Kako izbrati masturbator Fleshlight

Kako izbrati masturbator Fleshlight

Masturbatorji Fleshlight so najbolj priljubljene igrače za moške po vsem svetu, s milijoni prodanih primerov od svojega začetka leta 1996. Od takrat so izdelali stotine najrazličnejših modelov za ultimativno uživanje in, če iščete svoj prvi Fleshlight, obstaja velika možnost, da ne boste vedeli, kje začeti.
Ponujamo vam vodič, ki bo na kratko pojasnil bistvene razlike in vam olajšal izbiro glede na vaše specifične želje in preference.

Najboljši cenejši Fleshlight

Izraz “Fleshlight” je postal sinonim za masturbator, navdihnjen z obliko ročne svetilke (ang. flashlight) dolžine približno 25 cm in premera 10 cm na najširšem delu, vendar ponudba vključuje tudi številne druge modele različnih oblik in cen.

Eden izmed najbolj priljubljenih modelov Fleshlight je Flight Pilot, manjših dimenzij, lažji in dostopnejši, vendar z izrazito dinamično in čutno notranjo teksturo.

Drugi dostopnejši modeli Fleshlight vam nudijo isti preverjeni material Superskin z izjemnimi lastnostmi, najpogosteje v manjšem in lažjem ohišju. Posebej priljubljeni so modeli Quickshot, odprti na obeh koncih, katerih manjše dimenzije so idealne za shranjevanje in potovanja, in so še posebej primerni za uporabo v paru.

Odlašanje ejakulacije

Redna uporaba masturbatorja Fleshlight vam pomaga prepoznati znake bližajočega se orgazma pri intenzivni stimulaciji, s čimer se učite odlašati ejakulacijo in postajate boljši ljubimec. V nasprotju s seksom ste tukaj popolnoma v nadzoru in lahko kadarkoli prenehate in ponovno začnete (t.i. edging) ali takoj spremenite tempo. Za to vrsto treninga so najboljši modeli z izjemno stimulativno notranjo teksturo, saj se domneva, da če se naučite nadzirati pri tako intenzivni stimulaciji, boste to lahko počeli tudi med seksom.

Stamina Training Unit je zasnovan posebej za učenje odlašanja ejakulacije, kjer zaporedja neustavljivih kroglic v kombinaciji z ozkim premerom zagotavljajo izjemno intenziven dražljaj. Z uporabo STU-ja boste s časom in vadbo naučili, kdaj je treba spremeniti tempo, prekiniti in ponovno začeti, in s tem odlašati orgazam.

Najintenzivnejši kanali

Najintenzivnejše kanale tvorijo skrbno oblikovane komore, ki se razlikujejo po notranjem premeru, vrsti teksture, smeru teksture itd. – tako se vsak del penisa stimulira na drugačen način, pri penetraciji pa pride do intrigantne izmene dražljajev. Pri takih kanalih je vsaka sprememba hitrosti, tempa ali globine penetracije izjemno izzivalna in vznemirljiva ter vam nudi drugačen dražljaj.

Stoya Destroya – eden najbolj priljubljenih Fleshlightov sploh, odličen notranji kanal, prepleten z različnimi teksturami.

Riley Reid Utopia – stalna, zelo raznolika stimulacija po celotni dolžini penisa, medtem ko dva ozka obroča zagotavljata intenziven občutek molženja penisa, odlično tudi za trening odlašanja ejakulacije.

Emily Willis Squirt – izjemno raznovrstno strukturiran kanal z množico velikih izboklin in zožitev je odličen za intenzivno stimulacijo glavice.

Mia Malkova LVL Up – neverjetno dinamičen notranji kanal, ki se začne s stiliziranimi “pipci”, dopolnjenimi z izbočenimi krogi v omotičnem spiralnem dizajnu, ki vas pusti brez sape, sledijo intenzivni in čvrsti obročasti vzorci.

Enotni kanali

Kanali, kjer se ponavlja ista tekstura po celotni dolžini, s čimer mislimo na ponavljajočo se teksturo enakega premera in oblike, so idealni za moške, ki pri masturbaciji preferirajo počasnejši tempo, postopno pot do vrhunca in odlašanje užitka.

Stamina Training Unit – klasičen z razlogom. Idealen za dolge seanse in učenje odlašanja ejakulacije.

Fleshlight Vibro – še bolj enoten kanal z ožjim vhodom in širšim, pravilnim notranjim kanalom z dodatkom vibracij.

Najožji kanali

Ker je Fleshlight narejen iz mehkega in prilagodljivega polimera, boste lahko uporabljali tako ožje kot širše kanale ne glede na velikost penisa, vendar širina kanala vpliva na intenzivnost dražljajev in izraženost teksture. Bolj ko je kanal ožji, intenzivnejša je stimulacija.

