Vodnik za začetnike – prevleke in podaljški za penis

navlake

Prevleke in podaljški za penis so zabaven in dostopen način za uvajanje spolnih igračk v vaše razmerje in spalnico. Večinoma so narejeni iz ekstremno raztegljivih materialov, kot so silikon ali mehka guma, prevleke in podaljške uporabljajo pari za dodajanje novih dimenzij v svoje intimne izkušnje.

Veliko ljudi je začudenih glede namena prevlek in penis podaljškov, ter se sprašujejo zakaj bi to nekdo uporabljal. V resnici pa obstaja veliko razlogov zakaj pari uporabljajo takšne igračke. Dva glavna razloga sta, da penis izgleda večji in nudi popolnejši občutek med odnosom, ter deluje kot pomoč pri težavi z erektilno disfunkcijo, z upoštevanjem, da prevleka za penis omeji pretok krvi skozi penis (podobno kot obroček za penis), ter s tem zadrži kri v penisu. Pri trdih modelih penis podaljškov, tudi ob izgubi erekcije lahko nadaljujete z odnosom.

Prevleka za penis nudi začasno rešitev za moške, ki želijo večji penis, za razliko od črpalk za penis, ki zahtevajo dolgotrajno uporabo za zadovoljive rezultate.

Vrste prevlek

Prevleke in podaljški so lahko iz različnih materialov, velikosti in oblik. Značilno za penis podaljške je, da so najpogosteje realističnih oblik in nimajo luknje na vrhu za glavo. Penisu dodajo obseg in dolžino. Prevleke za penis pa najpogosteje povečajo samo obseg vašega penisa in imajo na vrhu luknjo za glavo. Večina prevlek za penis je prekrita z različnimi, izbočenimi teksturami, ki nudijo dodatno stimulacijo vašemu partnerju med odnosom.

Kako izbrati

Kot smo že povedali, je večina prevlek izdelanih iz mehkih materialov, kot sta silikon ali mehka guma, penis podaljški pa so lahko izdelani tudi iz bolj trdih materialov, ki omogočajo natančnejšo stimulacijo, tako da je izbira med trdimi in mehkimi materiali stvar posameznika. Priporočamo vam, da z ekspiremintiranjem odkrijete tisto pravo za sebe, namreč vsako telo je drugačno in drugače reagira na dražljaj in stimulacijo. In kot pri vsem ostalem, v kolikor niste izkušeni, začnite z manjšim izdelkom in postopoma nadaljujte proti večjim.

Kako uporabljati

Uporaba je zelo enostavna, penis mora biti v erektivnem stanju in premazan z lubrikantom, tudi prevleko in podaljšek dobro premažite z lubrikantom, nato povlecite penis prevleko ali podaljšek na penis. Opomba: V kolikor vidite, da po 10ih minutah glava penisa spreminja barvo ali postaja modra, igračko takoj odstranite (to pomeni, da je igračka premajhna za vas).

Kot pri vseh igračkah je higiena zelo pomembna, pred in po vsaki uporabi, izdelek očistite s šamponom in mlačno vodo, ter pazite, da uporabljate primeren lubrikant (priporočamo vodni lubrikant).

Na naši strani boste našli prevleke in podaljške v različnih barvah, materialih in velikostih, vsaka igračka nudi drugačno stimulacijo in ne glede na to za katero od možnosti se boste odločili, vas ta vrsta igrače zagotovo ne bo pustila ravnodušne.