10 nasvetov kako zadovoljiti moškega

Kako zadovoljiti muškarca

Moški. Ta delikaten in prefinjen mehanizem, z nekaj več dalk na obrazu od svojih ženskih kolegic, je včasih tako kompleksen in zapleten, da bi potrebovale priročnik za zapleten proces njegovega zadovoljevanja. Zato vam ponujamo priročnik za zapleten proces njegovega zadovoljevanja.

1. Bodite svobodne, jasne in glasne

Tako imenovan dirty talk, ni vedno slogvono popolen stavek v obliki predmeta+glagola+povedi+ ”jebemti”. Bodite nerazločne, nepovezane, zasopihane sredi besede in ne govorite preveč nesmiselno. Lepota dirty talka je v ušesih poslušalca, zaradi tega se prepustite in mu dajte vedeti kako vas je razvnel in vam odvzel moč smiselnega govora.

2. Samozavest je ključna

Tudi če ne marajo dominantnih žensk, pa so moškim zagotovo všeč samozavestne ženske. Kar ima tudi smisel – samozavest je seksi in če želite biti ljubljene, se razvajati in dobiti pozornost, je potebno začeti pri sebi. Če ne ljubite same sebe, je tažko pričakovati, da vas bo kdo drug.

3. Čas je za pogovor – o stimulaciji prostate

Prej ali slej, v vsaki vezi pride v ospredje pogovor o analnem seksu. To se lahko zgodi med romantično večerjo ali dolgočasnim delom limonade, med pogovorom o preteklih izkušnjah in o bodočih željah, med upanji ali strahovi povezanih z njeno ali njegovo analno odprtino, pogovor je zagotovo neizogiben in zato bodite pripravljene. Bodite priprajljene jasno začrtati svoje meje, kjer koli že so, kot tudi preseči okvir svojih želja povezanih z nudenjem zadovoljstva njemu, preko analnega seksa in tudi s popularno masažo prostate. Zgovoren par je srečen par.

4. Laskajte, dajte komplimente, dvignite ego

Tudi če je prepričan v svoje sposobnosti in naravne predispozicije, moški vseeno zelo rad sliši in vidi kako seksi se vam zdi in koliko ga ljubite, še posebej pa koliko ljubite Njega. Penisoljublje je v vseh vidikih te izmišljene besede, pravi ključ do njegovega srca.

5. Bodite igrive

Sproščen odnos in igriv pristop k seksu in vsemu povezano z njim, je drugi ključ do njegovega srca, enako kot bo sproščen in igriv odnos splošno dobro vplival na vajin odnos, bo vplival tudi na raznolikost spolnega življenja.

6. Misija: Frenulum – poiskati, spodbuditi, osvojiti!

Če na moškem telesu iščete točko za zadovoljitev, lahko z velikim X označimo penis. Če iščemo pravo točko za zadovoljevanje na penisu, lahko z velikim X označimo frenulum. Ta nakupičena koža na spodnji strani kožice penisa, je enakovredna klitorisu, zato bodite v vaših prizadevanjih za moški vrhunec, posebno pozorne na to mesto, z jezikom, s prstom ali rok in z zadostno količino lubrikanta za prvovrstno izkušnjo.

7. Igrajte se s seboj

Ne oklevajte, se pred njim ali sredi predigre (primer, ko mu nudite oralni seks) srečno in veselo poigrati sme s sabo. Razen tega, da je to odličen način, da pokažete kako zelo ste sporščene pred njim in koliko vas oralec vzburja, je obenem to tudi njemu zelo seksi. Ponovno govorimo o samozavesti in spontanosti, ter občutku, da se počutite povsem sproščeno in naravno pred njim.

8. Pokažite mu, da ga želite

Poleg zgoraj omenjenega penisoljublja, si pogosto dovolite spontan naval strasti, strastno ga poljubite, primate ga za rit in mu v uho šepetajte nagajive, neprimerne stvari. Vsi mi, moški in ženske radi dominiramo ali pa smo dominirani. Te različne spremembe spolne dinamike naredijo naš odnos raznolik in svež – zaradi tega ni razloga, da se zasidramo v samo eni vlogi.

9. Nudite mu predigo iz sanj

Brez sramu in urbane legende, o tem, da moški ne marajo predigre, zrušite s predigo katere se bo še dolgo spominjal – posvečajte veliko, veliko ljubezni in pozornosti vsem njegovim erogenim conam katere boste stimulirale z vsemi pripomočki, ki so na voljo, potem pa pričnite z oralcem, katerega še dolgo ne bo pozabil.

10. Oralec, ki ga še dolgo ne bo pozabil

Za dober oralec si moramo zapomniti tri ključne stvari – vlaga, pritisk in tempo. Če ene izmed njih ne naredite dobro bo cela stvar padla (v vodo), zato začnimo povrsti – suhi oralec zveni nekoliko paradoksalno, vendar če bolje razmislimo, je tudi zelo neprijeten. Torej, imejte zalogo sline in vse bo teklo gladko. Pritisk, ki mu odgovarja je zelo individualna stvar, za popoln pritisk je potrebna samo vaja, vaja, vaja. In na koncu je tempo tista mala kapljica, ki bo natočila kozarec in ga porinila preko roba, v vrtinec orgazma – spremljajte kako diha in postopoma pospešujte.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.