Vodnik za začetnike – We-Vibe

We-Vibe

Ko omenimo vibrator, večina pomisli izključno na žensko samozadovoljevanje. Skozi leta so nastali vibratorji za pare, ki se uporabljajo med ljubljenjem. Najbolj poznana in največkrat prodana igračka na svetu, za pare, se imenuje We-vibe in danes pišemo o njej.

L.2008 je podjetje Standard Innovations prvič predstavil vibrator za pare, pod imenom We-Vibe, igračka v obliki črke “C”, je namenjena uporabi med spolnim odnosom. Od tega trenutka izraz vibrator, v spolnem življenju parov dobi povsem drug smisel.

V zadnjih dveh letih je znamka We-Vibe presegla samo sebe. Začenši s celotnim anatomskim preoblikovanjem, preoblikovanjem materiala, pa vse do top ideje z aplikacijo za mobilne naprave, ki omogočajo upravljanje te zanimive igračke preko mobilne aplikacije.

Do sedaj je We-vibe izdal že 8 različnih modelov, We-vibe vibratorjev za pare (We-vibe, We-vibe 2, We-vibe 2 Plus, We-vibe 3, We-vibe Classic, We-vibe 4, We-vibe 4 Plus, We-vibe Unite in We-vibe Sync).

Ponljiva baterija, ki jo imajo vsi modeli, nudi vrhunske vibracije skozi zelo dobro optimizirano delovanje baterije. Polnilec obenem služi tudi kot škatla za shranjevanje, sama igračka nima reže za kabel, saj se polni indukcijsko – s polaganjem na polnilec, s tem omogoča zelo natančno čiščenje, ter uporabo tudi v kadi.

Vsi modeli so izdelani iz 100% medicinskega silikona, najvišje kakovosti, so popolnoma vodoodporni, ter vsebujejo dva elektromotorja, ki nudita različne načine vibracij.

We-vibe 4 Plus omogoča namestitev dodatnih načinov vibracij, preko aplikacije za mobilne naprave. We-vibe 4 Plus je združljiv z Bluetooth Smart Ready (Bluetooth 4.0) napravami, vključno z iPhone (4S/iOS7 ali novejši), ter Android napravami (OS 4.3 ali novejši). Par klikov in software je nameščen in vam omogoča neskončne trenutke užitkov med seksom ali pa na drugem koncu sveta.

We-Connect aplikacija prinaša dva nova načina izključno za We-Vibe Sync – Beat in Touch. Zaradi zvočnega senzorja, v načinu Beat bo naprava vibrirala v vzorcu glasbe ali zvoka okoli vas (kot glas vašega ljubimca). V načinu Touch lahko prilagodite vzorce vibracij za obeh motorjev z uporabo enega ali dva prsta.

Kako uporabljati

We-vibe je zasnovan za reševanje pogoste težave pri parih in to je pomankanje stimulacije klitorisa, med seksom. Igračka se vstavi v vagino, ter zaradi posebne oblike črke “C”, zajame tudi G-točko in klitoris Obenem pa pušča dovolj prostora za penetracijo, v kateri oba partnerja enako uživata v prijetnih vibracijah, ki jih je mogoče regulirati glede na vrsto in intenzivnost.

we-vibe-libido

Sebe in igračko namažite z vodnim lubrikantom, ter jo vstavite v vagino, partnerjev penis penetrira poleg We-vib-a, ki nudi nenadomestljive vibracije njej in njemu, med spolnim odnosom. Pred in po vsaki uporabi, igračko dobor očistite v mlačni vodi, z blagim šamponom, ter jo pred shranjevanjem dobro osušite.

We-Vibe, seveda lahko uporabljate tudi med samostojnim mastrubiranjem in zagotovo ne boste razočarani, nad številnimi, močnimi načini vibracije.

Vnesite svežino in novost v vajino razmerje, ter uživajte z vrhunskim We-vibe vibratorjem za pare.