Vodnik za začetnike – Igračke za pare

Vodič za početnike – Igračke za parove

S skupnim odkrivanjem spolnih igračk, obenem aktivno izboljšujeta vajin odnos in mu dodajata nove ravni vzajemnega užitka, kar vaju bo dodatno zbližalo in vneslo vedno potrebno igrivost in sproščenost, ki bo predramila vajin rutinski vsakdan.

Igračke za pare lahko izboljšajo obstoječe spolne navade, z izboljšano stimulacijo klitorisa med seksom in z močnejšimi erekcijami ali pa bosta skupaj odkrila čisto nove izkušnje.

Vibratorji za pare

We-Vibe – Sync Lite

C vibratorji so nekaj novega na tržišču spolnih igračk. Narejeni so tako, da izboljšajo stimulacijo klitorisa, ki jo pogosto primanjkuje ali pa je nezadostna ob penetraciji. Fenomenalen dizajn, prilagojen anatomiji moškega in ženskega telesa, ko je vstavljen v vagino z vibracijami stimulira G-točko, klitoris in sramne usnice, moški pa med penetracijo občuti vibracije na penisu.

C vibratorji so odličen dodatek k predigri in oralnemu seksu. Z vibracijami lahko med oralnim seksom dodatno stimulirate penis in testise, stimulirate pa tudi analno in vaginalno. Ročica vibratorja je dobra za stimulacijo klitorisa med predigro. Ročico premažete z lubrikantom, jo prislonite na sramne usnice in klitoris partnerice in raziščite načine vibracije in pulziranja, ter ugotovite kakšen učinek ima posamezen način in hitrost nanjo.

Obroček za penis z vibratorjem

Viceroy - Rechargeable Max Dual Ring

Obroček za penis z vibratorjem je genialen izdelek, ki združuje dva fenomenalna dodatka za njen in njegov užitek. Njej bo med penetracijo obroček za penis z vibratorjem nudil odlično stimulacijo klitorisa, katere velikokrat primankuje, njemu pa bo obroček omogočil tršo erekcijo, z zadrževanjem krvi v penisu in s tem zakasnil ejakulacijo, ter ga stimuliral z vibracijami.

Obroček za penis z vibracijami je v kreativnih rokah lahko tudi odličen dodatek oralnemu seksu. Nameščen na penis povzroči močnejšo erekcijo in intenzivno stimulacijo.

Obroček za penis je odličen in cenovno ugoden način, da preizkusite učinek vibracij na svoje telo med penetracijo.

Draženje in vezanje

TABOOM Dona – Slave Wrist Cuffs

Veliko parov odkriva intenzivne užitke in vzburjenja, ki jim jih prinese igra občutkov, kot tudi draženje in vezanje. Perje, preveza za oči in lisice so vaš glavni zaveznik pri odkrivanju povsem novih ravni užitka, ki jih lahko izkusite skupaj s svojim partnerjem ali partnerko.

Igra občutkov temelji na ideji, da začasno odvzeme določeno čutilo in tako okrepi ostale dražljaje. Zaradi tega je preveza za oči ena od najpopularnejših izdelkov v igri občutkov, ker z odvzemom vida, na drugačen način doživljamo vonj, okus in dotik. Pertnerju ali partnerki zavežite oči med predigro, odprli jim boste dimenzijo užitka katerega rezultat vas bo presenetil. Istočasno vezanje rok in/ali nog, vam bo omogočilo, da imate nad partnerjem popoln nadzor, tukaj pa je perje idealeno in zelo močano orodje.

Draženje je fenomenalna avantura občutkov za medsebojno ponovno odkrivanje. Vzemita si čas en za drugega, izključita vse ostalo, prepustita se in vaš odnos bo prepojen z novimi energijami in čutnostjo, ki vama bodo še dolgo v navdih.

Čutne masaže

System JO – Aromatix Massage Oil Strawberrry 120 ml

Čutna masaža je priljubljena aktivnost v paru. Z masažo pomirjate in zmanjšujete občutek napetosti v mišicah ter vzbujate občutek zadovoljstva in sproščenosti, kar je odlična preigra v teh stresnih časih. Skupno masiranje tudi zbliža partnerja in vzpodbuja medsebojno željo.

Za čutno masažo se odklopite od sveta in se pripravite na dolg večer, ki je namenjen samo vam. Poskrbite za lahkotno, sproščujočo glasbo v ozadju in prižgite nekaj sveč za ambient. Temperatura sobe naj bo primerna, kot tudi temperatura rok maserja. Za resnično prijetno, čutno masažo uporabite masažno olje.

