Zaradi trenutnih razmer PRIPOROČAMO plačilo s PayPalom ali z bančnim nakazilom Preberi več Opusti

Vodnik za začetnike – obroč za penis

penis_prsten

Že od nekdaj moški razmišljajo kako bi povečali svojo spolno moč. V današnjem času obstajajo številne in raznolike možnosti in ena izmed njih je obroček za penis.

V kolikor se začudeno sprašujete kaj je to, nadaljujte z branjem, saj vas bomo malo bolje spoznali s to spolno igračko in vam predstavili njen smisel.

Penis obroček je spolna igračka, katere osnovna naloga je podaljšanje in krepitev erekcije. Moškim pa je ta igračka všeč tudi iz drugih razlogov. Obroček zadržuje kri v penisu, začasno poveča obseg penisa, ki med drugim ugodno vpliva na partnerico, tako vizualno kot tudi med penetracijo. Določenim moškim je všeč pritisk, ki se čuti med nošenjem obročka za penis.

Moški s težavo erektilne disfunkcije pogosto uporabljajo obroček v kombinaciji s črpalko za penis, da bi ustvarili in zadržali erekcijo. Erekcije ustvarjene s pomočjo črpalke za penis in obročkom za penis niso tako trde kot standardne erekcije, saj je penis bolj mehek.

Vrste obročka

Najpogosteje so narejeni iz silikona ali gume, kar jih naredi izjemno prilagodljive. Obstajajo pa tudi primerki narejeni iz drugih materialov, kot so usnje, kovina in plastika. Obstaja klasičen obroček za penis, ki se namesti na spodnji del penisa, potem obroček za penis in testise, primerki s podaljškom za stimulacijo prostate, ter obročki z vibrirajočim nastavkom, ki bo razveselil vašo partnerko saj med odnosom stimulira klitoris. Partnerko lahko presenetite z obarvanim obročkom ali nekaj z namišljenim dizajnom.

Kako izbrati

Med izbriranjem je zelo pomembena izbira velikosti obročka, da ne bi prišlo do poškodbe penisa ali testisev. Velikost, ki jo potrebujete lahko najlažje določite s pomočjo končnega navoja in to na način da navoj ovijete okoli korena penisa, zatem pa izmerite dolžino navoja, ki jo potrebujete, da zaobjamete penis. Enako meritev lahko opravite s šivilijskim metrom.

Kako uporabljati

Odvisno od modela, obroček za penis namestite na spodnji del (koren) penisa ali preko penisa in testisev. Obroček za penis ne puščajte na penisu več kot 20 minut. Če občutite bolečino ali neugodje, spreminjanje barve penisa (modra, vijolična) ali kar koli vas moti, takoj snemite obroček.

Invenstirajte v užitek, vaša erekcija in eksplozivni orgazmi vas bodo prepričali, da se je invensticija izplačala.