Vodnik za začetnike – Igrače za bradavice

Vodnik za začetnike – Igrače za bradavice

Bradavice so pogosto (nepravično) zanemarjeno erogeno območje tako v seksu kot v predigri. Zanemarjajo jih tako moški kot ženske, čeprav bi že majhna pozornost na te izjemno občutljive dele telesa lahko znatno povečala splošno spolno zadovoljstvo.

Osnovna orodja za stimulacijo bradavic so sponke ali ščipalke in črpalke za bradavice. Oboje ima kot končni cilj izboljšati prekrvavitev bradavic, kar povzroči večjo občutljivost, vendar delujejo na različnih principih.

Sponke za bradavice

S sponkami na bradavicah uporabljate pritisk, ki zagotovi močnejši pretok krvi v bradavicah in njihovo večjo občutljivost, torej večje zadovoljstvo. Večina sponk ima nekakšen regulator pritiska, s katerim določate, kako močan stisk želite. Prav tako ima večina na površini, kjer se izvaja pritisk, dodatek mehkejšega materiala za udoben oprijem, ta mehkejši material pa se lahko tudi odstrani za nekoliko ostrejšo igro.

Nekatere sponke lahko pridejo z dekorativnimi dodatki, kot so peresa. Njihova funkcija je okrasiti, hkrati pa stimulirati bradavice s sponko in dražiti kožo okrog bradavice z mehkim perjem.

Sponke z utežmi
Fifty Shades of Grey - Nipple Clamps

Sponke z dodatkom uteži pritisku dodajo še manjšo ali večjo težo, kar stimulacijo še bolj intenzivira. Dodana teža še posebej pride do izraza v seksu, ko vsak, tudi najmanjši premik telesa, utež potegne bradavico navzdol in stimulira. Popolnim začetnikom se priporoča, da začnejo z lažjimi utežmi in postopoma dodajajo težo, da se telo navadi na ta tip stimulacije.

Sponke z verigo
Fetish Fantasy – Štipaljke s regulatorom na navoj

Sponke, medsebojno povezane z verigo, so ena izmed klasik v scenarijih bondage. Veriga, poleg dodatka teže na sponkah, omogoča tudi lahko trzanje in vlečenje kot obliko sočasne stimulacije obeh bradavic. Poleg tega se bo veriga z vsakim premikom telesa premikala in njena teža bo dodatna stimulacija.

Črpalka za bradavice
Lit-Up - Nipple Suckers

Za razliko od sponke, ki na bradavico izvaja mehanski pritisk, črpalka na bradavici drži s pomočjo sesalnega mehanizma, ki hkrati spodbuja dovod krvi v bradavico in jo naredi bolj občutljivo ter erektno. Kot pri vseh drugih črpalkah, ki služijo povečanju spolnega užitka, uporabljajte pritisk, dokler se počutite prijetno. Mnoge črpalke za bradavice prihajajo z vključenim krogelnim vibratorjem, ki z vibracijami stimulira erektno bradavico, kar je odličen dodatek k doživetju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.