10 stvari ki jih niste vedeli o ščegetavku

egetavku

Če bi bili turistična agencija, bi ga predstavili, kot »mali del telesa za velik užitek« če pa sestavljamo knjigo iz biologije za sedmi razred bi ga klicali »dražica«.

Ali skriva ta izboklina, ki kvari vizualno podobo drugačno simetrične nožnice še kakšno skrivnost?

1. Vsi smo drugačni

Kot ne obstajati dve isti snežinki, ne obstajata niti dva ista ščegetavčka. Nekateri so majhni, drugi večji, nekateri globoko »zakopani« (pokriti s kožico), drugi so manj sramežljivi.

2. Ampak vsi reagiramo isto

Direkten dražljaj s prstom, seksualno igračko, penisom … na ščegetavček brez lubrikacije je grozen.

3. Živčni ščegetavček

V klitoritisu se nahaja približno 8.000 živčnih končičev, v penisu jih je 4.000. Kar pomeni, da je ščegetavček veliko večji živec od penisa, zato previdno.

4. Njemu je samo do seksa

Za razliko od drugih erogenih con na telesu, kot so bradavice, ušesa in podobno, ima klitoritis v mislih samo eno misijo – zadovoljstvo. Vse druge erogene cone imajo tudi drugo, manj seksi misijo, a klitoritis je tam samo zaradi vašega zadovoljstva.

5. Klitoritis do G-točke

Tako je, on je mnogo več od majhne kože, ki se ponosno nahaja nad sramnimi ustnicami. Izpod površine je njegovo telo v obliki črke V in seže vse do G-točke. Zato je orgazem s hkratno stimulacijo G-točke in ščegetavčka toliko bolj eksploziven in privede do ženske ejakulacije.

Odkrijte ga s pazljivo koordinacijo prstov ene in druge roke, prstom in ustnicami ali rabbit vibratorjem.

6. Vse to je isti k…c

Klitoritis in penis sta pravzaprav eno in isto. Do 12. tedna imajo dojenčki obeh spolov enako genitalno tkivo in šele po 12. tednu se začnejo oblikovati različni spolni organi.

Kar pomeni, da vsi začnemo na istem mestu in da sta penis in ščegetavček narejena iz istega materiala.

7. To je resno isti k…c

Ne samo, da sta iz istega materiala, ampak sta si zelo, zelo podobna. Klitoritis tudi ima glavico, kožico, erektilno tkivo in zelo kratko telo. In to ni vse – ko se vzburi, nabrekne.

8. Tajming

Klitoritis je za razliko od svojega moškega para, dizel in potrebuje nekaj časa, da se zagreje in končno vžge. Bolj točno, po nekih ocenah večina potrebuje 20-25 minut predigre, stimulacije, a nekateri dvakrat več.

9. Za devetimi gorami

Zelo pogosto pri penetraciji klitoritis ni najbolje stimuliran, da bi ženska doživela orgazem. Nove študije dokazujejo, da je poleg položaja pomembna tudi oddaljenost klitoritisa od vhoda v nožnico, ko je klitoritis dlje je manjša verjetnost, da se ga moška sramna kost pri penetraciji dotika.

Temu problemu se izognete s penis prstanom z vibratorjem, ki nudi ščegetavčku veliko pozornosti ali izberite vibrator za pare, ki stimulira notranjost vagine, sramna usta in klitoritis istočasno.

10. Coital alignment technique

V različnih pozah lahko ščegetavček stimuliramo z različno intenziteto, a najbolj se je izkazala tehnika CAT- coital alignment technique. V misijonarskem položaju se mora moški prilagoditi tako, da je baza penisa direktno na ščegetavčku, kar doseže z dviganjem ženske zadnjice z blazino ali podobnim.

V tem položaju se penetracija doseže z nihanjem, tako da je klitoritis stimuliran s trenjem baze in sramne kosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.