Nudite ji nepozaben oralni seks

Nudite ji nepozaben oralni seks

Čeprav je oralni seks za mnoge oblika predigre, ni razloga, da ne postane glavna točka večera. Jezik, ustnice in prsti so močno orožje za doseganje užitka v tej igri tekstur, premikov in pritiska.

Komunikacija, komunikacija, komunikacija

Vse ženske so različne. Kar odgovarja eni partnerici, ni nujno, da bo tudi drugi – brez obzira na svoje izkušnje si ne mislite, da ste popili vso oralno modrost sveta in da veste kaj odgovarja njej, bolj kot ve ona sama.

Sprostite se in raziskujte, za odlično preživet čas morati biti obe strani pripravljeni pokazati in opisati, kaj in kako želita in kaj ne želita – ne vztrajajte pri tehnikah, ki ne ustrezajo.

Sproščen in odprt pogovor pred, med, ali po seksu je izjemno pomemben, da vidimo, kaj točno želimo, potrebujemo, kaj prija in tudi kaj ne funkcionira ter kaj moramo popraviti ali popolnoma izbrisati. Ne moremo si brati misli, niti ne smemo tega pričakovati eden in drugega.

Zgodi se tudi, da nam je težko definirati, kaj nam ustreza in, da smo pri tem bolj natančni od: » tako; malo močneje; ne, ne; tisto prej …« zato je dobro pristopiti k pogovoru o oralnem seksu skozi pogovor o samozadovoljevanju.

Ženske se samozadovoljujejo na zelo različne načine – s penetracijo, direktnim draženjem klitoritisa, ne direktnim draženjem klitoritisa, z usmerjanjem vode pod tušem na klitoritis, ritmičnim stiskanjem stegen itd. in način na katerega se samozadovoljuje, vam bo najbolje povedal kakšno stimulacijo klitoritisa želi.

Seveda tudi neverbalna komunikacija igra pomembno vlogo. Na primer, če med oralcem začutite, da vas rahlo odmika ali se poskuša namestiti pod drugim kotom, to verjetno pomeni, da morate prilagoditi svoj položaj, način stimulacije ali oboje.

Cilj vam ne sme biti orgazem, ampak pot do njega. Večkrat je najboljša izkušnja enostavno sproščeno uživanje v občutkih, ki ji jih nudite.

Najpomembnejše je udobje

Da bi celoten dogodek bil uspešen, je zelo pomembna priprava, in to pomeni, da so položaji, v katere se namestite ključni za užitek. Poskrbite, da je obema udobno. Izberite poze pri katerih se fizično ne naprezate – npr. postavite blazine tako, da imate dober dostop in pregled nad situacijo in da blazine nosijo večino teže telesa.

Položaj mora biti čim bolj naraven, tako da s časom ne dobite bolečin ali krčev v vratu, rokah, nogah ali trebuhu. Če vam bo neprijetno se ne boste upali osredotočiti, ona pa se ne bo prepustila uživanju.

Ne delajte akrobacij, ki ste jih videli v pornografskih filmih. Položaji, premiki in tehnike v teh delih so namerno preveč poudarjeni ter prilagojeni kotom snemanja in ne užitkom igralcev.
Če se odločite za položaj 69, ne pustite, da vas užitek, ki ga občutite ustavi – zadržujete vsaj stik med jezikom in klitoritisom. To je položaj obojestranskega užitka – prejemanje in dajanje užitka.

Lahko se dogovorite, da eden drugega oralno, neverbalno usmerjate.

Npr. če ona poveča tempo in moč, je to znak, da tudi vi povečate tempo in moč, če se začne igrati z vašo analno odprtino, se dajte tudi vi z njeno – preprostejše: s svojimi premiki in tehnikami pokažite eden drugemu, kaj vam odgovarja in si medsebojno sledite in odgovarjate na dražljaje.