Po masaži, napete mišice v rokah partnerja lahko sprostite s posebno izdelanimi maserji za sproščanje bolečih mišic in zategnjenih delov telesa. Niso samo odličen zunanji vibrator, ampak lahko služijo tudi kot stimulator številnih drugih erogenih con, kar bo še dodatno začinilo že tako vročo predigro.

Roleplay oblačila in sexy perilo

Baci – Šolarka No. 6

Domišljijsko, kreativno in obenem igrivo in sexy, igranje roleplay vlog z roleplay oblačil je priljubljena popestritev seksa za veliko parov. Na ta način aktivno ustvarjata skupno fantazijo in en drugemu izpolnjujeta želje in sanjarjenja – delata nekaj samo za njiju in se odkrivata drug drugemu
na nov in drugačen način. Sexy perilo nam pomaga na novo zanetiti strast in nositeljicam dvigne samozavest.

Vseeno ali iščete celotno uniform ali samo del, ki bo zanetil fantazijo (kot so lisice, biči ali perje), tako boste pristopili k seksu in en k drugemu na nov, nepoznan način. Bodite nekdo drug, prepustite se domišljiji in bodite razigrani in vedno nekdo drug.

Popolarni liki roleplay sveta so policisti ali medicinske sestre, ki naj vam bodo osnova za razvijanje lastnih scenarijev in sanjarjen, lahko jih razvijete v neko povsem drugo, seksi smer. Tako kot v številnih drugih situacijah, ki se tičejo odnosa je tudi tukaj komunikacija pomembna – pogovarjajte se s partnerjem ali partnerko, izvedite ali ima kakšno željo ali neizpolnjeno sanjarjenje nato pa mu/ji še vi razkrijte neko svojo. Že samo pogovor o tem ima učinek, saj vaju bo popeljal v pravo razpoloženje, zato z njim pričnite brez ovinkarjenja.

Prevleke za penis

Performance Maxx – Realistična prevleka 8

Prevleke in podaljški za penis so popularna popestritev običajnim spolnim scenarijem zaradi svoje učinkovitosti, vsestranskosti in enostavnosti, ter dostopnimi cenami. So zelo učinkovit dodatek – lahko jih uporabljate tako, da na penis dodate teksturo (in okrepite stimulacijo ob penetraciji) ali pa dodate nekaj centimetrov v dolžino in obseg.

Prevleka ne prekrije celotnega penisa – teksturo dodajo na telo penisa, ne pa tudi na glavo. Najpogosteje so narejene iz mehkega in raztegljivega materiala (kot sta silikon ali guma) zaradi tega bo odgovarjal skoraj vsem, na moške pa bo deloval kot obroček za penis – učvrstil bo erekcijo in zakasnil ejakulacijo zaradi zadrževanja krvi v penisu. Prevleke se priporočajo za dodatno stimulacijo obeh partnerjev.

Podaljšek za penis za razliko od prevleke popolnoma prekrije penis in mu doda dolžino ter obseg. Pogosto jih lahko skrajšate na željeno dolžino. Podaljšek je praviloma iz mehkejšega materiala, nekateri od njih pa so lahko iz trših materialov, da omogočijo nadaljevanje odnosa v primeru upada erekcije.

Strap-on

Fetish Fantasy – Strap-on z režo, 18 cm

Strap-on je igračka, ki ne pozna spola in spolnih meja, niti usmerjenosti. Uporabljajo jo lahko resnično vsi – ženske v odnosu z moškim ali žensko, ter moški v odnosu z žensko ali moškim. Je čudovito vsestranska in prilagodljiva različnim željam in vedno znova odličen dodatek seksu.

Strap-on lahko dobite kot sestavljen komplet, v katerem je dildo fiksno pričvrščen na pas ali spodnjice, ali pa kot set, ki vsebuje pas in dildo, ki ga je mogoče zamenjati in z dildom in z pasom, lahko pa dildo in pas kupite ločeno. Ob vseh možnih kombinacijah je strap-on resnično prilagodljiv vašim željam in potrebam – kupite lahko vibrirajoči strap-on za vaginalno stimulacijo, dildo manjših dimenzij za analno uporabo ali strap-on, ki zahvaljujoč manjšemu dildu na drugi strani, tudi nositelju istočasno nudi stimulacijo. Z ločenim nakupom dilda in pasa pa boste dobili strap-on po meri in bosta prilagojena izključno vam in vašim željam.

