Priročnik za začetnike – C vibratorji

Priročnik za začetnike – C vibratorji

Posebna vrsta vibratorjev za pare, C vibratorji, so oblikovani za uporabo med penetracijo. Zahvaljujoč njihovi obliki (kot črka C) se stabilno in diskretno pozicionirajo v vagino, ob tem pa pustijo dovolj prostora za penetracijo.

Zaradi tega je stimulacija klitorisa z vibracijami konstantna ne glede na tempo in premikanje med penetracijo, tudi pri menjavi položajev. Ker je nezadostna stimulacija klitorisa pogosto glavni razlog za izostanek orgazma pri ženskah med seksom, so ti vibratorji (za zdaj) najučinkovitejša rešitev.

Poleg tega vstavljeni del, čeprav ozek ali tanek, zagotavlja ožji občutek za oba partnerja, kar lahko prinese dodaten užitek.

Kako izbrati

Ta vrsta vibratorjev ima zelo podoben dizajn in velikosti – gre na splošno za manjše modele z vstavitvenimi deli, ki so ožji in krajši. Njihov primarni cilj je stimulacija z vibracijami in zagotavljanje boljše stimulacije klitorisa in G-točke, ne da bi bili preveliki (sicer penetracija s penisom ne bi bila možna).

Posebno pozornost namenite dizajnu – ker smo vsi različni in nam ustrezajo različne stvari, dizajnerske rešitve ne bodo univerzalno idealne za vse. Nekateri modeli imajo razširitve na vstavitvenem koncu, zaradi česar bodo stabilnejši, drugi so bolj ravnih oblik, enakomerne širine, zaradi česar bodo bolj diskretni, a lahko tudi lažje zdrsnejo ven med penetracijo.

En od najpomembnejših dejavnikov pri izbiri poleg dizajna je zagotovo način upravljanja – ali se upravlja s tipko neposredno na napravi, z daljinskim upravljalnikom ali preko aplikacije na mobilnem telefonu? Daljinski upravljalnik je odlična rešitev za enostavno in hitro spreminjanje tempa ter izklapljanje, če ste zelo občutljivi po orgazmu, medtem ko aplikacije ponujajo edinstveno personalizacijo po vaših potrebah, kot so ustvarjanje lastnih vzorcev vibriranja ali daljinsko upravljanje.

Kako uporabljati

Vstavitveni krak je manjši in ožji, medtem ko krak, ki med uporabo stimulira klitoris, običajno ima večjo kontaktno površino. Na manjši krak nanesite lubrikant in ga vstavite v vagino, nato pa penetrirajte s penisom ali dildom.
Satisfyer Pro 4 Couples

Če se prvič srečujete z vibratorjem, priporočamo, da pred samo penetracijo preizkusite učinek vibracij na klitorisu in penisu, da občutek ne bi bil preintenziven.

C vibratorji so bodisi fleksibilni ali imajo premične točke, ki omogočajo prilagajanje vaši anatomiji. V idealnem primeru naj bo zunanji krak čim tanjši za nemoteno uporabo, na primer v misijonarski pozi, oblika notranjega kraka pa določa, kako stabilno bo vibrator ostal na mestu. Določeni modeli imajo na notranjem kraku tudi razširitev, ki med penetracijo učinkoviteje stimulira G-točko.

Edinstvena zasnova teh vibratorjev vam omogoča zelo vsestransko uporabo – poleg med penetracijo nudijo odlično stimulacijo klitorisa med felacijo in jih lahko nosite v vagini pod spodnjicami za seksi scenarije na javnih mestih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.