Kar počasi

Kot tudi pri drugih seksualnih dogodivščinah je zelo pomembno, da ste sproščeni, udobno nameščeni in vzburjeni. Ne mislite si, da je klitoritis kar pripravljen za akcijo. Tako, kot moški kažejo pripravljenost z erekcijo penisa, to ženske počno z erekcijo klitoritisa in povečano vlažnostjo na vaginalnem področju (potrebno za lubrikacijo).

Občutljivi živčni končiči klitoritisa so pri večini žensk zaščiteni z gubami kuže (oblekico). Ko njena vzburjenost raste, bo zaradi povečanega dotoka krvi rastel tudi klitoritis in oblekica se bo vidno premaknila, kar bo povečalo občutljivost klitoritisa.

Za odličen oralni seks je po pravilu najboljša dolga predigra – večje je vzburjenje in pričakovanje, toliko bolj bo tudi dogajanje intenzivnejše. Poljubljajte in igrajte se z njenim telesom – ostaja veliko erogenih con, ki jih lahko raziščete preden se posvetite intimnim predelom.

Osnove tehnike

Ne usmerite takoj vso svojo koncentracijo direktno na klitoritis – z jezikom, ustnicami, prsti ali igračko nežno dražite velike in male sramne ustnice.

Kar se tiče vašega jezika, uporabljate ga lahko na veliko različnih načinov. Konica jezika je idealna za natančno, močnejšo stimulacijo klitoritisa, cel jezik pa nudi popolnoma drugačne dražljaje. Čeprav to pogosto pozabljamo, ima jezik hrapavo teksturo, ki se zelo dobro občuti na nežni koži genitalij.

Delajte dolge, rahle premike z jezikom in na začetku ne uporabljajte veliko pritiska – rahlo draženje je veliko bolj učinkovito. Zapomnite si, na začetku velja, da je manj več.

Lahko uporabljate znano tehniko risanja abecede z jezikom, njen cilj je, da najdete dražljaj, ki ji najboljše odgovarja in se ga držite. Velike in pogoste spremembe ritma jo lahko motijo in vržejo iz cone, namesto bi da jo privedle do norega orgazma, s spremembami lahko tudi izgubite klitoritis iz vidnega polja.

Ko se partnerica segreje, lahko poskusite s sesanjem klitoritisa, ker je to še en element za poboljšanje celotne izkušnje. Nekaterim ženskam odgovarja nežno sesanje, drugim močno. Za dodatno stimulacijo lahko klitoritis vsesan v usta dražite z jezikom.

Hitrejše dihanje, premikanje nog ali raztezanje hrbta vam pokažejo, da ste na pravi poti do orgazma – tedaj samo tako pogumno naprej. Posebnosti takrat niso potrebne, niti zaželene – bolje je, da se držite para enostavnih tehnik, ki dokazano delujejo brez kompliciranja z novimi in vzburljivimi premiki.

To nikakor ne pomeni, da ne smete eksperimentirati, uigranost in želja po poskušanju novih tehnik je hvalevredna. Ampak obstaja čas in mesto za eksperimente, a ta čas nikakor ni tik pred orgazmom.

Čeprav se žene razlikujejo po tem, koliko jim odgovarja direktno draženje klitoritisa, pa vse za orgazem potrebujejo neprekinjeno stimulacijo in čas, pri katerem ne spreminjate ne hitrosti, ne moči pritiska, niti vrste dražljaja.

Penetracija z jezikom

Penetracija z jezikom nudi popolnoma drugačen dražljaj od penetracije s penisom ali prstom v nožnico. Drugačna tekstura, ki jo nudi jezik nekaterim ženskam odgovarja, drugim pa ne, zato je pogovor spet pomemben. Lahko se odločite za istočasno stimulacijo klitoritisa z jezikom in penetracijo, a prsti in seksualne igračke so veliko boljša opcija.

