Priročnik za začetnike – Vibratorji za pare

Priročnik za začetnike – Vibratorji za pare

Pod skupnim imenom vibratorji za pare razumemo celoten niz vibrirajočih igrač, ki so jim skupne značilnosti, da se, kot pove že ime, primarno uporabljajo v paru.

Vendar je treba na začetku opozoriti – vse vrste vibratorjev za pare se lahko uporabljajo tudi samostojno pri masturbaciji, tako pri ženskah kot pri moških. Poleg tega se vse spolne igrače na splošno lahko uporabljajo v paru, s čimer lahko odklenete povsem nove senzacije in odkrijete drugačne dražljaje. Nekatere naprave so posebej izdelane tako, da izboljšajo predigro in seks z dodajanjem vibracij točno tam, kjer jih takrat potrebujemo, ali pa omogočajo senzualno nudenje užitka partnerju ali partnerici z različnimi vrstami ločenih kontrol.

Vibracijski penis prstan
Adam & Eve – Rechargeable Couples Penis Ring

Eden najbolj priljubljenih vibratorjev za pare je vibracijski penis prstan – gre za preprost, a učinkovit način dodajanja stimulacije klitorisa med penetracijo in hkrati odložitve ejakulacije zaradi pritiska prstana na penis.

C vibrator
We-Vibe Sync

Vibrator, zasnovan za nošenje v vagini med penetracijo (s penisom ali dildom), da se izboljša stimulacija klitorisa med penetracijo, kar je najpogostejši razlog za izostanek orgazma med seksom pri ženskah. Ker je oblikovan kot črka C, en krak prečka klitoris in ga stimulira, drugi pa je vstavljen, pri čemer pušča dovolj prostora za penetracijo. Poleg dodajanja vibracij za užitek obeh partnerjev, C vibrator zagotavlja tudi tesnejši občutek za oba.

Vibracijska jajčka
Jopen Amour - Vibrirajoče jajce z daljincem

Preverjeni klasik v parnerski igri, vibracijsko jajce je idealno za razširitev spolnih obzorij – dobesedno. Ker se nosi v vagini, upravljanje pa je preko daljinskega upravljalnika ali aplikacije, je idealno za uporabo v javnosti (kot so kino, klub, restavracija…) kot vznemirljiva predigra. Na splošno je odlično za ženske, ki želijo raziskati stimulacijo vagine brez poudarka na obsegu igrače v penetraciji (kakršnega nudijo klasične penetracijske igrače, kot so dildi ali vibratorji), kar je lahko idealen dodatek k masturbaciji ali oralnemu seksu.

Vibrator za prst
Fifty Shades of Grey – Secret Touching Finger vibrator

Vibrator za prst je majhen in diskreten, a močan spremljevalec pri draženju zunanje erogene cone v predigri, popoln za stimulacijo klitorisa med penetracijo. Specifična zasnova vključuje zanko, s katero je naprava stabilno nameščena na prstu, ne glede na to, kako spolzki so, tako da je stimulacija z vibracijami vedno na dosegu roke.

Igrače z daljinskim upravljanjem ali možnostjo kontrole preko aplikacije
Satisfyer - Sexy Secret Panty Vibrator

Daljinsko upravljanje ali upravljanje preko aplikacije naredi vsako vrsto igrače pravo igračo za pare – poleg zgoraj navedenih lahko to vključuje tudi vse druge vrste vibratorjev, pa tudi masturbatorje ali analne stimulatorje. Zelo preprosto – ena stran je prepustila uživanje v igrački, medtem ko druga nadzoruje delovanje motorja, povečuje ali zmanjšuje intenziteto po lastni presoji in jo uporablja kot močan dodatek v svojem arzenalu.
Igrače z aplikacijo so idealne tudi za partnerje v razmerjih na daljavo, kjer intimni trenutki dobijo povsem novo dimenzijo, ko ob sextingu ali klicu lahko na tako neposreden način upravljamo partnerjev užitek, ne glede na to, kako daleč smo.

Vibratorji za pare so idealna prva postaja za nakup pri parih, ki razmišljajo o uvajanju spolnih igrač. Gre za manjše, diskretne naprave, ki so zelo vsestranske v svoji uporabi v predigri in med seksom, tako da burijo domišljijo še dolgo po nakupu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.