Shane Diesel dildo

75,15 

NA ZALOGI

100% diskretna dostava paketa 1-2 delovna dni
• 
Dostava po Sloveniji - 3,90 EUR
• BREZPLAČNA DOSTAVA nad 50 EUR
• Naročila med tednom do 14h pošljemo isti dan

• 24 mesecev garancija

Ta velik in močan dildo je realistična kopija penisa porno igralca Shanea Diesela.

Resnično velikih dimenzij, tako da maksimalno izpopolni vaša pričakovanja, je pripravljen za vse vrste penetracije.

Vakuumski čep na koncu omogoča, da tega velikana pritrdite na katerokoli gladko površino ter lahko ga montirate na strap-on pas … in pokažete, kdo je glavni!

Dolžina : 24 cm
Vstavljiva dolžina: 18 cm
Obseg: 17,5 cm
Premer: 5,8 cm

Material: PVC

Material

PVC

Možnosti

Vakuum baza

Ocene


Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Shane Diesel dildo”

Naročanje na spletni strani Libido.si je hitro, enostavno in popolnoma diskretno.
Naročite lahko na 2 načina:
1. Uporabite sistem internetne trgovine – (24/7)
2. Pošljite e-mail na narocilo@libido.si – (24/7)
Podrobnosti o načinu naročanja, si lahko preberete tukaj.

Razumemo, da vam je popolna zasebnost in diskretnost izjemno pomembna. Da bi vaša intimnost ostala samo vaša, vse proizvode pakiramo IZJEMNO diskretno v standardni, netransparentni kartonski škatli ali natransparentni zaščitni kuverti, z zračnimi blazinicami.

Na paketu so navedeni izključno vaši podatki, ter podatki podjetja, ki pošilja paket, Obelisk d.o.o. Nikjer na paketu ni navedeno “Sex Shop”, “Libido.si” ali kakršna koli asociacija iz kje prihaja paket, ter nihče (vključno z dosavljalcem) ne more predvidevati vsebine paketa oz. kdo ga pošilja. Več o diskretnem pakiranju in izzgledu paketa si lahko preberete tukaj.

CENIK:
Dostavna služba – (naročilo do 50 EUR): 3,90 EUR
Dostavna služba – (naročilo nad 50 EUR): BREZPLAČNO
Več o dostavi si preberite tukaj.

Naročila od ponedeljka do petka do 14:00 ur odpošiljemo še isti dan in dostavimo in 1-2 delovni dneh.
V primeru popoldanskih naročil se dostava opravi drugi delovni dan.
Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi delovni dan.

Za naročanje registracija ni obvezna, naročate lahko kot registriran ali neregistriran uporabnik. Z registracijo lahko spremljate zgodovino svojih naročil in dodajate izdelke na listo želja, spremenite lahko svoj naslov in geslo.

Če ste naročili preko sistema spletne trgovine, prosim preverite vaš email (in nabiralnik vsiljene pošte). Na navedeni e-mail naslov, ki ste ga uporabili pri naročanju, vam bo po odpremi pošiljke, dostavna služba poslala e-mail obvestilo, v katerem je navedena številka pošiljke in link na Track & Trace sistem, preko katerega lahko spremljate potek odpreme paketa. Na voljo smo vam za vsa dodatna vprašanja.

Plačevanje je možno z gotovino s plačilom po povzetju ali preko nakazila (internetno bančništvo) in preko PayPal storitve. Več o možnostih plačevanja, si preberite tukaj.

Kupovanje v spletni trgovini Libido.si je varno in diskretno. Zavezani smo k spoštovanju vaše zasebnosti in varnosti. Več o varnosti kupovanja si lahko preberete tukaj.

Razumemo, da je preko interneta težje izbrati idealen izdelek in ravno zato, vam na Libido.si omogočamo enostavno vračilo in zamenjavo izdelka v roku 14ih dni. Če niste zadovoljni z izdelkom, ki ste ga naročili ga lahko vrnete in povrnemo vam polni znesek vašega plačila.

Vsi vrnjeni izdelki morajo biti neuporabljeni, ne nošeni in ne odprti, ter vrnjeni z vsemi prejetimi deli in v originalnem pakiranju. Zaradi higienskih razlogov Libido.si v nobenem primeru ne bo sprejel vrnjenih, izdelkov, ki so odprtih in / ali uporabljeni. Več o pogojih za vračilo ali zamenjavo si lahko preberete tukaj.