Poskušajte ji stimulirati G-točko. Ta se nahaja okoli 5 cm do 8 cm na notranji, prednji steni nožnice (če ona leži na hrbtu, je prednja stran zgoraj) in tako z lahkoto dosegljiva z vrhom prsta. Vedeli boste, da ste jo našli, ko začutite malce odebeljeno področje, ki je malo bolj grobo od kože, tkivo v okolici pa je gladko.

Sočasna stimulacija klitoritisa s jezikom in G-točke (s prstom ali igračko) je lahko zelo intenzivna izkušnja in lahko privede do zelo močnega orgazma in mitske ženske ejakulacije. Moramo opozoriti, da je popolnoma normalno, da ženska nima izražene G-točke ali pa ji taka stimulacija ne nudi užitka – vsako človeško telo je drugačno in treba se mu je prilagoditi.

Če si ona to želi, lahko hkrati raziskujete tudi analno področje. Analna odprtina je polna živčnih končičev, med orgazmom pa se refleksno odpira in zapira mišica zapiralka, tako, da je analna stimulacija lahko zelo prijetna izkušnja.

Če uporabljate butt plug se bodo mišice zapiralke med orgazmom začele krčiti in prilagajati njegovi obliki, kar bo vplivalo tudi na krčenje okoliških mišic. Posledično bo cel orgazem drugačen, za nekatere mnogo bolj prijeten, intenzivnejši a tudi daljši, kot brez te stimulacije.

Multipli orgazmi

Kot že prej rečeno je oralni seks eden od najboljših metod, s katerimi lahko nudite multiple orgazme. Za razliko od penetracijskega seksa, pri katerem relativno hitro pride do fizične utrujenosti, je pri oralni stimulaciji raznolikost stimulacij velika in telesna utrujenost manjša.

Dodatno klitoris, kot najpomembnejši igralec pri ženskem orgazmu, pri oralnem seksu dobiva veliko več pozornosti kot drugače.

Ko nastopi orgazem, klitoritis pri mnogih ženskah postane izjemno občutljiv in je lahko direktna stimulacija zelo neprijetna, kar lahko privede do krajšega ali manj intenzivnega orgazma in tudi bolečine.

Kot smo že pisali – komunikacija je ključna, če občutite, da se umika od vas ali, stiska noge odnehajte in se odmaknite, a če vam reče, da ne nehajte veste kaj narediti. Pomembno je, da se naučite, kdaj se je treba ustaviti in ji dati čas, da si opomore.

Potem lahko stvari postanejo bolj zagrete. Klitoritis bo po prvem orgazmu (in naslednjih) vedno manj občutljiv in vaš pristop lahko postane bolj zagret in direkten. Takrat se lahko bolj posvetite ročnemu delu in seksualnim igračkam, da bo dražljaj dovolj močan za dosego cilja.

Anilingus

Anilingus je oralna stimulacija analne odprtine. Zaradi mnogih živčnih končičev na tem področju je ta oblika zelo prijetna tako za moške in ženske, kar je dober način predigre.

Zapomnite si – lahko preidete s kunilingusa (oralne stimulacije zunanjih delov ženskega splovila) na anilingus, a ne obratno.

Na ta način lahko prenesete drugače neškodljive bakterije, kot so E-coli na mesta, kjer ne smejo biti, kar lahko povzroči težave (vnetja).

Ne pozabite

Vrhunski oralec ni nobeno strašilo niti preizkušena tehnika, ki ustreza vsakič, povsod in vsaki ženski. Ne obstaja magična tehnika, ki se jo lahko naučite in potem dobite črni pas v oralnem seksu.
Kot tudi pri vsaki seksualni aktivnosti je treba imeti malo posluha in dobre volje ter prakse.

Vzemite si čas, da spoznate njeno telo in reakcije. Udobno se namestite in igrajte z jezikom, ustnicami, prsti in igračkami – raziskujte, odkrivajte in uživajte.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.