Vodnik za začetnike – ljubezenske lutke

love_doll

Če o ljubezenskih lutkah ne veste prav dosti, potem je ta članek pravšnji za vas. Ljubezenske lutke so namenjene simulaciji spolnega odnosa. Najpogosteje se pojavljajo v obliki ženskih teles s 3 odprtinami: oralna, vaginalna in analna. Glavni namen takšnih lutk je moška masturbacija in simulacija spolnega odnosa. Velikokrat pa se ljubezenska lutka podari kot smešno darilo za fantovščino ali dekliščino
Ljubezenske lutke omogočajo »hands free« spolno stimulacijo in penetracijo v položajih, ki se ne razlikujejo od tistih s pravim partnerjem. Zaradi človeških značilnosti in možnosti različnih položajev so zato nekoliko boljše od običajnih masturbatorjev. Moški prav tako zelo radi raziskujejo nove stvari in ljubezenska lutka bo prav gotovo sprožila veliko navdušenja.
Lutke lahko manj izkušenim moškim predstavljajo tudi odličen način treninga. Preizkusijo lahko različne tehnike in izpopolnijo svoje veščine ljubljenja. S tem se bo njihova samozavest dvignila, kar se bo odražalo v situacijo s pravo osebo.

Vrste ljubezenskih lutk

Začetnikom se bo svet ljubezenskih lutk zdel nekoliko zakompliciran, saj na trgu obstaja zares veliko različnih modelov le-teh. Predlagamo vam, da pred samim nakupom zelo dobro raziščete tisto, kar si točno želite.
Najpogosteje boste naleteli na naslednji dve vrsti lutk: PVC lutke za napihovanje in realistične lutke, ki so narejene iz materialov, ki ob dotiku spominjajo na kožo.
PVC lutke za napihovanje imajo običajno tri odprtine, ki so narejene iz istih materialov, kot je ostanek lutke. Nekateri modeli PVC lutk imajo namesto standardnih predhodno omenjenih odprtin na teh mestih vgrajene masturbatorje, ki zagotovo bolje simulirajo pravo penetracijo. Na trgu je možno najti tudi ljubezenske lutke z vibrirajočo vagino.
Vivid Raw – Juicy Juggs lutka
Realistične ljubezenske lutke so nekoliko dražje od predhodno omenjenih, vendar je občutek, ki ga sprožajo, popolnoma neprimerljiv s tistimi iz PVC materiala. Seveda neprimerljiv v pozitivnem smislu. Realistične lutke so kvalitetnejše izdelave. Njihovo telo je čvrsto in težko, zaradi česar spominja na pravo žensko telo. Vendar vsa ta kvaliteta lutke zahteva relativno veliko skrb. Pri čiščenju je potrebno uporabljati različne pudre in druga podobna sredstva, kar pri PVC ljubezenskih lutkah ni potrebno. Ob nepravilni skrbi se bo realistična lutka hitreje obrabila in poškodovala, kar bo njeno življenjsko dobo močno skrajšalo.
Pipedream Extreme – Fuck Me Silly Masturbator 2
Prav tako je možno kupiti samo posamezne dele telesa (vagina in rit, prsi itd.).

Kako izbrati ljubezensko lutko

Cena lutke je odvisna od njene velikosti in možnosti, ki jih omogoča. Najcenejše lutke so iz PVC materiala in se morajo po vsaki uporabi izprazniti, kakor tudi na dotik ne spominjajo na človeško kožo. Medtem ko so visoko kvalitetne in občutno dražje ljubezenske lutke narejene iz silikona ali drugih materialov, ki spominjajo na človeško kožo. Takšne lutke sprožajo veliko bolj realen občutek. Izbira pravega modela tako bazira na vaših željah in finančnih zmožnostih.
Določeni modeli ljubezenskih lutk so ustvarjeni po podobi vaših najljubših porno zvezd, kar vam omogoča, da se predate strastem z žensko, o kateri že dolgo fantazirate.

Kako uporabljati ljubezensko lutko

Spolni odnos z ljubezensko lutko se bo zagotovo razlikoval od tistega s pravo osebo. Obvezno uporabljajte veliko lubrikanta, saj lutke nimajo nobene naravne lubrikacije. Razmislite o uporabi kondoma, saj bo čiščenje same lutke po spolnem odnosu veliko lažje. Če se še nekoliko ustavimo pri higieni, je potrebno poudariti, da je lutko nujno očistiti pred in po vsaki uporabi. Operete jo lahko z milom in mlačno vodo (odvisno od materiala). Pri lutki za napihovanje seveda pazite, da je ne podrgnete ali naslonite na kak oster predmet, saj se lahko predre in uniči.
Ljubezenske lutke vam lahko omogočijo veliko spolnega zadovoljstva in izpolnijo vaše najbolj nore fantazije. Ne bo vam žal.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.