Vodnik za začetnike – Fleshlight masturbatorji

Fleshlight masturbatorji so najpopularnejše erotične igračke za moške na svetu in pravi kulturni fenomen. S Fleshlight masturbatorjem se je začela prava seksualna revolucija moškega zadovoljstva. To so odlično oblikovane erotične igračke, narejene iz materialov, ki so varni za telo in na dotik neverjetno realistični.
Fleshlight masturbatorji se pojavljajo v številnih različnih modelih, zaradi česar so sposobni zadovoljiti vsak okus. Le oblika in skrb za njih se med njimi ne razlikuje. In prav to želimo v tem članku pojasniti.

Sestava Fleshlighta

Vsak Fleshlight je sestavljen iz ohišja, ki spominja na baterijsko svetilko (po čemu je tudi dobil ime), in notranjega vložka.

Notranji vložek

Notranji vložek je narejen iz patentiranega Fleshlightovega Super Skin materiala, ki je na dotik mehak in realističen. Preprosto se ga da izvleči iz ohišja, čeprav ga stranske gube čvrsto in stabilno držijo v njem med samo uporabo, saj ustvarjajo nekakšne zračne komore. Notranji vložek je sam po sebi preveč prožen, da bi se ga dalo uporabljati brez ohišja.
Fleshlight se pojavlja z različnimi notranjimi vložki, katerih zunanji deli so lahko realistični odlitki vagine, ust, anusa ali so popolnoma stilizirani. Prav tako obstaja ogromno število različnih tipov notranjih tekstur, ki omogočajo različna trenja ob penetriranju.
Notranje teksture so lahko manj ali bolj intenzivne. Izrazitejše gube in izbočenja, raznolike komore in nenadna zoženja karakterizirajo intenzivnejše teksture, medtem ko so tiste manj intenzivnejše bolj enoličnega in pravilnega kanala, brez večjih nihanj in podobne širine skozi celotno dolžino.

Ohišje

Čvrsto plastično ohišje stabilno drži mehak notranji vložek na mestu med samo uporabo in shranjevanjem. Ohišje je iz dveh pokrovov. Ko sta oba zaprta, je notranji vložek zaščiten pred prahom in ostalo umazanijo, kakor je tudi shranjevanje samega Fleshlighta bolj diskretno.
Odpiranje večjega pokrova omogoča uporabo in tudi odstranjevanje notranjega vložka med čiščenjem, medtem ko zadnji pokrov regulira občutek sesanja, ki se zgodi zaradi ustvarjenega vakuuma v kanalu. Ko je pokrov popolnoma zaprt, pri uporabi Fleshlighta pride do vakuuma, zaradi česar z odmikanjem erotične igračke pride do močnejšega občutka sesanja, ki stimulacijo krepi. Pokrov ima navoj, ki z odvijanjem slabi vakuum, kar vam ponuja popolnoma osebno spolno izkušnjo.

Nasveti za uporabo

Pri uporabi Fleshlighta se poslužujte samo lubrikantov na vodni osnovi. Tisti na bazi olja ali silikona lahko poškodujejo material, kakor tudi povzročajo lepljivost površine igračke. Ob večkratni uporabi takšnega lubrikanta material prične izgubljati na kvaliteti, zaradi česar se lahko otrdi in postane manj prožen. Pride lahko do razpok in posledičnega uničenja celotnega notranjega vložka.
Količina potrebnega lubrikanta je odvisna od modela, ki ga uporabljate. Pravilnejše teksture notranjega vložka z manj izrazitimi izboklinami, zoženji in širjenji zahtevajo manj lubrikanta, kakor ga je tudi redkeje potrebno ponovno nanašati.
Intenzivnejše teksture z več različnimi izboklinami potrebujejo večje količine lubrikanta, saj morajo biti vse te izbokline prekrite s slojem lubrikanta. Zraven večjih količin lubrikanta, takšne teksture pomenijo tudi zahtevnejše čiščenje. Vse sledi uporabe boste morali iz rež očistiti s prsti.
Če želite uživati v še bolj realističnem občutku ob uporabi Fleshlighta, lahko notranji vložek pred uporabo zagrejete do temperature telesa. Namočite ga v lonec tople vodo in pustite namakati 10 minut ali uporabite Fleshlight Sleeve Warmer. Za boljšo izkušnjo lahko v vodi prav tako zagrejete še lubrikant.
Če želite svoj Fleshlight spremeniti v prostoročni masturbator, ga namestite med vzglavnike na postelji ali kavču ali uporabite kakšen kos specializirane opreme, ki je narejen točno za Fleshlight, zraven Fleshlight Shower Mount.

Čiščenje

Fleshlightov patentirani Super Skin material še vedno velja za skrbno zaupno tajnost, medtem ko so drugi podobni realistični materiali znani. Super Skin ob odgovorni skrbi zagotavlja dolgotrajno uporabo.
Fleshlight je narejen iz zelo dolgotrajnega materiala, vendar je za dosego dolge življenje dobe potrebno preprečiti pojav bakterij ali plesni. Masturbator je nujno očistiti po vsaki uporabi. Plesen nastane, ko je notranji vložek izpostavljen vlagi (ostanek sperme ali lubrikanta), torej ko masturbator ni popolnoma suh pred shranjevanjem.
Pravilno čiščenje Fleshlighta:
• Odstranite notranji vložek iz ohišje in sperite notranjost kanala v mlačni vodi. Odprtino na dnu prekrijte z dlanjo, kanal napolnite z vodo in z drugo roko zaprite odprtino na vrhu. Vse skupaj pretresite in ponovno sperite.
• Sperite tudi zunanji del notranjega vložka.
• Notranji vložek podrobneje očistite z izopropilnim alkoholom ali Fleshlightovim sredstvom za čiščenje. S tem boste uničili bakterije in preprečili nastanek plesni.
• Za čiščenje ne uporabljajte običajnega mila in sredstva za čiščenje, saj zadržujeta olja, ki lahko poškodujejo material.
• Po čiščenju pustite, da se notranji vložek popolnoma posuši, in ga nato posipajte s Fleshlightovim praškom za vzdrževanje igračke.

Nasvet:
Notranji vložek lahko napudrate tako, da ga vstavite v vrečko z zaklopom, v katero nasipate puder. Vrečko zaprite, pretresite, obrnite notranji vložek navzven in postopek ponovite. Tako boste lahko prepričani, da je celotna površina masturbatorja prekrita s pudrom in zaščitena. Na tak način lahko shranjujete vse svoje Fleshlight notranje vložke, saj ne bodo izpostavljeni vlagi, prahu, umazaniji in ostalim zunanjim vplivom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.