Nudite mu nepozaben oralni seks

Nudite mu nepozaben oralni seks

Zadovoljitev penisa z ustnicami in jezikom zgleda, kot zelo preprosto opravilo – a spet, katerega koli moškega vprašate vam bo povedal, da obstaja dooooober in manj dober oralec in pa tudi tak, ki jim še danes naježi kožo ter oblije s strahom.

Pa preučimo, katere majhne razlike lahko naredimo z našim jezikom in ustnicami in obvladajmo enkrat za vselej, te starodavne spretnosti – brez obzira ali se odločimo, da bomo uporabili naše moči za dobro ali zlo.

Segrevanje s pogovorom

Če ste v sveži novi vezi ali pa se komaj odločate za vajo oralnih tehnik, se predhodno dobro pogovorite z moškim o nekaj stvareh.

Najprej o tem, kakšna je njegova politika o požiranju (enim je vseeno, enim je požiranje zelo seksi, nekateri tega ne marajo) in tudi vi povejte, kaj želite in kaj ne. Ko sta že na tej temi, se dogovorite, kam naj mu pride, če ne v usta – na prsi, trebuh?

Najboljše poze

Najbolj občutljiv del penisa (seveda, poleg glavice same), ki zasluži največ pozornosti s strani jezika, je frenulum – skupek kože na spodnji strani glavice. Zato je dobro izbrati položaj, pri katerem ga bo vaš jezik direktno stimuliral, oziroma, kjer je pozicija jezika na spodnji strani penisa.

Na primer, on lahko stoji, medtem ko vi klečite; on leži in vi čepite ali sedite pri njegovih nogah. Neke standardne poze, kakor je 69, so pravzaprav slabe za popolni fokus na frenulum, ker je jezik na nasprotni strani glavice.

Če mu zares želite nuditi nepozaben oralec mu prepustite kontrolo v položaju, ki olajša tudi izvedbo globokega grla. Lezite na posteljo in imejte glavo malo preko roba, tako, da je nagnjena proti tlom.

Ta položaj omogoča, da gre penis globje ter mu omogoča, da sam izbira hitrost in tempo, ki mu odgovarja. Če želite preprečiti globoko grlo primite penis z roko in tako zmanjšate globino penetracije. To pozo je vsekakor dobro poskusiti, če si medsebojno zaupate in ste bolj izkušeni.

Predigra

Veliko ljudi vzburja ideja strastvenega oralca, ki se začne istočasno z odpiranjem zadrge, a tančica prikritega pričakovanja je dober recept za nepozabno doživetje.
Šepetajte mu poredne stvari na uho, pojdite s prsti čez ritko ali pa potipajte hrib na hlačah. Ko dosežete zadovoljujoč nivo počasi odprite zadrgo in zelo počasi vključite jezik v igro.

Umetnost draženja z ustnicami brez uporabe jezika

Pred prvim kontaktom s penisom, z jezikom navlažite ustnice. Kot tudi pri klitoritisu je suh dotik = veliko trenje = au, au, au.

Ko rečemo da, na začetku ne uporabljate jezika, mislimo, da se strateško izogibate dotikanja jezika z glavico – uporabljajte jezik po mili volji po ostalem penisu in modih, glavico pa stimulirajte samo z vlažnimi ustnicami.

Brez dlake na jeziku

Jezična tehnika je razlika med povprečnim »meh« oralcem in fantastičnim, tistim, o katerem se govori vnukom in zaradi katerega se na roko tetovira »Sanja 4ever«.

Kot tudi pri drugih seksualnih stvareh je nemogoče nabrati nekaj stvari, ki bodo vedno in povsod delovale, ker je glavina odličnega seksualnega doživetja odvisna o poslušanju druge osebe.

Z opazovanjem njegovih reakcij vemo, kaj mu odgovarja in kaj ga ne gane in to naj vodi našo misijo. Testirajte naslednje:

• S sproščenim jezikom pojdite od korena penisa do glavice, pri glavici pa jezik držite pri miru in z vrhom jezika dražite frenulum in odprtino uretre

• S prsti stimulirajte moda in rahlo vlačite kožo pri bazi penisa navzdol. Kožico držite z eno roko, z drugo ga masturbirajte, z ustnicami pa nudite oralni seks.

• Ko nudite globji oralec in so vaša usta bližje korenu penisa ga čvrsto objemite z ustnicami in pri odmikanju sesajte penis, tako da se ustvari močan vakuum

• Več časa posvetite samo frenulumu in glavici. Glavica je toliko občutljiva, da je fokus nanjo dokazano najboljša bližnjica do ejakulacije

• Če smo že pri tem, če se vam zdi, da oralec traja dolgo časa in ga želite hitreje privesti do orgazma, imamo za vas tri besede: gla vi ca.

• Poskusite različne kote pri sesanju penisa – drugačen pritisk na sramno kost je tudi lahko seksualno zelo zanimiv, a tega ne delajte hitro, da ne pride do zloma penisa

Igrajte se z rokami

Oralni seks je odličen z ročnim delom, stimulacijo prostate in draženjem drugih erogenih con.

Karkoli izberete, kot dodatek oralcu, je princip vedno isti – glejte njegove reakcije in če reagira dobro nadaljujte in intenzivirajte to.

• Varirajte. Izmenjujte hitrost in ritem ter globino in moč

• Poigravajte se z različnimi vrstami stimulacije, ližite senzualno, poljubljajte igrivo, sesajte in rahlo dražite.

• Vključite tudi roke – enkrat lahko masturbirajte, medtem ko so usta na glavici, drugič lahko dražite moda ali se igrate z ritko.

• Medtem ko imate usta na glavici, z eno roko objemite penis okoli baze. Lahko ga masturbirate tradicionalno (gor-dol) ali roko spiralno vrtite okoli penisa (kot da vozite motor)

• Poskusite to tudi z dvema rokama, s tem, da eno vrtite v smeri urinega kazalca, drugo pa obratno – ta močna tehnika lahko prinese odlične rezultate, a ključno je, da poslušate njegove reakcije in začnete nežno

• Pokažite mu, da tudi vi uživate, ko njemu nudite užitek (lahko mu rečete kaj seksi o tem, koliko ste vzburjeni ali pa začnete masturbirati)

Pazite na zobe

Penisov sovražnik številka 1 v ustih so zobje. Nič ne more hitreje in boljše prekiniti drugače srečen in vesel oralec kot oster zob na glavici ali pregrob ugriz kjerkoli na tem področju.

Kot vhoda penisa igra veliko vlogo pri tem kje in kako bo pozicija penisa v odnosu na zobe, tako, da je na vašem moškem, da vam pove in se prilagodi, če ga kaj moti.

Sprostite se in se prepustite

Oralni seks kot tudi vsa druga seksualna doživetja potrebujejo sproščenost in popolno prepustitev in pred vsem to, da uživamo.

Partnerjev užitek je zelo močan seksualni stimulans in prav dejstvo, da mu to mi nudimo je lahko vklop vašega osebnega užitka in prepustitve.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.