Strap-on je odlična popestritev seksu in vrhunski odmik od rutine, ki nudi možnost zamenjave vlog, kjer je ženska ta, ki penetrira v moškega-na primer. Strap-on omogoča tudi dvostransko penetracijo brez vključevanja tretje osebe, nudi tudi izkušnjo penetracije z večjim obsegom in dolžino, ter za konec, omogoča nadaljevanje odnosa v situacijah, ko to iz zdravstvenih razlogov ni mogoče.

Sex pohištvo & izboljšanje poz

Liberator - Wedge/Ramp Combo

Sex pohištvo vključuje manjše ali večje kose pohištva ter dodatke, ki nam olajšajo izvedbo določenih poz ali pa jih povsem nadgradijo. Veliko od tega ne zahteva nobene trajne namestitve, v smislu luknanja sten ali stropov in zaradi tega so zelo hvaležni in inovativni. Hkrati pa jih je zelo enostavno odstraniti in skriti pred radovednimi očmi.

Del produktov sestoji iz različnih delov za vezanje. So zelo vsestranski seti lisic in povez s katerimi lahko partnerja/ico zvežete za posteljo in ga popolnoma podredite svoji volji, ali pa se sami prepustite partnerjevi domišljiji. Fiksirajo se pod žimnico ali posteljo, tako, da ni potrebne nobene trajne namestitve.

Drugi del pa se nanaša na različne sisteme, ki delujejo po principu gugalnice za seks, ki se jo lahko fiksira brez luknjanja, na primer na vrata ali kot harness na partnerja. Ti artikli omogočajo resnično nove in neodkrite poze, ter vnesejo vedno potrebno svežino od običajnih poz.

Pri širjenju repertoarja poz in aktivnosti vam pomagajo tudi različna PVC pregrinjala, ki bodo omogočila brezskrbno, mokro igro na vsaki površini, brez skrbi pred madeži – postelja, sedežna, miza ali tepih lahko postanejo vaše malo igrišče za najbolj sproščeno prepuščanje, najbolj norim scenarijem.

Igre za pare

Creative Conceptions – Monogamy Game

Igre za pare so odličen način za prebijanje leda, za tiste malo bolj sramežljive in so vsestranski način za razbijanje monotonosti – prepustite se igri in dopustite da igra kroji vaš končni seksi scenarij. Vzemite si čas zase, izklopite tehniko, vsakdanje skrbi in se prepustite pravilom igre. Raziščite vaše najbolj nore sanje in morda odkrijete v tem nekaj vzburljivega ali pa ugotovite kaj še vzburja vašega partnerja oz. partnerko.

Analna stimulacija

NS Novelties - Rear Assets Heart Small

Igračke namenjene analni stimulaciji so priljubljen dodatek “standardnemu” seksu in v njej oba enako uživata, takoj pa moramo poudariti da to nima nobene povezave s spolno usmerjenostjo, kar skrbi številne moške. Spolna usmerjenost se nanaša na spol osebe, ki vas privlači, ne na to kar radi delate s svojim telesom.

Za začetniško stopnjo se priporočajo učinkovite analne kroglice, kjer je niz kroglic enakega premera ali pa premera, ki se postopno povečuje in najboljše pride do izraza, ko jih vlečemo ven, v trenutku orgazma. Njihove primerne dimenzije omogočajo, da jih lahko uporabljajo prav vsi, kateri obseg kroglic boste izbrali pa je popolnoma individualna odločitev. Pri izbiranju bodite pozorni, da ima kroglica na koncu O-obroč, s katerim jih lažje potegnete ven in odstranite.

Butt plugovi so lahko različnih velikosti in oblik, najpogostejši so v obliki solze – vrh je zožan za lažje vstavljanje, potem pa se postopoma širi proti korenu in deluje s stimulacijo na številne živčne končiče v anusu. Butt plug mora imeti osnovo, ki je širša od njega samega, da bi bila uporaba popolnom varna – igračke brez osnove se lahko v anusu izgubijo, zato vedno uporabljajte igračke, pri katerih ni te nevarnosti.

Tretja igračka, posebej ustvarjena za analno stimulacijo je maser prostate. Njegova specifična oblika (črka C ali T) že na prvi pogled daje vedeti, da je igračka narejena za natančno stimulacijo prostate, znamenito “moško G-točko” ali “P-točko”.

Da bo analna stimulacija resnično prijetna, zahteva določeno pripravo. Za vzdrževanje higiene se uporablja klistir ali intimni tuš, na analne igrice sploh ne pomislite brez uporabe lubrikanta, če se želite izogniti bolečini in nelagodju.