Večina standardnih Fleshlightov ima enak notranji premer, obstajajo pa tudi taki, ki so opazno ožji, zato nudijo intenzivno, močnejšo stimulacijo in so idealni za moške z manjšim obsegom penisa ter tiste, ki iščejo močnejši dražljaj.

Abella Danger Danger – eden najožjih in najintenzivnejših Fleshlightov, idealen za ožji penis in izkušene uporabnike, ki iščejo izziv in intenzivnejši dražljaj.

Jessica Drake Heavenly – eden najožjih Fleshlightov, z deli, ki se zožajo na vsega 0,7 mm, idealen za ožji penis in ljubitelje občutka tesne, intenzivne penetracije.

Jenna Haze Obsession – širši, blažji kanal postopoma se vse bolj zožuje, medtem ko odlične izbokline, usmerjene proti glavici penisa, nudijo neverjetno stimulativni odpor.

Elsa Jean Tasty – zelo ožji kanal, z eno najintenzivnejših tekstur, zlasti v prvi polovici, kar je idealno za krajše penise.

Najširši kanali

Širši kanali so odlični za moške z večjim obsegom penisa, kot tudi za tiste, ki iščejo blažji dražljaj in dolge seanse.

Kendra Sunderland Angel – čeprav gre za zelo dinamičen, kompleksen kanal z različnimi komorami, Angel zagotavlja presenetljivo blago stimulacijo in je idealen za moške s širšim penisom.

Angela White Indulge – blag kanal, napolnjen z valovitimi in kroglastimi strukturami, je odličen za tiste, ki uživajo v dolgih seansah.
Dillion Harper Crush – prva polovica kanala je širša, na sredini pa je zožitev v obliki obroča, kar ta kanal naredi popoln za draženje glavice in odlašanje ejakulacije.

Modeli, ki nudijo najbolj realistično izkušnjo

Čeprav je material Superskin popolnoma realističen na dotik, lahko oblikovanje kanala zagotovi neverjetno dobro izkušnjo, ki pa ne spominja nujno na občutke, ki jih nudijo naravna vagina ali anus.

Nekateri modeli so posebej zasnovani tako, da posnemajo občutek prave stimulacije vagine, anusa ali oralnega seksa:

Kendra Sunderland Angel – širši kanal, teksture so izrazite, vendar ne preintenzivne.

Brandi Love Heartthrob – enoten kanal z blago valjkasto strukturo zagotavlja enakomerno stimulacijo po celotni dolžini penisa.

Boost Blow – senzacionalno realistično izkušnjo oralnega seksa, inovativen notranji kanal, po katerem je serija Boost postala takojšnja svetovna uspešnica.

Dillion Harper Crush – blaga, a raznolika tekstura in nekoliko večja širina v kombinaciji s strateško postavljenim zoženjem za izjemno stimulacijo glavice zagotavlja odlično realistično izkušnjo vaginalnega seksa.

Najbolj priljubljeni modeli Fleshlight

Tako na svetovnem trgu kot pri naših kupcih – neprekosljivi vladarji scene Fleshlight so Stamina Training Unit, Flight Pilot in iz linije Fleshlight Girls, Stoya Destroya.

Dodatna oprema

Izvlecite še več užitka iz vašega Fleshlighta! Naši favoriti:

Sleeve Warmer – grelnik kanala, ki v nekaj minutah segreje notranjost na realistično temperaturo 40°C. Kompatibilen je z Fleshlightom in vsemi podobnimi masturbatorji ter strokerji.
Shower Mount – uporabljajte Fleshlight popolnoma svobodno, brez uporabe rok! Najenostavnejši in najdostopnejši način za uporabo brez rok.
Fleshlight On A Mission – razred zase, premium. Ponuja popolnoma realističen občutek misijonarskega seksa.
Universal Launch – uporaba brez rok z možnostjo izbire hitrosti in dolžine gibanja Fleshlighta. Brutalen naprava za vse ljubitelje Fleshlighta.

Najboljši modeli za darilo

Če kupujete darilo, so idealna izbira prav nekateri od zgoraj omenjenih najbolj priljubljenih modelov, medtem ko superpopularni STU lahko kupite tudi v darilnem paketu z vsem potrebnim za prvo uporabo in praktičnim dodatkom za uporabo brez rok – Stamina Training Unit Value Pack.

Ljubitelji vibracij bodo navdušeni nad Fleshlight Vibro, tisti, ki preferirajo klasiko, pa bodo uživali v Quickshot Stamina Training Unit.

Na koncu, upoštevajte, da ima vsak od nas individualne želje in potrebe, vendar je Fleshlight vrhunski masturbator in ne glede na to, kateri model izberete, boste doživeli vrhunsko izkušnjo in velik užitek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.