Vodnik za začetnike – vibrirajoča jajčka

Vodnik za začetnike – vibrirajoča ljubezenska jajčka

Vibrirajoča jajčka so majhni in diskretni vibratorji jajčaste oblike, dimenzij 2-7 cm, namenjeni notranji uporabi, primerni pa so tudi za zunanjo stimulacijo klitorisa. Posebnost je način upravljanja – daljinski upravljalnik ali upravljanje preko aplikacije, kar pomeni, da so (poleg samostojne uporabe brez dotikanja kontrol) popolni za uporabo v paru, kjer lahko nadzor nad svojim užitkom prepustite partnerju, s čimer odpirajo vrata za senzualno branje znakov in dajejo možnost, da postanejo maestro vašega orgazma.

Poleg tega njihov diskreten dizajn in upravljanje ter običajno tihi motorji omogočajo, da so to, kar malo katera druga igrača lahko je – vaš razburljiv spremljevalec v klubu, restavraciji, kinu, nakupovanju v supermarketu in še mnogih na videz pristojnih mestih.

Vrste jajčk

Vibrirajoča jajčka so lahko majhna kot bullet vibratorji ali nekoliko večja (velikost manjšega jajca), glavna značilnost, ki jo morate upoštevati pri nakupu, pa je način upravljanja.

Jajček z žično povezanim daljinskim upravljalnikom postopoma postaja relikvija preteklosti in ga večinoma ni več mogoče kupiti, tako da pri izbiri ostanejo brezžični daljinski upravljalnik ali upravljanje preko mobilne aplikacije.

Če nameravate jajček uporabljati doma, na izhodu, večerji v restavraciji ali podobni priložnosti, kjer se od partnerja ne nameravate oddaljevati, je klasični daljinski upravljalnik zagotovo boljša izbira. Na ta način niste odvisni od dostopnosti interneta ali včasih nepouzdane povezave bluetooth, pomembno je le, da ste v trenutkih, ko je treba spremeniti vibracijski vzorec ali ugasniti napravo, znotraj dosega, ki za večino naprav znaša približno 10 metrov optične vidljivosti.
Inya – Venus

Če pa želite največjo raven svobode pri nadzoru in najdiskretnejši način upravljanja, bo vaša izbira ljubezensko jajček, ki ga je mogoče upravljati preko aplikacije. Za razliko od standardnih daljinskih upravljalnikov, preko aplikacije hkrati imate popoln vpogled v vibracijski vzorec ali pulzacijo, ki je trenutno aktualna. Poleg tega aplikacije običajno omogočajo prenos novih načinov vibriranja ali celo ustvarjanje lastnih, medtem ko so ti luksuznejši modeli pogosto opremljeni z vrhunsko tehnologijo – senzorji za zvok, daljinski upravljalniki, ki glede na gibe roke upravljajo jajček in podobno. Seveda se bodo te vrhunske lastnosti odražale v višji ceni izdelka.
Lovense – Vulse Thrusting Egg

Kako uporabljati

Jajček lahko uporabljate za notranjo stimulacijo vagine kot tudi za stimulacijo zunanjih erogenih con, vključno s stimulacijo klitorisa med seksom ali masturbacijo. Ker so ljubezenska jajčka običajno majhni in tihi vibratorji, jih lahko tudi vstavite v spodnje perilo za stimulacijo klitorisa.

Jajčka so običajno narejena iz trdnejših, trdih materialov, zato odlično prenašajo vibracije, hkrati pa niso porozna. Lahko so iz ABS plastike ali plastike, prekrite z žametnim zgornjim slojem, kot tudi iz silikona. Odvisno od materiala izberite lubrikant.

Po uporabi iz jajčka odstranite baterije in ga temeljito operite. Skoraj vsa jajčka so vodoodporna in zato zelo hvaležna za vzdrževanje, vendar daljinski upravljalniki morda niso, zato bodite previdni. Ker so sama jajčka narejena iz neporoznega materiala, jih je dovolj oprati z vodo in blagim milom.

Jajčk nikoli ne uporabljajte analno – za analno uporabo so primerne izključno igrače z zavoro. Čeprav imajo nekatera jajčka zanke za lažje odstranjevanje, te običajno niso dovolj dolge za varno analno uporabo, poleg tega so lahko kontrakcije anusa zelo močne, zato bi zanka, namenjena vaginalni uporabi, lahko celo počila.

Jajčka so zelo raznolik seksualni dodatek in so zasnovana tako, da v vaše ljubezensko življenje prinesejo veliko zabave in intenzivnega zadovoljstva – odkrijte jih in najdite stimulacijo, ki je točno po vašem okusu.