno odstranjevanje psihološkega pritiska pa bo zagotovo pomagalo pri naslednjih poskusih.

Ko ugotovite, koliko zadovoljstva vaša izvedba globoko grlo prinaša partnerju, ne boste obžalovali, da ste si prizadevali in obvladali to tehniko. Morda vas bo presenetila tudi intenzivnost vašega lastnega užitka.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.